Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

songül hatice canlarım günaydın nasıl gidiyor işler
meldircim sakın stres yapma tabiki insan üzülür ama bak ne güzel geçmiş ağrın
bazen benimde oluyor ama şiddetli değil tabi ama yinede ödüm kopuyor
ben de haftaya gidicem doktora biraz yol uzak da 1.5 saat kadar
benimde tek gebelik ay biran önce keseyi görsek kalp atışlarını duysak rahatlıycam

Songul spor merkezı aÇıldı cnm gelcenmı
ne dersın hem bıraz deĞıŞıklık olur sadece bayanlar var felaket eĞlence var yanıı hıhıhııh

canlarım benim eylül ve meldir sakin olun rabbim sırasıyla hepsini yaşatıcak inşallah
aaaaaaa bune panik yaa döverim sizi heee

benimde kese kontrolüm haftaya salı sabahtan bakalım minnoş olacak büyük ihtimalle süpriz yapmazlarsa :)

bende haftaya çarşamba gidicem meldir ya benim transferim senden 4 gün önce gidince kalp atışları da duyulurmu doktor bu konuda bir şey söyledi mi
gizem haklısın ama panik oluyor insan gerçekten akşam eşime söylüyorum o da rahat ol artık diyor
inşallah haftaya daha da rahatlıycam

eylücüm günaydın ettik ahvaltını dime benim canım yalnız pek istemez
alacağın olsun bei neden çağırmadın
ayyy ben seni çağırmalıydım dimee

Songul spor merkezİ aÇıldı cnm gelcenmİ
ne dersİn hem bİraz deĞİŞİklİk olur sadece bayanlar var felaket eĞlence var yanİİ hİhİhİİh

canım spora gelebilceğimi sanmıyorum nefes alma problemi yaşıyorum
banyo yaparken bile acayip yoruluyorum bakalım bayramdan sonra ontrolüm var doktoruma da sorarım
ama gelmeyi çok istiyorummmm sporu çok severim okuldayken bütün spor faaliyetlerinde vardım basket oynuyodum koşu birinciliğim bile vardı
ama böylee oldu malesef
seni ziyarete gelirim şekerim olur mu

eylülcüm ilk kontrol için kese kontrolü dedi sanırım kalp atışı için beklememiz gerekiyor.
gizemcim toplama işi iğneli bir işlem olduğu için kanama olabilir bu normaldir dedi dr. um verdikleri kağıttada yazıyordu

eylücüm günaydın ettik ahvaltını dime benim canım yalnız pek istemez
alacağın olsun bei neden çağırmadın
ayyy ben seni çağırmalıydım dimee

songülüm haklısın çağırsaydım yapardık kahvaltımızı beraber
ya ben alıştım canım çok fazla yemesemde çay demlerim ekstra bir şey yapmam da sadece kahvaltılıklar koyarım tepsiye koyar televizyon karşısına geçerim zaten hepsinden birer lokma alınca doyuluyor
çalıştığım zamanlar eşimle yapıyoruz
ama kahvaltı yapmak lazım en önemli öğündür
ben tam bir sağlıklı beslenme uzmanıyım
hastalanıp ilaç kullanmayayım diyede çok dikkat ederim sevmesem bile yararlı şeyleri az da olsa yerim
sizde öyle yapın tamam mı

songül cnm benim dr git ihmal etme güzelim
ben birlikte olalım diye istiyodum ama cnm benim başka şekilde görüşürüz hihih
cumartesi günü gelecektim dükkana öle bi bakıyım dedim belkim songulüm ordadır diye fırsat olmadı valla sen gidiyomusun arada dükkana

gizemim anladım zaten seni de
dükkana uğruyorum arada cuma günü ordaydım
sen ne zamanlar spora gideceksin geliim oraya hem bi bakarım çocuk oyunları filan varsa bende orda takılırım :))))))))) hihihi

meldir sağol cnm benim ben daha başlamadımya
burda size bi ton sayıyorum ama ben acayip korkuyorum
bu arada eşim bayramdan sonra başlarız dedi baktıki ben çok ağlıyorum hihihi :)) birazda biloften ağlıyom tabi
keçi boynuzuna da tmm dedi dün başladım içirmeye suratı şekilden şekle giriyo valla heheheh
vitaminde veriyorum inşallah birazda olsa faydası olucaktır
valide sultanda bana pijama takımı almış hastanede giyersin dedi beğendim güzel bişi ama belli etmedim tşk ederim dedim o kadar huhauahau şımarmasın dimi

eylülcüm cnm benim haklısın sağlıklı beslenmeyi bende çok dikkat ederim ama kahvaltı için sabah 1 sat erken kalmak zorundayım onun için kalkmıyorum tost yada simitle yanına sütle geçiştiriyorum

bende senin gibiyim canım çaysız olmaz zatennn

gizemcim sen neyi merak ediyorsan sor canım bildiklerimizi söyleriz. eşinin yola gelmesine sevindim canım :) hadi bakalım inşallah sıra sizlerde güzel haberler peş peşe devam eder umarım....

gizemim anladım zaten seni de
dükkana uğruyorum arada cuma günü ordaydım
sen ne zamanlar spora gideceksin geliim oraya hem bi bakarım çocuk oyunları filan varsa bende orda takılırım :))))))))) hihihi

ben bugün bi görüşmeye gidicem
hafta içi akşamları 30dk fazlası yok zaten
çok yorucu değil güzel leziz bi yer ben gittiğim akşamlar sana sölerim cnm benim
ilk gün ücretsiz bi arkadaşınla birlikte ben sana hediye kuponu veririm 1 akşam takılırız eğlence olur istersen hemde artık seni göreyim dimi cnm benim
nette sitesi var bakabilirsin b-fit adı
cumartesi gelsemde zaten yokmuşun olsun bi şekilde görüşeceğiz cnm benim

gizemcim sen neyi merak ediyorsan sor canım bildiklerimizi söyleriz. eşinin yola gelmesine sevindim canım :) hadi bakalım inşallah sıra sizlerde güzel haberler peş peşe devam eder umarım....

amin cnm benim inşallah
bayramdan sonra dedi ama benim aralığın ilk günü falan hasta olucam doğum konrol hapına başlıycam aralık adetimlede devlet hastanesinde tüm tahlilleri yaptırıcam
ocak adetimlede başlarım inşallah tedaviye
valla çok şey öğrendim sizlerden allah razı olsun
aklıma geldikçede soruyorum sizlere
sizinde aklınıza gelen bişi oldukça paylaşın benimle malum hiç bilmediğim için çok soramıyorum
mesela trasferen sonra masadan inmiycem hihihi sedye getirsinler yanıma yandan geçiyim dimi
wc de gitmiycem mesaneyi onlar boşaltsın
en az 1 saat yatmak istiycem
hımmm başka ne vardı hihihihi

eylul canim valla cok iyi sagligina dikkat et, bide hamilesin simdi... bende etmeye calisiyorum ama fazla olmuyor..Genellikle kahvatli yapamiyorum, kahvalti icin erken kalkmam gerekiyor...artik isyerine varinca bir iki birsey atistiriyorum..seker cikolata gibi, hahha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…