Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar toplamadan sonra şiddetli kasık ağrısı çeken varmı?

toplama olalı 5 gün oldu çok feci sancı çekiyorum kasıklarımdan...yürümekte bile zorlanıyorum...

Sudenazcım öncelikle tedavin olmuş yumoşlar toplanmış hayırlı olsun canım....benim bu son tedavimde kasıklarımda çok ağrı oldu kaç gün tuvalete bile çıkarken çok zorlandım,yürüyemedim bile ama zamanla geçiyor merak etme.dr.sor istersen önemli bir şey yoktur canım benim.

kızlar merhaba
misafirlerim gitti iyide oldu canım sıkılıyordu iyi geldi
songülüm ve haticem valla benimde birisi bahsedince canım çeker patates salatasını bazen ekmekle bile yerim o kadar yani
ben evlenmeden önce ailemden uzak başka bir yerde çalışıyordum arkadaşlarla kalıyorduk patates salatasını çok yaprdık tabiki genelde yemek niyetine yerdik ekmekle çok güzel olurdu şimdide o zamanlar gelir aklıma ve bazen ekmekle yerim şimdi yemedim tabi
inşallah sizde yapıp yemişsinizdir canlarım

sudenazcım sendeki ksık ağrısının çokluğu sanırım çok fazla yumurta toplanmasından kaynaklanıyor
benim 9 yumurtam toplanmıştı ağrım fazla olmadı ama aynı odada başka birinin 16 yumurta toplanmıştı ağrı kesici yapmışlardıda yine ağrısı zor geçmişti
ilk denememde de aynı olmuştu benden yine 9 başka birinden fazla yumurta toplanmıştı ağrıdan nerdeyse ağlamıştı
ben bunları gördüğüm için söylüyorum senin 38 yumurta toplanmış dile kolay eminim ağrın çoktur inşallah kısa zamanda geçer ağrıların

sağolun kızlar..toplamadan sonra sağlı sollu 2 ağrı kesici iğne yaptılar..hiç ağrım olmadı...ertesi gün başladı ağrılarım...sanki geçmiycekmiş gibi...bide sıksık tuvalete gidiyorum...sanki kasıklarım balon gibi adım atsam patlıycak gibi geliyor...inşallah geçer..bikaçgüne geçmezse arıycam dr.u..dayanılcak gibi değil ya...

Son düzenleme:
sudenaz şekerim ağrıları bende çok çektim 16 yumurtam olmuştu ben o kadarda çektiysem demek ki senin düşenemiyorum allah yardımcın olsun ama merak etme yakında geçeceğini umuyorum
inş çektiklerinin karşılığını alırsınn canımm

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMıLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMıLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMıLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMıLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMıLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMıLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125) negatif

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMıLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009 (190) HAMıLEEEEEEE

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi) HAMıLEEEE

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sınuç tarihi 24 kasım

Son düzenleyen: Moderatör:
sudenaz222 mide bulantın yada nefes almakta güçlük çekiyomusun eğer bu belirtiler varsa doktora git arkadaşım geçmiş olsun

herkese günaydınlarrr

sudenazcım güzelim hoşgeldin çok geçmiş olsun cnm benim nasılsın şimdi

dün akşam tv de gösterdi kadının ilk gebeliği 6.ız ikinci gebeliği 8.iz ve hepsi sağlıklı evde 14 çocuk var düşün yanii hihihihi

eylülcüm çok saol biras daha sakinim Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin hepimize tek bir bebeğe hamile olduğun için çok şanslısın tadını çıkar valla

sıkıntı yapma cnm benim
bebişleri üzme onları çok çok iste seni şu andan itibaren duyabiliyolar güzelim

amerikada bi kadın felaket komikti ama yaa evi tamamen çokçuk parkına çevirmiş
dünyanın tek yaşayan 8 izleri kadında gencecik hee
ayrıca evli değil eşide yok :)))

günaydın kızlarrrrrr

gamzea canım hayırlı olsun sıkma canını bak ne güzel allah tamamına erdirsin inşşş darısı bizlerede

gizem inş sağlıklı sıhatli doğurmayı nasıp eder Allah bana 3 bebemi de istiyorum onların varlığını öğrendim ya tek istediğim onları 9 ay taşıyabilicek ve dünyaya getirebilicek güç versin ..allahım bana kaydirigubbakcemile5 8 tane çocuğu o kadın nasıl taşımış yarabbim bi mucize bi de babasız ilginç ya

nurcan eylül hoşgeldiniz günaydın

eylülcüm iyi sayılırım cnm benim
çok yorgunum o kadar
başka bi sıkıntı yok

günaydın kızlarrrrrr

gamzea canım hayırlı olsun sıkma canını bak ne güzel allah tamamına erdirsin inşşş darısı bizlerede

inş Allahım size de nasip etsin bu mutluluğu amin inş valla hep dua ediyorum burda yazıları okuyorum ya isimler karışıyo kafamda ama hepsini okumaya çalışıyorum ama hepimiz için dediğim tek bir isteğim vardı herzaman

ALLAH ELLERİNİ GÖĞE KALDIRMIŞ BEBEK ÖZLEMİ İLE YANAN GÖZYAŞI DÖKEN HERKEZE NASİP ETSİN ANNE OLMAYI TEKRAR TEKRAR YARABBİM hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…