Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ohh ne güzel eşimde dışarı çıkacağı zaman önceden söyler gideceğim yer varsa giderim yada eve giderken kendime en sevdiğim şeyleri alır parti yaparım gel keyfim gel yemekle falan uğraşmam çoğu zaman hazır bi şeyler alırım hatta :) insanın evinde de yanlız kalması güzel oluyor tabi çaışırken bu duruma gıcık olmuyorum evdeyken çok kızardım bide akşam mı gideceksin diye :) azcık cadıyım galiba ihi

oklava yemeden düzeldi maşallah inşallah hep böle gider

evimde yalnız olmaya bazen bende bayılıyorum çok iyi geliyo insana kafa dinliyorum
yemeğim var zaten dün akşam yapmıştım

hatice cnm benim bende çıkıcam zaten birazdan
meldir de çıkıcak

eylülüm geldi ooooo madam welcome

dur dur şımartma hemen sen böyle devam et kaçan kovalanır ilgilenme oralı olma azcık naz yap bakalım :)

valla hiç tepki vermeim öle dediğinde tmm benimde evde işlerim var zaten dedim
en çokta sen anneme git demediya ona şaştım hee :)))))))

kızlar bizim herif vazgeçmiş gitmiyomuş dediki seni almaya geliyorum anam ne oluyo ben bişi anlamadım hihhih
neyse şekerler ben kaçıyorum bu arada aramıza yeni katılan bi arkadaş var kasım listesinin en sonunda adını hatırlayamadım trasferi yapılmış dua okuyan olursa yazın şekerler
I kissed you = öptüm sizi :)))))))))))))

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMıLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMıLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMıLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMıLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMıLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMıLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125) negatif

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMıLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009 (190) HAMıLEEEEEEE

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi) HAMıLEEEE

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda----dondurulmuşlarıyla bu ay başlıyor

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sınuç tarihi 24 kasım

Son düzenleyen: Moderatör:
songül canım benim gecenin bu saatinde ne arkadaşı ne gezmesi yavyummm
neyse hadi git gelde anlatırsın kendine dikkat et

günaydın kızlar geçmişe bi bakıyım dedim başa çıkamadım
dün işe gittim sonra sevk rapor vs ile uğraştım müdür yardımcısı bu böyle rpr falan olmaz hoca hanım diye çıkıştı y ne kadar vicdansızlar Alahım inanamıyorum

ha bu arada bı kaynana mevzusuda benden cumarteiakşam gittik bebek geliyo diye haber vermeye
bu sefer gerçekmi yoksa yine ameliytamı yatcaksın dedi şok oldum toruun sahibi oluyo tepkiye bak
yalan dediğğide benim bir dışgebelik ve iç knamaile ameliyaatım var o çok üzüldüm

canım benim senin şimdi en hassas olduğun zaman boş ver sıkma canını hiçç takma kafana
mümkün olduğunca az konuş az görüş
rabbim sana ve bebeğine sağlık versin
bizim bu halimizden anlamayan zalimlerinde hakkından rabbim gelsin başkada bişi deme
bu sabah valide beni 10 saniye gördü o anda laf soktu düşün
sonrada çıkmış cama bana el sallıyo geriiii
bunları boşver sen eşinle bebişine kavuşucağın mükemmel zamanların hayalini kur cnm benim

ha cnm bu arada tüp bebek tedavisi gören memurlar için yasa var izin rapor vs.bi araştırırsan senin için çok faydalı olur.

meldircim günaydın
gizemcim ben trnsfer sonrası 12 günü raporlu geçirdim zaten şimdide doktorum 1 hafta daha yat diyor sanırrım 8. gündeki kanama nedeniyle yine rapor aldım yaniyasalolarak yapabilcekleri hiç birşey yok sadece konuşuyorlar birde çok bilmiş adam ya eğer bişi olcaksa Allah nasip etcekse öylede böylede olurmuş çalışmamama ne gerek varmış
hayret ya cehaletin bu kadarı bende sakın bi hastalığınız oolunca dotora faln gitmeyin Allah nasdip ederse yaşarsın iyileşirsin dedim o başka bu başka diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…