Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMİLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMİLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMİLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMİLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMİLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125) negatif

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMİLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009 (190) HAMİLEEEEEEE

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi) HAMİLEEEE

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sınuç tarihi 24 kasım

Canlarimm merhaba gorusemedik cook uzun zaman oldu neler olmus oyle gecmisi okuyum dedim cok fazla zamanimi alacak okuyamadim ben Ingilteredeyim biraz rahatsizlandim uzun zamandir acamadim ama aklim hep sizdeydi hamilelerimiz varmis hepsine cok sevindim allah saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip eder insallah. Ben buralardayim yine ara ara gorusuruz. 3 ay sonra donecegim donunce nasil bir karar alacagimi bilemiyorum

hhahahaha dur yaziyim..

Thank you very much. hehe... cok sagol
I didn't expact that from you. heheheh hic beklimiyordum bunu senden
Have fun with learning English ogrenirken bol eglenceler

beklemiyordum derken, sasirttin beni, guldurdun yani heheh

canım benim napıyosun orda yaa iş içinmi
3 ay mı ufff
kendine çok çok dikkat et güzelim benimm
arada uğra bize ben listedeki herkesi tek tek merak ediyorum cnm benim sizler benim ablam kardeşim ailem oldunuz

hehheheheheh valla ben öğrenicem bu dili
kaynanama madara olurum yoksa valla
kursa gittide kafası basmadı anlamadan geli der sonra başarmak zorundayım
kıs ben sana yazarken kopya çektim
çeviri yapıyom ya mektubun başında yazıyou bende az önce çevirdim dedim barim sana yazıyım hihihihihii

aaa hatice bu arada unuttum ben sana sölemeyi cnm
benim amcamın oğulları ve eşleri var avusturyada ama neresinde inan bilmiyorum bi gelen olursa belki yılbaşında falan sana onlarla keçi boynuzu göndereceğim inşallah
bakalım artık

kiz gizemim sagol canim... beni cok memnun ettin..
bende simdi kiz kardesimle msnde konusuyorum..tutturdu ille aralikta istanbula gidelim...hahah bende biletlere bakiyorum..Tabi kocadan izin cikarmi daha belli degil

tedaviye başlarken ayın 7si sonra doğum kontrol haplarıyla bir dahaki ay 16sında oldum.bilmiyorum tedavi yarım olduğu için yumurtalar biraz büyümüştü.çoktan olmam gerekmiyormu

canım geçen ay 16 sında olmuşun bu ayda muhtemelen bu gün yarın olursun
ee belkide bi mucize olur olamazmı ???

canım benim napıyosun orda yaa iş içinmi
3 ay mı ufff
kendine çok çok dikkat et güzelim benimm
arada uğra bize ben listedeki herkesi tek tek merak ediyorum cnm benim sizler benim ablam kardeşim ailem oldunuz

Yok tatlim benim ailem burda annem babam kardesim onlari ziyarete geldim biraz uzun kalacagim tedavi icin falan arastirma yapacagim boyle iste hepinizi cok ozledim ama cok rahatsizdim agir bir grip oldum domuz gribinden suphelendiler kac haftadir yatiyorum kendimden habersiz sende benim kardesim gibisin insan dertlerini kime anlatir ablasina kardesine benim kiz kardesimde yok inan seni oyle goruyorum artik diger arkadaslarida ayni sekilde tedaviye neden gec baslayacaksin gecmisi okuyamadim cok uzun

kiz gizemim sagol canim... beni cok memnun ettin..
bende simdi kiz kardesimle msnde konusuyorum..tutturdu ille aralikta istanbula gidelim...hahah bende biletlere bakiyorum..Tabi kocadan izin cikarmi daha belli degil

ay varya ne yapar ne eder gelirim nerdeysen oraya cnm benim yaa süper olur oh ohhhh
kardeşine slm söle benden sana biraz daha gaz versinde hemen gelin hehehe

normalde yumurta sayım iyi olduğu halde bu tedavide az sayıdaydı.arkası arkasına deneme yaptığımız için galiba. bizim asıl sorunumuz eşimle alakalı

cnm çok çok geçmiş olsun tekrar....bol bol c vitamini al cidi anlamda salgın var artık domuz gribimi eşek gribimi bilemiyoruz ama çok dikkatli ol gülüm
tedavi tamamen maddi olarak geç başlıycak ama sanırım ocak ayı gibi ilaçlara başlıycam inşallah bakalım artık kısmet

normalde yumurta sayım iyi olduğu halde bu tedavide az sayıdaydı.arkası arkasına deneme yaptığımız için galiba. bizim asıl sorunumuz eşimle alakalı

cnm bizimde eşimden dolayı.onun düşük doz ilaç veriyo dr merak etme adet olursun yada sen bi test yaptır kanda bellimi olur valla bizim sperm sayısı doğal yolla imkansız olacak şekilde az ama benim heray umudum var.rabbim öyle yüceki bi bakmışsın imkansız gerçek olmuş :)))

Allah yardimcin olsun canim benim gec olsunda guc olmasin sonu bizim gibi olacaksa erken olmasinin bi anlami yok bende burada yaptiracagim buyuk bir ihtimalle bir aksilik cikmazsa tabi ilk gunler hic dusunmuyordum ama yavas yavas sizlanmaya basladim yine hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…