Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizemim cnm dikkat et kendine saracoglunun limon maydonoz kürünü yap cok iyi geliyomus bide zencefili cok tüketmeye calic bu arada sen bu topigin psikologusun sana ihtiyacimiz var lütfen kendini birakma canini sikma

valla cnm terzi kendi söküğünü dikemezmişya benimki o hesap :))
allah büyük bee bi yerden benim yüzümüde güldürür elbet
akşama yaparım o kürleride saraçoğlunun kitabı var evde ama bakmak aklıma bile gelmedi :))

gizem hayirlisi canim.. insallah hersey yoluna girecek...
evet istersen bi doktora gorun.. iyi olur... bukadar mandalin ve limondan sonra biraz iyi olman gerekirdi..

merhaba gurbetkusu. Iyiyim sagol canim.. tedavim basladi ama daha hic birsey yapmadim..yarin ilk kontrolum var...suan sadece beklemedeyim...sen napiyorsun?

merhaba arkadaşlar:)
gizem geçmiş olsun canım.herşey yoluna girer hayatım ya üzülme sonuçta eşin de anlıycak ben ce ve o isteyecek.talya nevin umarım sizde iyisinizdir.talyacım tedavin hayırlı olsun.

merheba arkadaşlar dün yazdım ama pek cevap alamadım...
gizemcim çok geçmiş olsun...ii beslen dikkat et kendine...
aşılamam tutmadı ( volkan baltcı ile görüştüm az önce bütün tahlillerini getir bakalım karar verelim dedi... büyük ihtimal pgt ile tüp yapılacak aşılamadan farkı ne tüp bebeğin, tedavi nezman başlıyor transfer ne zaman yapılıyor, sekreteri doğum kontrol hapından falan bahsetti kafam karıştı ne alaka?
kızlar hiç bilgim yok bu konuda destek lütfen...

nevincim geldim ama ses çıkarcak halim yok :)))

talya cnm allah büyük diyorum sabrediyorum

kızlar hepinize günaydınnnn

seraxi sağol cnm benim

maral güzelim yüpün aşılamadan çok farkı var ben sana kısaca şöle anlatayım
aşılamada yıkanan spermler rahim ağzına serbest bölgeye bırakılıyor ve yumurtayla karşılaşması doğal yolda olduğu gibi şans meselesi
tüp de senden alınan yumurtalar eşinden alınmış kaliteli spermlerle laboratuar ortamında karşılaştırılıp oldunlaştırılıp daha sonra en kalitelileri senin rahimin içine yerleştiriliyor
tüpte oranlar %60-70 i bulurken aşılamada dağol yolla olduğu gibi %15-25 arasıdır.

sizde sorun neydi cnm

marall canim gecmis olsun..kusura bakma kacirmisiz ozaman.
sana fazla yardimci olamam, cunku ben hollandada tedavi goruyorum ve tedavi yontemi biraz farkli. eminim arkadaslar sana daha iyi yardimci olurlar...
Dogum kontrol hapini bir cok kisi kullaniyor... galiba yumurtaliklari sakinlestirmek icin.bende kullanmistim...benim tedavim tam 2 ay surmustu... canim sizde problem ne? neden bu sefer pgt kullanilacak.

tşkrler serraxi bende iiyim
gizem sesin çıkmıyorsa sana bir tavsiye çin yağını bilirmisin ? yani hepnize tavsiye ederim alerjim var benimde bağışıklık çok zayif sık sık hasta olurum bunun çok faydasını görüyorum
bir çok rahatsızlığa faydası var

gizem, tupte sans orani 60-70% demissin, burda en fazla 33%.. aradaki farka bakarmisin ya... galiba birazda burda 1 tane ,en fazla 2 tane transfer edildigi icin.

napcam o çin yağını sabah valide sultan verdi elime albunu burnuna sür dedi geberiyodum azdaha nefesimi kesti
:)))))))))))

talya oran kişiden kişiye değişiyo aslında ama sizde tek trasferin çok farkı var tabi

kızlar çok teşekkürederim...
ben normal yolla iki kez hamile kaldım ve biri kalp atışları olmadığı ikincide mol gebelik olduğu için sonlandı... genetik testler vs. normal... eşimde sperm sayısı idare eder durumda hareket az ve morfoloji bozukluğu var %2, (bunu iki gebelik kaybından sonra öğrendik), şimdi aşılama denedik ama tutmadı... tüpe geçilecek büyük ihtimal ama neye göre tedavi 2 ay sürüyor... bende yumurta geşilişiminde ve çatlamasında çok şükür hiç problem yok...

napcam o çin yağını sabah valide sultan verdi elime albunu burnuna sür dedi geberiyodum azdaha nefesimi kesti
:)))))))))))

:))) yok bardağa iki damla damlat üzerine kaynar su gözlerini kapa ve içine çek nefesini açar. boğaz ağrılarına öksürüğe kızımda geniz akıntısı oluyor okulda üşütünce ılık suya iki damla içiriyorum rahatlatıyo gece rahat uyuyor.
mide ağarılarına... birüsür etkisi var
o sıcak suya damlatınca varya eve bir güzel koku yayılıyo anlatamam aromatik süper bişey bişey..arada yapınca kardeşim üste kattan dayanamayıp koşup geliyo kokusuna

canim gecmis olsun..insallah bu sefer tutar ve bebisinin kalp atislarini duyarsin..
canim hollandada tedavi genellikle 2 ay suruyor, ilk dogum kontrol hapindan tedavi sonucuna kadar... ben nerdeyse tam 1 ay igne vuruldum.. geri kalanda dogum kontrol hapiyla gecti ve bekleme sureci...
turkiyede galiba daha farkli... 3-4 haftada bitirenler var tedaviyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…