- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.201
kızlar transfer sonrası 10. gün dayanamayıp b-hcg yaptırdımya 429 çıkmıştı 12. gün yaptırdım 950 sonucum dr tel açtık bayram arifesi gelin dedi ahh bide büyük ihtimal üçüzlere gebeyim drum öle dedi ama kocamla ben şoktayız üçüz napıcam korkuyorum nasıl taşıcam onları kızlar üçüz doğuran tanıdıklarınız varmı ben onları sağlıkla dünyaya getirebilicekmiyim uyku tutmadı korkudan düşürücem diye ççooook korkuyorummm :teselli: :uhm:
Canım benim dördüz doguran tanıdıgım var.. Dogdular şimdi 5 aylık kadar oldular biraz erken alındı beişler küvezde tamamladılar bikaç haftalarını şimdide çok iyiler şükür içini rahat tut .. Allahım hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin inş :)
ya kıslar sanırım meldir var sadece bişi sorcam bu kan değerinin tam 2 ye katlaması gerekmiyo dimi
11. gün 81, 13. gün 128 çıktıı kan sonucu yeterince yükselmişmi sizce
kızlar kimsecikler yok ama ben yazayım dedim :) 16. gün beta hcg 500 çıktı dr.um tek olduğunu umut ediyorum dedi ( geçmişdeki yaşananları düşünerek) tabi ikiz olma ihtimalide var dedi haftaya kontrole gelebilirsiniz dedi bakalım allahtan hayırlısı heyecanlı bekleyiş 9 ay bitmeyecek sanırım :) darısı kalanların başına inşallah....
kızlar transfer sonrası 10. gün dayanamayıp b-hcg yaptırdımya 429 çıkmıştı 12. gün yaptırdım 950 sonucum dr tel açtık bayram arifesi gelin dedi ahh bide büyük ihtimal üçüzlere gebeyim drum öle dedi ama kocamla ben şoktayız üçüz napıcam korkuyorum nasıl taşıcam onları kızlar üçüz doğuran tanıdıklarınız varmı ben onları sağlıkla dünyaya getirebilicekmiyim uyku tutmadı korkudan düşürücem diye ççooook korkuyorummm :teselli: :uhm:
merhaba sudenazcım senden merakla haber bekliyorduk sonucun çok güzel inşallah yumurtaların hepsi dondurulur kaliteli olurlar ve trasferinde çok güzel geçer
canım benim olsun da birdahaki ay olsun rahim dinlensin kendine gelsin dimi 38 yumurta taşımış rahmin çok yorulmuştur
inşallah sende hamileler kervanına katılırsın
allah her konuda kolaylık versin
sudenaz canim, bu foruma yeni katildim. Gecmisini okumustum..
Canim insallah 10 u da dondurulmustur. Bu kadar yumurtadan sonra bir ay dinlenmen cok onemli..Insallah bir sonraki adetinde bebislerin transfer edilir ve sana simsiki tutunurlar..Allahim yardimcin olsun canim...
sudenaz hoşgeldin şekerim
evet yorucu bir dönem geçirmişsin
inş emeklerinin karşılığını en yakın zamanda alırsın şekerim
yumoşlar alınmışş ooohhhh versinler bebişleri şimdii
vücudun da dinlenmiş olur bu arada bebişlerin sıkı sıkı tutunurlarrr
gönlündeki olsunnn inşşş
kızlar kimsecikler yok ama ben yazayım dedim :) 16. gün beta hcg 500 çıktı dr.um tek olduğunu umut ediyorum dedi ( geçmişdeki yaşananları düşünerek) tabi ikiz olma ihtimalide var dedi haftaya kontrole gelebilirsiniz dedi bakalım allahtan hayırlısı heyecanlı bekleyiş 9 ay bitmeyecek sanırım :) darısı kalanların başına inşallah....
