- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.641
ablam kuzum valla bol bol dedikodu yaptık kocama anasına danasına herkese verdim veriştirim ben bugün geçmişi okuyunca gülersin zaten hehheheh
bende bi gelişme yok aynen bildiğin gibiyim
sizlerle hayatıma mutluluk katıyorum o kadar
sağolsun kızlar kahrımı çekiyolar
böle işteee
Sevin tabi bacım, kendin için sevin bencekaydirigubbakcemile2 Kaçarı göçeri yok, ilk fırsatta sen de dondurulmuşlarla anne olmaya opuyorumnanaktan
Canımsın , sağol, diyorum ya kendimden çok senin ve Haticem için seviniyorum, moral bozmak , ümitsiz olmak yok anlaştık mıyerimseniben
yerim ben senisositososito
Sen az kahrımızı çekmedin, ee herkes de seninkini çekecek artık ne yapalım, kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz, hem burası sensiz bu kadar dinamik olur mu , sanmıyorumopuyorumnanaktan
Sıra sana da geleceeeeeek, az kaldısositososito
songül valla bende evde aynıyım eşim bilmiyo burda sizlerle olduğumu yani bana net yasak kıskanç pislik bana herşeyi yasaklıyo neyse o alıyo pc kucağına ben böm böm bakıyorum öle avanak gibi içim gidiyo ama napim diyemiyorumki benim arkadaşlarım var nette diye hihihiihi aman bişidende kusur kalsın bilmesin kafamıda şişirmesin dimiiii :))))))))))))
vallahi nevinim ben de özledim çok merak ediyordum seni
bende yata yata büyüyecem valla
tabi sen ikiz ya da üçüz annesi olarak karpuz gibi incecik olursun ben de bir tane bebeğimle kavun olurum artık
herşey iyi sadece bugün önleden sonra sağ kasığımda çok ağrı oldu bayağı korktum yattım hep şimdi daha iyi tabi
allahım kimse srunlarla karşılaşmasın inşallah
canım benim eşimde aynı ama burdn çok şeyler öğreniyorum ya ses çıkaramıyoo
bilgisayarda işin varmı verim mi diyo hatta artıkkkkkk:)))))))))))):icecream:
kız songül yediniz tatlıları salataları dimi
afiyet olsun canım geçende ben yemiştim
muhabbet güzelmiş demek ki bu saat olmuş
güzel vakit geçirdiğine sevindim
bu ara çok doluyum eşimin yaptığı herşey batıyo sanki
korkuyorum saçma bişeye patlıycam diye
e dile kolay 8 senedir adamın her dediğine susup peki diyorum kendime kızıyorum valla ya hele bi bakın bana aptal bi tipimmi var huhauhauhuha :))))))))))
nevinn hersey yolunda gittigine sevindim..demek degerin 225 cikti, hadi hayirlisi...sadece oraya kadar okuyabildim gecmisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?