Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

aa yaşadıklarımız ne kadar benze k.v. bana şilayet eder dururdu bende evlenince değişir sorumluluğunu bilir derdim. beni ona kötülermiş meğer seni arkadaşlarınla görüştürmeyecek şunu yaptırmayacak bunu yaptırmayacak vs. şimdi kimin ne olduğu belli allaha havale ediyorum.. boşverrrrr biz eşimle 10 senedir birlikteyiz herkes çatlasınnn patlasınnnn :)

gizemim ben hollandadayim, o yuzden hollandaca biliyorum, aslinda turkcede hollandaca demiyorlar herhalde.. flamingo oyle birsey bende bilmiyorum...
biraz inglizce, turkce , birazda fransizca..

melirciğim allah bir ömür ağız tadıyla beraber olmak nasip etsin inşallah cümlemize

meldir bende onceden ne kahve ne cay icerdim... taki rejime baslayincaya kadar...
kahve acliga iyi geliyordu..onun sayesinde 8 kilo vermistim... ama simdide kahve tiryakisi oldum...
sekersiz icerim birde nescafeyi..birde sutsuz...

aminn canım bu arada ingilizcem gelişecek bendende bir telefonda konuşma bekletme örneği
please wait just a moment --- biraz bekler misiniz? yerimseniben

meldir bende onceden ne kahve ne cay icerdim... taki rejime baslayincaya kadar...
kahve acliga iyi geliyordu..onun sayesinde 8 kilo vermistim... ama simdide kahve tiryakisi oldum...
sekersiz icerim birde nescafeyi..birde sutsuz...

ayy hiç bana göre değil benim miğdem rahatsız herhalde delinir :)

aminn canım bu arada ingilizcem gelişecek bendende bir telefonda konuşma bekletme örneği
please wait just a moment --- biraz bekler misiniz? yerimseniben
canım süpersiniz valla ya desenize zaten bi ben bilmiyomuşum ingilizce

good so..
We can write English some times, than I hope your english will be better.

arada sirada ingilizce yazisalim, bu sayede ingilizcen ilerler insallah.
dogru yazdimmi bende bilmiyom hehhe

hoca dedi zaten pratik yapmazsan boşuna kafanı doldurma ezberle diye
valla allah razı olsun hee
sanırım doğru yazdın ben şimdi kelimeleri sözlükten bulurum hihi

doğru kahve tok tutuyo bende eskiden çok içerim hergün bi fincan mutlaka içerdim bu ara pek içmiyorum benden başka kimse sevmiyo çümkü ben bie fal bakarım hee kahve falı gel keyfim gel
biraz atarım biraz tutarım derken eğleniriz işte

kiz ben altina cevirmesini yazdiydim zaten hehee

he gördüm ama kelimelerin anlamlarını öğrenmem için tek tek bakıp not alıyorum hihihi

bu gün baya çalıştım artık ara veriyorum
yarın günleri ayları ve sayıları ezberliycem inşallah
hala başarılı cümle kuramıyorum yarım yamalak oluyo
ama olsun zamanla çok iyi olucak inşallah

ay hatice eşim aradı dediki akşama arkadaşlarla bi kaç saat takılsam bi sakıncası varmı ??
huahahuh izin istedi resmen yaww kafasına taş düştü heralde :))))
anneme git de demei sen eve git yemeğini falan ye dedi
anam dünyanın sonumu bu acaba??

hheheh kiz bu ne boyle.. demekki yavas yavas akli basina geliyor artik...baksana tedaviye baslamaya da razi oldu..
iyi hadi aksam biraz dinlenirsin... zaten hafta sonu cok yorulmussun.. sana guzel bir firsat hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…