Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım ya çekmeyen tam bilemez valla allah kolaylık versin niye bazıları böyle olyor anlamıyorum bazısı ben yaşadım siz yaşamayın der herşeyde kolaylık verir bazıları da ben çektim o da çeksin der
tabiki ilerde neler olacağını kimse bilemez
siz anlatınca öyle üzülüyorum ki
bizim de 2 gelin var ağbimin eşi bizim buralı hemşire o da samsundalar abim polis
küçük kardeşim sakaryada fabrikada çalışıyor eşi sakaryalı çalışmıyor
annemlerin iki gelinlede arası iyi sayılır bazen kışın giderler yanlarına benim babammemur emeklisi ikisi de ellili yaşlarda gidince maddi olarakda yardım ediyorlar özellikle küçük kardeşime hepimiz yardım ederiz ama gelin hanım pek anlamaz bu işlerden para gelsin o harcasın nerden geldiği önemli değil
bazen deriz ki bu hep böyle olmaz biraz da hesabınızı bilin ama gelinimiz o erkektir çalışıp bakacak der ama hesabını bilmez biz yardım ederiz anca toparlar kardeşim
ama annemle babama karşı ikiside çok iyi olmasa bile iyidirler
ama bizdede iki dünürde de iş yok biri zaten sakaryada diğeri burda ama zorunlu haller dışında görüşülmaz babablar dostluğu gidip gelmeyi severler giderlerde ama onlar pek gelmez aslında alt komşuya yan komşuya gitmeyenden ne beklersin
bende annemler üzüldüğü için bunun gibi bir sürü duruma üzülüyorum
allahtan kaynanamgille iyiler çünkü onlarda dotluğu misafirliği ikramı severler anlaşıyorlar yani
bende onları mutlu görmek istiyorum çünkü yanlarında ben varım sadece
yani songülcüm herkeste sıkıntı oluyor ama seninki tam yanıbaşında
inşallah gelmesin kız songül kalsın evinde

insan miğde bulanıyo diye sevinir mi biz seviniyoruz işte ayyy inş 9 ay 9 gün gibi geçsin bir an önce gelsin bebişlerrr

eylulum dediğin gibi inş gelmez ama dün tlf etti glicem dedi bende hiç ses çıkarmadım
kaynanam da sakaryalı orda oturuyo
bi de sizin gelin gibi olsam gerçi o zaman ii olurdum ya
valla anlatıcak kelime bulamıyorum bu kadar nefret ederken yapmacık yapamıyorum elimde değil yani
o kadar sinice yaparki yaptığını canım cicim hayatım der dili tatlıdır ama içi o kada zehir komşularım bile gelmiyo ya rahatsız oluyolar tavırlarından alaylı alaylı konuşmalarından ne bilim ya kimseyle yalnız bırakamıyosun başlıyo yalanlara kendi evinde huzursuz ediyo baş edilmiyo
inşşş gelemez ALLAH ım nolurrr yalvarıyorum gelmesin

songülüm valla zor durum insanın kötüsüyle baş edilemiyor en iyisi onunla muhattap olmamak
tabiki ya insan kendi evinde huzur bulamazsa nerde bulur
burdan hepimiz de diyoruz ya inşallah gelmesin yanına diğe bazılarımızda hamileyizya kız inşallah dualarımız kabul olur hamilelerin duaları kabul olurmuş ya
allahım inşallah songülcüğümün kaynanası yanına gelmez kendi evinde oturur gelirse de inşallah tedavi zamanı gelmez
hani oldu da gelirse inşallah huyu suyu değişir çok iyi bir kadın olur kimseye yalan söylemez evinize huzur verir seni başının tacı yapar inşallah allahım inşallah
herkes için dualarım
amiiiiiiiin

ya kızlar misafirlerim gelecek komşularım aslında kaç zamandır bu tedaviler derken pek görüşemiyorduk gelmek istiyorlardı aslında iyidir aramızda genelde
benim canım patates salatası çekiyordu epeydir limonlu limonlu tek başına yapılmıyor birde börek ve kremalı bir tatlı aslında benim canım çekiyor diğe yaptım onlarıda çağırdım
napiyim valla özellikle patates salatasını çok severim eriniyordum bahane oldu valla

bebekteyiz, eylule katiliyorum... benim duam da aynen oyle insallah...Yalniz ben hamile degilim senağlama

talyacım canım geldim ama gitmişsin aslında burdaydım komşumun ankaradan yeğeni geldi beni de ziyaret etmek istemiş o gelince çıktım

canım benim merak etme Allah ın izniyle bizde hamileyim yazıcaz

songulum biz bugun galiba birbirimizi yakalayamiyacaz. Bende birazdan dayim gile gitcem.. onlar cagirdi..
Songulum, dedigin gibi, insallah bizde ikinci denemizden sonra koca harflerle hamileyiz yazacaz

kızlar toplamadan sonra şiddetli kasık ağrısı çeken varmı?

toplama olalı 5 gün oldu çok feci sancı çekiyorum kasıklarımdan...yürümekte bile zorlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…