ya kıslar sanırım meldir var sadece bişi sorcam bu kan değerinin tam 2 ye katlaması gerekmiyo dimi
11. gün 81, 13. gün 128 çıktıı kan sonucu yeterince yükselmişmi sizce
ajuuucum değerin çok yüksek değil ama tek sanırım 13.gün biraz az yükselmiş ama 15. günde baktır ben de merak ediyorum sonucunu
benimde transfer gününü saymasak 12. gün 94 , 14. gün 262 , 16.gün 626 çıkmıştı yarın tekrar baktırıcam 22. gün oluyor bizlerin ki tek sanırım
inşallah seninki de güzel bir şekilde yükselir
bebekteyiz canım sana yazıyorum noolur kaynanayı bi tarafa at sil beyninden takma ben kaynanamdan çok çektim ama yendim onu bak nasıl oldu kaynanam bana köpek bile dedi bi dövmediği kaldı eşimle binayı terk ettik bir sene bir köyde kaldık haber bile vermedik bana defolup git bile dedi bende hep eşime anlatıyodum kadın alt katta oturuyodu ama benden nefretle bahsederdi hatta gidip komşuların mevlütlerinde ağlayıp ne kadar kötü bir gelin olduğumu anlattı durdu bende cahil gün içinde kaynanamla ne olduysa kocama anlatıyodum adamda bunalıma girdi bana neler neler yaptı aklına ne geliyosa şiddet ihanet adam hep anası ve benim aramda kaldı 3-4 yıl böyle geçti ben eşimin bu tavırlarını da yuttum boşamadım sonra annemi dinledim kaynanamla aramda ne geçerse geçsin söylemedim kocama ben kazandım kaynanam konuştu ben dinledim hiiç cevap bile vermiyorum 5 yıldır kocam da arada kalmıyo kadın dedikoduya devam etti laf soktu hiiiiiç eşime yansıtmıyorum 5 yıldır eşim bana bağlandı bana deli gibi düşkün arada bir baş başa dışarı çıkmaya başladık asla annesi hakkında ya da gün içinde ne olmuş biey söylemiyorum kocam kızım ve ben varız asla annen diyo ve geçiyorum kadın artık üzemiyo kocamı da etkilemiyo artık annesi için hiç yorum yapmıyorum annen o napalım diyorum iyide kötüde olsan annen diyorum kocam beni şimdi çook seviyo 5 yıldır çok mutuyum alt katımda orturuyo ama yok işte ben onun evde adını bile anmıyorum kocamda bende huzurluyuz sorduğunda da annneni çok seviyorum diyorum kocam mutlu ben de mutluyum ama tabiki o kadını yenmek te beni accayip mutlu etti dene mutlu olursun
günaydııııııın kızlar
şimdi kimse yok ama gelirsiniz bir ara biliyorum
dün songülüm ve haticem acayip kaynatmışsınız
ah şu kaynanalar dimi ben allaha şükür kaynanamdan çekmiyorum benimki de yaşlı 70 yaşında hasta yakınız ama ayrı oturuyoruz ama bana çok düşkünler
benim eşim 3 kızdan sonra gelmiş tek erkek bende tek kızım bizim ikimizinde diğer kardeşlerimiz başka şehirlerde sadece biz varız memlekette anne babalarımızda yakınımızda ama iki tarafta hem bize hem birbirine çok düşkünler
aslında ben evlenirken çok kormuştum tek erkek herkes diyor ki onlar oğlana çok düşkünler anne babada ablalarda çektirirler kıskanırlar seni dediler
ama allaha şükür öyle olmadı ona duydukları sevgiyi bana da verdiler kıskanmadılar
bazen söz arasında bizim ki tek oğlanya konusu geçerse hemen ben de şakayla ben de tek kızım derim güleriz geçer
ben sizin gibi erken evlenmedim de geç evlendim belli 30 yaşından sonra insan hiç de katlanamaz
ama en çevremden bilirim sizin kaynanalar gibilerini zor dayanmak eminim ama işte eşlerin anneleri işte yapacak fazla birşey yok
ama dua ediyorum ki kızlar size tedavilerinizde size problem çıkarmasınlar inşallah da kafanız rahat bir şekilde tedavinizi olun gelsin sonra yeğenlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?