Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

tuba canim...sen biraz daha dinlen, biraz daha zaman gecsin..bak kararin nasil degisti... Insallah birgun sende anne olacaksin canim

tuba cnm bence yine en iyisi burda yaptırman şuan için düşünme bunları bi an önce gribi atlat bağışıklık sistemini güçlendir cnm cım...

benimdede sorun esde, ama bizde dogal yolla olma sansi cok dusuk gizemim..sizde yine 3 -4 milyon varmis..bizde 0.02 milyon .... Tabiki yine Allahtan umit kesilmez

tuba canim...sen biraz daha dinlen, biraz daha zaman gecsin..bak kararin nasil degisti... Insallah birgun sende anne olacaksin canim

Evet canim zaten hemen olamaz 3 ay yaptiramiyoruz ya simdi arastiracagim subatin 10 unda donecegim doktor ne zaman gel yapalim derse o zaman tekrar gelecegim keske kendiliginden olsada hic gelmesem burda oyle cok cocuk varki cok ta tatlilar insanin karari onlari gorunce hemen degisiyor valla

tuba canim sizde sorun neydi

Canim bende pko var esimde de sekil bozuklugu esimin problemi daha ciddi kaliteli embriyo elde edemiyorlar 10 yumurtadan sadece 3 tane saglikli gelisim elde edildi tuttu ama gelismedi 12. gun degerim 21 di 14. gun 7 ye dustu 2. denememdi. 1 de asilama var. Bu sperm icin hic ilac falan vermiyorlar tip ilerledi deniliyor ama hicbir gelisme yok gibi

gizemim canım benim bir arkadaşım ameliyat oldu onun yanında refakatçi olarak kaldım. ondanforuma giremedim.sende iyisin değilmi

tubacım hoş geldin geçmiş olsun canım benimde eşim bu gün grip oldu napacağımı şaşırdım eve gitsem riskli gruptayım gitmesem kendine nası bakacak off offf

acele cnm benim iyiyim ben ya..geçmiş olsun arkadaşına.

meldir aman dikkat diyorum ayrı yatmanı ve maske kullanmanı asla temas etmemeni şiddetle tavsiye ederim

tuba cnm hayırlısı olsun inşallah güzzelim

tubacım hoş geldin geçmiş olsun canım benimde eşim bu gün grip oldu napacağımı şaşırdım eve gitsem riskli gruptayım gitmesem kendine nası bakacak off offf

Canim sagol sana da cok sevindim bence gitme baksin kendine annesi falan yokmu gitsin baksin ogluna sen kendine bebisine dikkat et Aysun hanima mi gidiyorsun kontrollerede degistirdinmi?

ewt canım aysun hanıma devam edeceğim uzunca bir süre doğuma nasip olursa değişir diyorum şimdilik işlemi onlar yaptığı için bırakma taraftarı değilim bakalım hayırlısı

talya cnm benim 4 milyonun %2 morfolojisi bozuk en önemliside o zaten
bide herşey yolunda gitse bile rahim şeklinde hafif bi bozukluk var benim allah göstermesin ama düşüklede sonuçlanabilir
ama bunların hiçbiri umrumda değil o kadar inanıyorumki olacağına ilk seferinde tutacağına rabbim ol diyiversin yeterki
canlarım inanın sizle pozitif olun güzellerim benimmmm

tuba ve talya görüşürüz şekerler hadi halldin işlerinizi

see you soon

hihihihi artık beni idare edin böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…