Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

yerim ben senisositososito
Sen az kahrımızı çekmedin, ee herkes de seninkini çekecek artık ne yapalım, kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz, hem burası sensiz bu kadar dinamik olur mu , sanmıyorumopuyorumnanaktan

Sıra sana da geleceeeeeek, az kaldısositososito

yani benim olmuş gibi seviniyorum senin hamiş olman bana da acayip destek moral oldu eminim hatice de böyle düşünüyodurrr
kısın da çok tatlı maşaallah Allah hayırlı yollarda yürümeyi nasip etsin
bebeişlerini de ucağına almayı nasip etsinnn
çok mutluyum çokkk

nevinim ablam ye bitanem bebişleride doyur emi
ne bulsan ye valla bak aman boşver hamişken kiloları bak ne güzel evde gırgır şamata ohhh
ah yanında olabilsem valla

bu ara çok doluyum eşimin yaptığı herşey batıyo sanki
korkuyorum saçma bişeye patlıycam diye
e dile kolay 8 senedir adamın her dediğine susup peki diyorum kendime kızıyorum valla ya hele bi bakın bana aptal bi tipimmi var huhauhauhuha :))))))))))

canım benim eşimde aynı ama burdn çok şeyler öğreniyorum ya ses çıkaramıyoo
bilgisayarda işin varmı verim mi diyo hatta artıkkkkkk:)))))))))))):icecream:

İnşallah bitaneciğim, Allah herkese kucağına almayı da nasip etsin, sağlıkla...
Dinlenmek iyi geldiyse, mümkün olduğunca yapmaya çalış, belki önemli bir ağrı değildir ama evhamlanıyor insan ister istemez..

Gizoş'un korkusundan hamile sayfalarına bile göz atamadım valla, bak aldı çocuğu gitti der diyeklava: oklavası meşhur malumkaydirigubbakcemile2

Eşim bilgisayar, cep telefonu, mikro dalga yasak diye vaaz verip duruyor 3 öğün, ama ne yapayım sizden haber alamayınca çok merak ediyorum, bunun bi yolu olmalı:sinifsinif:

kız songül yediniz tatlıları salataları dimi
afiyet olsun canım geçende ben yemiştim
muhabbet güzelmiş demek ki bu saat olmuş
güzel vakit geçirdiğine sevindim

gizemim canını sımışlar tatlım ya geçmişi okuyamadım henüz birazdan okurum
sen üzme tatlı canını bebemm
dün çok iidiniz ne oldu ya
okuyunca anlarım artıkk
üzülme bebem

of anam hatçede geldi ben çıkıyorum ama yaaa kadere bakın ben ağlamayayımda kim ağlasın hee
kimse ağlamasın ben herkesin yerine ağlarım :)))
servis beni bekliyo bu akşam erken çıkıyoruz çok çok üzgünüm of yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benim eşimde aynı ama burdn çok şeyler öğreniyorum ya ses çıkaramıyoo
bilgisayarda işin varmı verim mi diyo hatta artıkkkkkk:)))))))))))):icecream:

kıs benim msn facebook bile yok kızıyo gıcık ama kendinin var amannnnn
hele ben bi hamile olayım ezicem hepsiniiiiiiiii

kız songül yediniz tatlıları salataları dimi
afiyet olsun canım geçende ben yemiştim
muhabbet güzelmiş demek ki bu saat olmuş
güzel vakit geçirdiğine sevindim

yedik canım ama patates salatası yoktu:)))
hala canım istiyoo kimin yüzünden acabaaa
inşşş sen de yakın zmanda güzell vakitler geçirirsinnnn

offffffff
herkese iyi muhabbetler sizi seviyorum siz kaynatın ben sabah okurum ((((((((((((

Aptallık ayrı aşk ayrı, karışmasın şimdi birbirineyerimseniben
Hele de benim tanıdığım sen, boşa susmamışsındır , dönemsel şeylere takılma, inşallah yarın işyerinden rahat rahat gireceğim , konuşuruz...

Ben senin dilin deli söylese de aklının veli söylediğine eminim, kardeş demedik boşa alooooosengözlerimebaksanab

hadi gizemim, hayirli aksamlar sana..bende birazdan cikcam zaten..maalesef bugun fazla konusmadim..yarinde oyle olur herhalde... :sinifsinif: ozluyorum sizi kizlar ya

nevinn hersey yolunda gittigine sevindim..demek degerin 225 cikti, hadi hayirlisi...sadece oraya kadar okuyabildim gecmisi...

Canım, yarın akşama kadar işyerimdeyim, vaktin uygun olursa uzunca sohbet ederiz, ben de sizleri hem çok özledim hem çok merak ettim...
Ben de kaçacağım şimdi, sabah erkenden damlarım:jeyyar:

Çok öpüyorum seni de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…