- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.321
songülcüm işte böyle ol hep pozitif düşün herşey daha kolay yoluna girer demek göbişin var senin evet sıcak yumuşacık yeri bulurlarda bırakmazlar seni inşallah
kızlar burası yine kaynıyor valla çok hoşsunuz
haticem canım transferden sonra ne yap et bir süre kalkma ya tabi ki çok sıkışılıyor ama hasta bezi kullan beni kaldırmadılar valla en az 20 dk tut sonra yap dediler ya lazımlığa ya hasta bezine bez daha rahat tabi dolunca değiştiriyorsun tabi benim eşim yanımdaydı kolay oldu snrada 2 saat kaldırmıyorlar o gecede hastanede yatırıyorlar evin yakın olsa bile
canım ya sen elinden geldiğince yat tamam mı
gizemcim eşler biraz sorumsuz sanırım benimkide geldi nihayet gece 1.30 civarı ben uyumuşum tabi çok bozulmuş çay yapıp sofra hazırlamamı beklemiş ben zaten uykusuzum koca 1 hafta panik ve bekleme evime gelmişim azcıkda olsa rahatlamışım uyumuşum. aç mısın dedim yok uçakta yedim dedi ii dedim yattım bende neymiş benden sofra beklermiş nası canım sıkıldı gerçekten kötüydüm bulantımda vardı aç olan söyler dedim ne bileyim ertesi gün senden beklemezdim diyo ben artık hamile bir kadının dedim 9 ay sen beni idare edeceksin eskisi gibi benden bi şey bekleme dedim gerçekten halim yok yani hem çok dikkat etmek lazım değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?