- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.301
talya valla geçen gün çok sinirlenmiştim ya hani akşam eve gittim ağladım zırladım sen umursamıyosun falan dedim bide korkuttum huhauah
dedimki bence bi sakıncası yok sperm sayın sıfır olursa testislerini kesip sperm ararlar bi ton ameliyat geçirirsin dedim sanırım bunun çok etkisi oldu
kıs ben salağım hee herkese carcar öterim kocama gelince gık diyemiyom
oda bunu kullanıyor
amin cnm benim inşallah
bayramdan sonra dedi ama benim aralığın ilk günü falan hasta olucam doğum konrol hapına başlıycam aralık adetimlede devlet hastanesinde tüm tahlilleri yaptırıcam
ocak adetimlede başlarım inşallah tedaviye
valla çok şey öğrendim sizlerden allah razı olsun
aklıma geldikçede soruyorum sizlere
sizinde aklınıza gelen bişi oldukça paylaşın benimle malum hiç bilmediğim için çok soramıyorum
mesela trasferen sonra masadan inmiycem hihihi sedye getirsinler yanıma yandan geçiyim dimi
wc de gitmiycem mesaneyi onlar boşaltsın
en az 1 saat yatmak istiycem
hımmm başka ne vardı hihihihi
songul, benim bu cumartesi kontrolum var... alttan bakacaklar kist falan varmi diye birde yumurtam ne buyuklukte.. sonra 1 -2 kontrola daha gitmem gerekiyor..en son olarak da randevu verecekler transfer icin ve nezaman catlama ignesini kullanmam gerektigi soyleyecekler. bilmiyorum ama galiba haftaya sonlara dogru herhalde transferim olur.. yumurtaliklarima bagli..
::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))
şimdi bu dondurulmuşlar soğuk ya sıcak yeri gördümü tamamen yapışıyolar ısınmak için
işte benim tezimm
hele bende koca bi göbüşş sıcak sıcak tutunurlar inşş
canım yani ilk kontrol
adetin kaçıncı günü olacak dondurulmuşlarla
kızlar burası yine kaynıyor valla çok hoşsunuz
haticem canım transferden sonra ne yap et bir süre kalkma ya tabi ki çok sıkışılıyor ama hasta bezi kullan beni kaldırmadılar valla en az 20 dk tut sonra yap dediler ya lazımlığa ya hasta bezine bez daha rahat tabi dolunca değiştiriyorsun tabi benim eşim yanımdaydı kolay oldu snrada 2 saat kaldırmıyorlar o gecede hastanede yatırıyorlar evin yakın olsa bile
canım ya sen elinden geldiğince yat tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?