Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizemim
tabi ben şimdi daha tecrübeliyim ya senden böyle gitmiyo şekerim
eşin gerçekten sevildiğinin farkında o nedenle böyle davranıyo
bende böyleydim başlarda ne dese evet ağzına bakıyodum ne isticek diye
anası danası derken baktım olmuyo biraz gösterdim kendimi
sni çokkkkkkkkk ii anlıyorummm
şimdide yine sen bilirsin diyorum üzmemek içi ama artık eskisi kadar da değilim yaniii
eee be adam açsın yiceksin işte ne huzursuzluk yapıyon dime
aslında hiç ağlamıcaktın tepsiyi alıp sen bilirsin elimden gelen buydu dicektin belki akşam yemezdi gurur yapıp ama bi dahakine öyle yapamazdııı

kızlar ben şimdilik çıkıyorum biraz sonra hastaneye gidicem hafta sonu biten ilaçlarımı almıştım şimdi onlar yazdırıcamki eczaneye götüreyim
öpüyorum hepinizi

songülcüm işte böyle ol hep pozitif düşün herşey daha kolay yoluna girer demek göbişin var senin evet sıcak yumuşacık yeri bulurlarda bırakmazlar seni inşallah

şekerim hemde ne göbüşşş
cuma günü alışveriş yapıyodum bişeyler deniyorum mağaza çalışanı dediki oldu işte bende dedim olmadı ya vücuduma yapıştı ben giyinmem böyle pek dedim ne dese zaten yakında doğum yaparsınız siz tam olur o zaman bozuntuya vermedim evet ama istediğim gibi olmadım dedimmm puhahhaha

ya kizlar bende cikiyorum biraz..malum koca evde... biraz onunla ilgineyim, hihi..hemde biraz ders calismam lazim.. optum sizi kizlar

aynen öyle songülcüm alıp kaldırım dedim bi an içimden ama sonra kıyamadım dedim aç midesi tutar ondan sonra sabaha kadar yine ben uğraşırım öle yani
aşkımız bizi köle yapmış onlara ama ilk zamanlardaki kadar sabırlı olamıyorum maymun gözünü tam açamasada araladı yani :)))

eylülcüm ben merkezde 1 saat yattım sonra kaldırdılar hemşireyle görüştük 10 dk. falan oturdum sonra arabanın arka koltuğunda eve kadar gittim 40 dk. falan ilk 2 gün çok önemli dedi dr.uma ama çokda yatmadım dediğim gibi birazda kısmet sanırım...

gizemcim eşler biraz sorumsuz sanırım benimkide geldi nihayet gece 1.30 civarı ben uyumuşum tabi çok bozulmuş çay yapıp sofra hazırlamamı beklemiş ben zaten uykusuzum koca 1 hafta panik ve bekleme evime gelmişim azcıkda olsa rahatlamışım uyumuşum. aç mısın dedim yok uçakta yedim dedi ii dedim yattım bende neymiş benden sofra beklermiş nası canım sıkıldı gerçekten kötüydüm bulantımda vardı aç olan söyler dedim ne bileyim ertesi gün senden beklemezdim diyo ben artık hamile bir kadının dedim 9 ay sen beni idare edeceksin eskisi gibi benden bi şey bekleme dedim gerçekten halim yok yani hem çok dikkat etmek lazım değil mi ?

meldir iyi yapmışsın cnm benim bunun ilerside var biz el bebek gül bebek kocalarımızı idare ediyoruz onların bize yaptığına bak
çocuk olunca hangi biriyle uğraşıcaz ben anlamıyorum
ne var yani dolabı açıp azına bi lokma bişi atsa dimi
alışmışlarya hep biz arkalarını topluyoruz
bekliyolarki hep öle olsun
sen yalandan deki dr mümkün olduğunca iş haricinde evde yatıcaksın dedi
öle bi durumda ben dr umada sölerim eşime anlatsın durumumu ne kadar hassas olduğumu benden iş beklemesin yani diye
gerçi bizi valide sultan hiç yalnız bırakmaz da neyse

meldir şekerim eşin normal zaman olsa haklı derdim hamilelik başka tabi
benim de eşim sürekli dışardaydı gece 3 5 beklerimm sevdiği yemekleri yapardımm giyinip süslenip karşısına çıkardımm artık gitmiyo ya zaten evde heppp

benim kocam çokk iidir arkasını toplamam temizdir titizdir ev işleirnde yardım eder süpürür beni çok yoruyo ya süpürge işi
ama annesi geldiği zamannnn çıldırıyorummm resmen ikisinide gözüm görsün istemiyorummm
2. de gitsin istiyorummmm
çünkü anası kadar o da delirtiyo beniii

arkadaşlar merhaba,

ilaç bağışları nerede takip ediliyor...Benim elimde 10 tane cetrotide 11. ay tarihli,birde 12. ay tarihli 1 kutu 450 gonal f var birde 10. ay 2 kutu 450 gonal f var...ıleri tarihlilerle değiştirmek istiyorum...Çünkü şu anda tedavi olamıyorum eğer değiştirebilirsem çok sevinirim...Lütfen yardımcı olun...

Herkese mücadelesinde başarılar diliyorum..

Teşekkürler...

ay canlarım çok pardon sizi ihmal ettim
çeviri yapıyodul dalmış gitmişim öle
ders çalışıyorum yanim şekerler kendimi saf gibi hissediyorum hee o kadar çalışıyom bi yürlü anlamıyom heheheh aklım hep başka yerlerde bu okul bizmez boşuna masraf ediyorum sanki

bu arada ilaç soran arkadaşım bu topicte bulamassın sen kendine bi başlık aç herkesin dikkatini çeksin
allah sanada kolaylık versin

meldir canim cok iyi yapmissin... her isi bizden beklemsinler dimi...
birde hamilesin simdi, senin cok iyi dikkat etmen lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…