Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Canım benim dördüz doguran tanıdıgım var.. Dogdular şimdi 5 aylık kadar oldular biraz erken alındı beişler küvezde tamamladılar bikaç haftalarını şimdide çok iyiler şükür içini rahat tut .. Allahım hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin inş :)

bebekteyiz canım sana yazıyorum noolur kaynanayı bi tarafa at sil beyninden takma ben kaynanamdan çok çektim ama yendim onu bak nasıl oldu kaynanam bana köpek bile dedi bi dövmediği kaldı eşimle binayı terk ettik bir sene bir köyde kaldık haber bile vermedik bana defolup git bile dedi bende hep eşime anlatıyodum kadın alt katta oturuyodu ama benden nefretle bahsederdi hatta gidip komşuların mevlütlerinde ağlayıp ne kadar kötü bir gelin olduğumu anlattı durdu bende cahil gün içinde kaynanamla ne olduysa kocama anlatıyodum adamda bunalıma girdi bana neler neler yaptı aklına ne geliyosa şiddet ihanet adam hep anası ve benim aramda kaldı 3-4 yıl böyle geçti ben eşimin bu tavırlarını da yuttum boşamadım sonra annemi dinledim kaynanamla aramda ne geçerse geçsin söylemedim kocama ben kazandım kaynanam konuştu ben dinledim hiiç cevap bile vermiyorum 5 yıldır kocam da arada kalmıyo kadın dedikoduya devam etti laf soktu hiiiiiç eşime yansıtmıyorum 5 yıldır eşim bana bağlandı bana deli gibi düşkün arada bir baş başa dışarı çıkmaya başladık asla annesi hakkında ya da gün içinde ne olmuş biey söylemiyorum kocam kızım ve ben varız asla annen diyo ve geçiyorum kadın artık üzemiyo kocamı da etkilemiyo artık annesi için hiç yorum yapmıyorum annen o napalım diyorum iyide kötüde olsan annen diyorum kocam beni şimdi çook seviyo 5 yıldır çok mutuyum alt katımda orturuyo ama yok işte ben onun evde adını bile anmıyorum kocamda bende huzurluyuz sorduğunda da annneni çok seviyorum diyorum kocam mutlu ben de mutluyum ama tabiki o kadını yenmek te beni accayip mutlu etti dene mutlu olursun

saol arkadaşım ya çok saol içim ferahladı o bebeişlerede çok sevindim ooo o dördüz doğurduysa bende doğururum üçüz allah ellerini göğe kaldırıp bebeler için gözyaşı döken tüm annelere nasip etsin bebek inş
alkisalkisalkis:CüvCüv:

windy sen sonucunu aldınmı13 kasımdı sanırım nolur merak ettim seni sende benim gibi2 kasımda transfermi yapıldı öle hatırlıyorum sonucun ne bebem

günaydııııııın kızlar
şimdi kimse yok ama gelirsiniz bir ara biliyorum
dün songülüm ve haticem acayip kaynatmışsınız
ah şu kaynanalar dimi ben allaha şükür kaynanamdan çekmiyorum benimki de yaşlı 70 yaşında hasta yakınız ama ayrı oturuyoruz ama bana çok düşkünler
benim eşim 3 kızdan sonra gelmiş tek erkek bende tek kızım bizim ikimizinde diğer kardeşlerimiz başka şehirlerde sadece biz varız memlekette anne babalarımızda yakınımızda ama iki tarafta hem bize hem birbirine çok düşkünler
aslında ben evlenirken çok kormuştum tek erkek herkes diyor ki onlar oğlana çok düşkünler anne babada ablalarda çektirirler kıskanırlar seni dediler
ama allaha şükür öyle olmadı ona duydukları sevgiyi bana da verdiler kıskanmadılar
bazen söz arasında bizim ki tek oğlanya konusu geçerse hemen ben de şakayla ben de tek kızım derim güleriz geçer
ben sizin gibi erken evlenmedim de geç evlendim belli 30 yaşından sonra insan hiç de katlanamaz
ama en çevremden bilirim sizin kaynanalar gibilerini zor dayanmak eminim ama işte eşlerin anneleri işte yapacak fazla birşey yok
ama dua ediyorum ki kızlar size tedavilerinizde size problem çıkarmasınlar inşallah da kafanız rahat bir şekilde tedavinizi olun gelsin sonra yeğenlerimiz

ya kıslar sanırım meldir var sadece bişi sorcam bu kan değerinin tam 2 ye katlaması gerekmiyo dimi
11. gün 81, 13. gün 128 çıktıı kan sonucu yeterince yükselmişmi sizce

