Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kizlar yaa transferden sonra bende 1 saat yatmak istiyorummmmmmmm...
birdahakaine turkiyedemi yaptirsam...burda hemen transfer ettikten sonra kaldiriyorlar..zaten mecbur kalkmak zorundayim, tuvalete yetismek icin hehe

talya valla geçen gün çok sinirlenmiştim ya hani akşam eve gittim ağladım zırladım sen umursamıyosun falan dedim bide korkuttum huhauah
dedimki bence bi sakıncası yok sperm sayın sıfır olursa testislerini kesip sperm ararlar bi ton ameliyat geçirirsin dedim sanırım bunun çok etkisi oldu
kıs ben salağım hee herkese carcar öterim kocama gelince gık diyemiyom
oda bunu kullanıyor

songülüm sen benden önce hamiş olucaksın şeker ben doğum kontrol kullanıcam ya 1 ay geriden gelicem yani inşallahhhhhhhhhhh

hatçe kız bu sefer tutucak buraya gelmene gerek kalmıycak cnm benim ben buna inanıyorum sende inan
kızlar bence dondurulmuşlar daha güzel tutuyo heee

songül tezini sölesene hehehheh
soğuk bebişler bakıyolarki anneler sıcak ohhh yerleşiveriyolar dimiii

hahha, iyiki korkutmussun ozaman gizemim... yoksa baksana birturlu hadi baslayalim artik demiyordu..
Demek benim arkamdan da hemen sen ve songul geliyor..

ii demişsin canım ya
bizdede sorun eşimde olsa aynı olurduk
ben kürler yapıyısum içme ya şunları diyodu falan gerçi kendi keçi boynuzu kürü yapar çok sağlıklı diye yani sağlık için duyduğunu yer içer ama mecburi oldumu sıkıntı yapar

bide canım bende senin gibiyim sanırım fazla aşığızzz:1hug:

songul, benim bu cumartesi kontrolum var... alttan bakacaklar kist falan varmi diye birde yumurtam ne buyuklukte.. sonra 1 -2 kontrola daha gitmem gerekiyor..en son olarak da randevu verecekler transfer icin ve nezaman catlama ignesini kullanmam gerektigi soyleyecekler. bilmiyorum ama galiba haftaya sonlara dogru herhalde transferim olur.. yumurtaliklarima bagli..

canım illa sonda gerekli değil sürgüde verebilirler bana masada yap demişlerdi ama ben yapamadım :)

::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))
şimdi bu dondurulmuşlar soğuk ya sıcak yeri gördümü tamamen yapışıyolar ısınmak için
işte benim tezimm

hele bende koca bi göbüşş sıcak sıcak tutunurlar inşş

canım yani ilk kontrol
adetin kaçıncı günü olacak dondurulmuşlarla

insaaaaallahhhh..
Inanin bu sefer cok pozitif dusunmeye calisiyorum...Olacak bu sefer diyorum kendi kendime..insalllahda olur

evet talyacım sen başlıyosun sonra bebekteyiz inşallahta sonra ben

kıs songülüm fazla aşığız aşktan salaklaşmışız heralde kıs dün akşam gecenin bi vakti acıktım dedi kalktım hazırladım inan tepsiye bi kusur bulmaya çalışıyo baktı bişi yok
yemeğin suyu sıçradı üzerine bi ton laf saydı bu böle sulu pişmezde falan filan
bende bişi demiyom tabi yemiyorum dedi kalktı
ye demedim sustum bekledim oturdum sinirden ağladım neden böle yapıyo diye
baktıki ağlıyorum hiç bişi olmamış gibi neden ağlıyosun demezmi bide ay dedim sen insanı patlatırsın yani
sonra yedi tabi açç napcak yani
neyse sorun ölece kapanıyo bizde her defasında hep ben susarım asla cvp vermem tartışma ortamı yaratmam öle işte yani bacım
benimkini yola getirmenin başka çaresi yoktu hihihihi

kızlar burası yine kaynıyor valla çok hoşsunuz
haticem canım transferden sonra ne yap et bir süre kalkma ya tabi ki çok sıkışılıyor ama hasta bezi kullan beni kaldırmadılar valla en az 20 dk tut sonra yap dediler ya lazımlığa ya hasta bezine bez daha rahat tabi dolunca değiştiriyorsun tabi benim eşim yanımdaydı kolay oldu snrada 2 saat kaldırmıyorlar o gecede hastanede yatırıyorlar evin yakın olsa bile
canım ya sen elinden geldiğince yat tamam mı

canim bana kalirsa ben neyapar eder tutarim... ama mecbur kalkmak zorundayim, baska sansim yok... burdaki sistem oyle, herkezi kaldiriyorlar hemen...

songülcüm cnm şöle bişi var
adetin ilk gününden itibaren 14.16.18. günler gebelik ihtimali yüksek olyoya yumurta doğal yolla çatlıyo ve spermle karşılaşırsa gebelik oluyo falan filan işte
bence dondurulmuşlarla trasferde rahiim duvarının kalınlığına bağlı olarak o tarihlerde yapılıyodur
tamamen kendi fikrim atmasyon yani
bence sen dr unu ara sor dondurulmuşlarla başlamak için en uygun zaman ne ne zaman geleyim de

ya gizemim senin kocanda bir alem valla bir an önce tedaviye başlayında şımarma sırası sana gelsin hamile kalınca biraz çektirirsin artık çektirmesende biz sana hatırlatırız burdan hem kocana hem kaynanana çektir valla yani çektir derken nazlan şımar falanyani hakediyorlar

eylülcüm cnm benim ben yapamamki odadan herkesi çıkarırım heralde kendim değiştiririm bezi falan yoksa yapamam
ben evde eşim olduğu zaman wc giriceksem ev sessizse ya musluğu açarım su sesi olsun diye yada tv müzik açarım hihihi
ya huy işte ben kesin tutarım heee

eylülüm haklısın cnm benim neler yapıcam nelerrr
hihihihihi

ben yemeğe gidip geliyom hemencecik

songülcüm işte böyle ol hep pozitif düşün herşey daha kolay yoluna girer demek göbişin var senin evet sıcak yumuşacık yeri bulurlarda bırakmazlar seni inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…