Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar ben de çıkıyorum bugün çok oldu valla
gizemim canım benim bu akşam yeni taktiklere başlıyorsun dimi kocanla ilgili yani kolay gelsin canım
songülüm kendine iyi bak yarın görüşürüz artık
meldircim yeğenime iyi bak tamam mı bizimkiler burda kardeş oldu artık
nevinim canım benim sen dolmalara devam et test et onları bizim yerimize de aman şenlik bozulmasın tabi yarın kaynanan gidiyormuş sen çok üzgünsündür ama allah kavuştursun heheeehe
haticem ben gidiyorum sen geldin yarın görüşürüz artık
yeni arkadaşımız nevin sende artık takılırsın bize
hepinizi öpüyorum

offffffff
herkese iyi muhabbetler sizi seviyorum siz kaynatın ben sabah okurum ((((((((((((

İyi akşamlar bitanem,
yarın konuşuruz...
Herşeyin bi vakti zamanı vardır malum, bu dönemi bi sakince atlat, sonra birlikte bi açılım planı yaparız:jeyyar:

Hoşçakal şimdilik, çok öpüyorum seni..

kıs benim msn facebook bile yok kızıyo gıcık ama kendinin var amannnnn
hele ben bi hamile olayım ezicem hepsiniiiiiiiii

oooo çok abartmış ama yani oda
yapmak isteyen her türlü yapar
bugün gittiğim arkadaş facebookktan okul arkadaşını bulmuş dün via port da buluşmuşlar bi bayan daha varmış son an gelmemiş erkek okul arkadaşıyla oturmuşlar eşi bırakmış
dedim benimki olsa kıyameti koparır erkek arkadaşlarımı bile ekleyemiyorum dedim
o da dedi ki eşime dedim bak ben yapmak istesem ruhun duymaz buradaki afelerin birine çağırırım yine yaparım gereksiz şeylerle uğraştırma demiş adamla götürmüş karısını
birazda doğru yapmak istedikten sonraaa
offf ya şu gereksiz kıskançlıklar
benim eşimde dükkanda istemedi beni işte

Sorma üzüntümden 15 dolma yiyabildim sadece:jeyyar:

Yarın görüşürüz bitaneceğim, öpüyorum seni ve minik mucizeni...
İyi akşamlar...

Kızlar benim güvenlik görevlisi başladı mızmızlanmaya yine, adam düne kadar jinekoloji nedir bilmiyordu bugün eve geldiğinden beri
bana son 100 yılda radyasyon dalgalarının doğumlar üzerine etkisiyle ilgili brifing verdiklava:
Kendisi kafasını sokacak neredeyse bilgisayara, ama o Polat Alemdar ya ona bişey olmaz, neyse ben yarın iş yerimden alırım intikamımı oh oh:jeyyar:

Şimdi ben de kaçıyorum.
Sizi çok seviyorum, yarın görüşmek üzere...

sende git nevinim eniştem haklı biraz dimee:)))))
bende işleirmi halledim geçmişi okim bakim gizemim neye bozulmuş
im ne demiş
kim ne yapmış
kim yakalanmışş

AZ SONRAAAA

talyacımm inş canımm çok memnun olurummm
gelmeyenleri de çatlatırız burdan hihihi
biz şimdi beraber şunu yaptık bunu yaptık diyeee:)))))))))))))

Ah, aklımdayken bi Nevin'imiz daha olmuş bu aradayerimseniben
Boşa değil, demin biri bana kızın da çok güzelmiş dediiii, gözümden kaçmadı hanezemuszemus

Tamam ben razıyım Nevin Kemal olsun benim adım, nevin71 demenizden iyidir aya fırlatılan uzay aracı ismi gibi ne o, nevin71, nerden bulduysam :roflol:

Sustum sustum İyi akşamlar,iyi sohbetler:1hug:

nevin bende dun aksam 71 neki acaba diye dusunuyordum hehehe

ayyy kısın da güzelmiş diye ben dedimm özür dilerimm yaa
kafam karıştııı yaaa acele acele geldim burası da yoğunn
namaz var iş var abdest alcam düşüncesi varkenn eee kafa da çok ii değil kusuruma bakılmaz dimeee şekerrr

bu arada hamişilik yaramışş
maşaallahhhhhh
espirilerinn süperrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…