ajuuucum değerin çok yüksek değil ama tek sanırım 13.gün biraz az yükselmiş ama 15. günde baktır ben de merak ediyorum sonucunu
benimde transfer gününü saymasak 12. gün 94 , 14. gün 262 , 16.gün 626 çıkmıştı yarın tekrar baktırıcam 22. gün oluyor bizlerin ki tek sanırım
inşallah seninki de güzel bir şekilde yükselir

meldirim canım benim değerin ortalama benim gibi inşallah dah da yükselir bakalım doktor ne diyecek ben de önümüzdeki hafta çarşamba gidicem bayramdan önce yani bizim ilçede kadın doğumcu yok artvin merkeze gidicem yol biraz uzak olunca biraz dah bebeğim otursun yerlşsin öyle gideyimdiyorum o zaman kalp atışlarınıda duyarız heralde
allahım hepimize bebeklerimize sağlık versin

gamzea canım demek üçüzler diyor doktor allahım onlara sağlıklıca can versin inşallah
bu sitede bir topik de el-muallim nickli sanırım bir arkadaş var üçüzlere hamile onun doğumu daha yakın zamanda ona sorabilirsin canım
benim ki tek o yüzden çoğul gebelikle ilgili birşey diyemiycem
allahım inşallah kolaylığını verir sana

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar....dua eden herkesten Allah razı olsun...

ağrılarım hala devam ediyor..yürümekte bile zorlanıyorum...dün embriyologla görüştüm...5 tanesinin dondurulacak kalitede olduğunu söyledi..5 i donduruldu yani...sonra dr.umu aradım...adet olunca beni ara dedi..ordaki bir kadın doğumcuya gidip kist olup olmadığına baktırmamı söyledi..eğer herhangi bişey yoksa kullanacağım ilaçları faxlıycak ve sonra transfer için çağırcak..eğer kist kalırsa yine ertelenicek...

ya kıslar sanırım meldir var sadece bişi sorcam bu kan değerinin tam 2 ye katlaması gerekmiyo dimi
11. gün 81, 13. gün 128 çıktıı kan sonucu yeterince yükselmişmi sizce

kızlar tebrik ederim sizleri hepinizin değerleri çok güzel...sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah

aman bittanem tek olsunn Allahım sağlıkla kucağımda görmeyi nasip etsinde
banada az yükselmiş gibi geldi çarşamba çağırdılar tekrar kan için yani 17. gün inşallah yükselir

sudenazcığım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallah

canım benim çok sağol sen atlatabilmişsin ne güzel inş bende atlatabilirim
yazdıklarından senin de neler çektiğini anladım ruh hastası bunlarr
anneni çok seviyorum da diyemem sanırım ıyyy nefret ederken böyle
allah ım bu sene de kızında kalsın

Son düzenleme:

eylülcüm dün kimsecikler yoktu hatçe çekti kahrımı ona anlattım detleştik biraz
ama çok zor çokk Allah başa vermesin
ne güzel sende bizim gelin gibisin biz 5 kız 1 erkek annem babam için çok değerli gelinleri gelinin ailesi biz öyle olamadık malesef şu an düşüncem de tedavim var napar ne eder ondan bana sıra gelmez ondan korkuyorum inş gelemez ya rabbim inşşş

songülcüm günaydın
kimsecikler yoktu bir aju gelip gitmiş
şimdi sen geldin
bende biraz bakar çıkarım misafirlerim gelecek
nasılsın bakakayım songülcüm

hiç korkma canım ooo ne güzel valla ya
televizyonlarda görmüyo musun 6 tane bile var
hayırlısı olsunn sağlılı olsunn baba şimdiden mesai ypsın yoksa zor olur hihihih

herkese hayırlı günler arkadaşalr.....nasılsınız....bende kahvaltımı yaptım fitilimi aldım,bakayım dedim kızlar neler yapıyor.eylülcüm beni merak etmiş saolsun canım benim çok iyiyim şükür.GAMZEA canım diğer bölümde üçüz anneleri var orayada takılsana bak ne güzel doğuran var 20.haftaları devam eden var sen sakın korkma canım benim....herkes iyimi,neler yapıyosunuz.

canım benim iyiym çok şükür.sabahları mide bulantım oluyor,ama gün içinde rahatım.evdeyim dinleniyorum sürekli,şu 3 ayı hayırlısıyla atlatsam rahatlıycam galiba.dün girdim kimsecikler yoktu.neyse bugün yakaldım szi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…