Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gamzecim canım benim allah inşallah sana güç versin onları yaşıyacak
amerikadaki o kadını daha önce ben çok izledim 8 tane doğurmuş birde daha önce 6 ız doğurmuş hepsi yaşıyor 14 çocuk ve babasız sen de inşallah kolaylıkla taşırsın

annem yemek ye diyo akannehir progestoron fitillerimi de gösteriyo akannehir tekrar gelicem kızlar şimdi çıkmalıyım opuyorumnanaktan

gizemim seni hafta sonu çok yoruyorlar ya tabi kaynananda geldi ekstra işler
ama canım maşallah sen çok dirençlisin ben o kadar değilim
tabi canım yaparsın sen gençsin daha dimi

SONGÜLÜM GÜNAYDIN ŞEKER

EYLÜL cnm benim valla valide sultanı çok uzun süre görmedim heheh
cumartesi gittim kursa ordan açılışa ordanda validenin evini temizledim yemek yaptım
akşam geldi çay içtik biz evimize gittik
pazar da sabah kursa sağolsun eşim bu pazar kahvaltıya götürdüde hazırlamaktan kurtuldum
sonra gece 11 e kadar evimi temizledim valla mahvoldum yığınla ütü yaptım hihih tembellikten birikmişte birikmiş
cnm şimdilik bu kadar sabırlı ve enerjiğim ama bi kaç sene sonra çok arıycam bu günlerimi

talya canım benim çoookkkk yoğundu valla omuzlarım ağrıyo :)))
ama olsun spora başlıyorumya günde 30dk ağırlık çalışıcam kaslarımı geliştiricem bölelikle işler bana vız gelip tırıs gidicek :))))
hayatın çilesi ve yoğunluğu beni asla bezdiremez heheheheh :))))

herkese günaydın kızlar bende şöyle bir geçmişe baktım geldim. aslında canım sıkkındı ama biraz rahatladım. dr. geliyorum dün başlayan şidetli kasık ağrısı beni çok tedirgin etti gece geçti fakat sabah tekrar başlayınca dr. gelin göreyim dedi allahtan bir şey çıkmadı bu dönemde olabilirmiş mecburen vajinal ultrason oldum hiç istemediğim bir durum ama napalım ne kadar istemezsen başına gelir yaa ha bu arada muhtemelen tek bebeğimiz dedi :) buna bile korkudan sevinemedim.

meldirrrrrr sevinemedim ne demek oklava geliyo heeee
sevinçten çoş anam bacım rabbim korur meleğini sen hiç merak etme allaha emanet et sen yoluna devam et
konuş bebeişinle gel annene gel de :)))

meldir ne guzel birsey cimadi..Insallah hersey yolunda gidecek...
Nedemek sevinemedim... Sen kendini uzme ki hersey yolunda gitsin... pozitif ol!

meldir ne güzel tek gebelik
inş sağlıklı hayırlı olsn
canm korkma ya
bol bol dua
tek başına çıkmış yola gelsin artık yaaaa

ya varya kahvaltı yapıcam diyenlere deliriyorum heee
bende istiyorumm her sabah simit süt bıktım gariiiii
offfff

gizemim eşim de öyle der
biri anlatsa kahvaltı ettim filan diye sohbet olsa
eşim hemen o ne siz kahvaltı mı diyosunuz bizde yokkkkk diyo millet çatlıyoo:)))))

ayy valla bi şey olacak diye korkmaktan insan sevinemiyor ama tek olması bizim için geçmişte yaşananlara bakarak süperrrrr yani ama ben böyle ağrıyla sürekli muhattap olmaktan sinirlerim oynadı. insan ya bi şey olursa korkusuyla sevinemiyor demek istediğim bu yoksa benden mutlusu yok şu anda sıkıntımda geçerse dahada mutlu olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…