Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

:) aferin gizem ne iyi yapıyorsun bende bu konularda hiç heves yok benim hobim el sanatları ve pasta kek kurabiye mutfağa girince dünyayı yapasım geliyor :)

:) aferin gizem ne iyi yapıyorsun bende bu konularda hiç heves yok benim hobim el sanatları ve pasta kek kurabiye mutfağa girince dünyayı yapasım geliyor :)

canım valla itiraf edeyimmi kursa sırf derten her sene kalıyorum diye başladım
hayatım boyunca ingilizceye ve matematiğe hiç ilgim olmadı.geçen akşam biri validenin yanında bana do you speak inglish ?? dedi hönk diye kaldım vereceğim cevabı biliyorum ama konuşamıyorum
valide de dediki hehe kursa gidiyosun bi cvp veremedin.
tabi ben cvp vermesim ne yabancı adama nede valideye
sinir oldum ama sonra bi hırs yaptım bu gün böle deli gibi çalışıyorum
ona ingilizce bişiler sölicem o da anlamıycak ohhhhhhhhhhhhh gıcıklık değilmi,
zaten okulu bitirmeyide ona inat istiyorum kızı üniversite mezunuymuşta ölemiş bölemiş gıcık

aman onlar lise mezunuda olsalar en ii lise olur boşver ünv. biter lisans sorarlar çok biliyolarmış gibi benimkide aynı onları takacak olsak ohooo işte en güzeli muhattap olmamak ben çareyi böyle buldum ne kadar az görüşürsen dişini çıkarırsan senden iyisi olmuyor eltimden çok şey öğrendim şimdi kafam rahat ilik yaranmaz bunlara arsız gelin olacan suçluda olsan üste çıkacaksın boşverrrrr :)

ha bu arada eltimdende hiç hoşlanmam zamanında çok yaptım nelerine yardım ettim baktım bunda tık yok şimdi ayda yılda bir görüyorum kim bana nası davranıyosa aynen karşılığını alıyor hiç kimse umrumda değil nasip olursada çocuğumu sağlıkla doğurursam ondan sonrada kimseyle alakam kalmaz her şey ona göre olacak çünkü kimseyi çekemem artık..... zamanında yaptıklarıma saysınlar 10 sene idare eder yani o kadar salaktım ama noldu kim bildi allahtan başka şimdide yapmıyorum olup bitiyo kimsede niye yapmıyosun çağırmıyosun diyemiyor :) çünkü onlar gibi davranıyorummmmmm

zaten tek çarede o keşke bende senin gibi mesafeyi koyabilsem ama imkansız
1.si eşim çok anneci
2.si tek gelinim
3.sü tek görümcem var ve çoookkk uzakta

yani şekerim bi ben bi o hihihiih allah yarımcımız olsun

kıslar geldim ama çıkmak zorundayım komşum vardı
gidince bi bakim dedim şimdi namazım ve ev işlerim var
girerim arada yine
öpüyorumm

nevinim nerdesin ablam bu ilk başarımı senle paylaşmak isterim yaww
hhehehe ilk defa ingilizce bi mekyubu çevirdim yuppi çocuk gibi seviniyorum dimi
ama daha ezberlemem gereken çok kelime var
inşallah matematiktede böle başarılı olurum dua et bana

kendime sutlu turk kahvesi yaptim, kocamaan bir bardak, onu iciyorum suan hehe
ben kahve tiryakisiyim ya.. aslinda birakmam lazim, zararliymis cocuga.. neyse birkac gun daha iciyimde transferden bir kac gun oncesi birakirim

gizemim yaw beni guldurdun...see you sooon, hahahah
you are getting better... gittikce iyi oluyorsun...

kıs hatçe çeviriyi bitirdim inan şuan çok mutluyum hee
ben bu işide başarıcam alnımın akıyla inşallah
anneme söledim az önce telde sizi hep anlatıyorum zaten
dedim kızlara yazıyorum ingilizce hatice de bana yazıyo diye annem nasıl gülüyo hihih

thank you :dance:

ahh gizemim ahh anasına düşkün olmayan erkek bekar olan erkek sanırım evlenince kıymetli oluyor yemek yapmayan çamaşır yıkamayan küs gibi aynı evde yaşadıkları anaları oğullarıda kıymetleniyor... eşim koymuyo mesafe ama ben koyuyorum ben kötüyüm olsun öyle olayım kimse bana bulaşmasın bazı şeyleri çok geç olsada anladı ama genede aynı erkekler sabit fikirliler işte arada sevgi olmasa çekilmez olur evlilikler çocuk için neden mücadele edelim yoksa değil mi aile olunca yani tam aile :) hepimize nasip olur inşallah ben o zaman her şeyin değişeceğine inanmak istiyorum....

ben kahve 40 yıl içmesem aklıma gelmez :) sadece içecek su içerim :) komşum kızar gidince yaa ne zor misafirsin yemez içmez diye napacağını şaşırır :)

meldir cnm benim aynen öle biz eşimle uzun yıllar görüştük sonra evlendik
1 yıl nişanlı kaldık ozamanlarda hep ailesinden şikayetçiydi annesinden nefret ettiğini bile söleri ama şimdi kıymetlisi oldu
valide sultan hala eşimin arkasından bana atar tutar ilk zamanlar dert yanıyo sanıyodum ama amacı farklı bana eşimi kötülüyo sanki aramız bozulsa rahat edecek gibi.. eeee yermi anadolu çocuğu hihihiih

do you like turkısh coffee???
ı am very like turkısh coffee

hehehe
bayılırım sade TÜRK kahvesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…