Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kıs songul takma o kadar dicem bacm ama aynen ya ben geçen sene valla yeni evli olmamıza rağmen eşimden soğumuştum doğru bişi değil bu aslında ama onun annesine suskunluğu beni korumayışı delirtiyodu beni
birlik oturduk geçen kış düşün yani
bize minik bi oda verdi banyoya duş jelimi bile koyamıyodum laf oluyodu
diş fırçamı bile kaldırıyodum onların düzenini bozmayayım diye
işten gidince hizmet şu bu yapıyodum geberiyodum yorgunluktan bide gece eşim yanaşında sinirim hopluyodu evliliğimizin 6. ayında boşanma kararı aldık düşün yani
sonra evimize geçince herşey düzeldi ama
sırf aşkıma olan sevgimden ve saygımdan herşeye katlanıyorum
katlanmasam ne olacakki herşey bitebilirmi ??? hayat dahada zor olur yani
bu develeri güdecez yani hihihihi :)))))))))))))

talya valla bende ders çalışıyorum bugün çok ihmal ettim hocadan fırçayı yedim hafta sonu

kizlar ya bukadarmi benzer hayat...bizde evliligimizin 2.ayinda bosanma derecesine gelmistik..Allaha cok sukurki duzeldi simdi hersey...Kaynanamin evinden ayrildiktan sonra..

gizemim aman ihmal etme, hadi sen calis ozaman...bende biraz daha calisacam zaten... Amaan bende okulu bitirdim ama hala ders calisiyorum, anlamadim gitti..

canım demekki rabbim hepimizin hayatını fotokopiyle çoğaltmış heheheh
standart yaşam bizimki doğal sorunlar yani
kaynana kıskanır gelin delirir eş ne yana dönse aynı dışarı kaçar

ben eşime çokta sölemiyorum aslında anasının her defasında yaptıklarını ozaman beni kötü biliyo ama lafın öle bi yeri geliyoki şak diye tatlı dille sölüyom ohhhh sabrediyorum sonunda koyuyorum lafı taş gibiiii

meldir görüşürüz cnm bnm

acele hoş geldin kıs nabersin
aman eskiyi okumaya kalkma altından kalkamassın yanii

hadi meldir sonra gorusuruz..

kiz bende ilk basta herseyi soyluyordum baktim olmuyor..gercektende es ortada kaliyor..simdi artik hicbirsey demiyorum..binde bir..zaten suan kaynanam bizlede ugrasmiyor.. Aslinda artik hic kotulugunu gormuyorum, iyiligi bile cok oluyor..

arkadaşlar hamilelerimiz çoğalmış çok sevindim.inşallah böyle devam eder.hamile olan arkadaşlarımı kutluyorum.allah tamamına erdirir inşallah.darısıda bizim gibi olmayanların başına inşallah

kıs hatçe daha yeni başladım nen türkçesinide yazana iki saat sözlükten aramıyım şimdi hiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…