Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

saol talyacım,inşallah...
sekreter bayan tedavi sürecinin yaşa ve probleme göre değiştiğini söyledi... ama tabi yurt dışında uygulama tamamen farklıdır...
ama bnm kafam çok karıştı işte uygulamaya geçene kadarda böle olacak gibi...

yurtdışıyla burası asla aynı olamaz onlar daha yavaşlardır biz türklere göre
burada büyük rekabet var orada tr kadar olacağını sanmam..

günaydın kızlar
gizemim canım geçmiş olsun gripte en iyisi dinlenmek ama sen çalışıyorsun ama yemene dikkat et canım benim zaten hastasın iyi beslen ki direncin düşmesin zor da olsa ye tamam mı kocana da gelince onu kızma ama dövesim geliyor aman bırak bir süre saç ektirsin bakalım ne olacak sanki gelip kuşlar yuva yapacak üzülme demek kolay gelmiyor ama yinede sen dikkat et kendine tamam mı
inşallah kocanda zamanla daha iyi anlar durumu ve kendisi ister

haticem hoşbulduk bugün iyiyim evim süpürülüp silinecekti sağolsun görümcem geldi yapıyor
gelin internette görümce iş yapıyor komik dimi ama görümcem iyidir canım sen nasılsın inşallah çok iyisindir

nevin sağol cnm deniycem yemekten sonra :)) valide de burnuna sür diyo yaa öldürmeye çalışıyo beni heralde :))

talya canımsın bebekim

eylülüm hoşgelmişin sefalar getirmişin cancan

maralım durumumuz aynı canım morfoloji çok önemli bizimde %2 tabi sayıda çok önemli bizim çok düşük 2milyon doğal yolla imkansız
senin şansın daha yüksek çünkü zaten doğal gebelik yaşamışsın bebeğin gelişiminin morfolojiyle alakası var
sana meldirin uygulayıp sonuç aldığı keçi boynuzu kürünü tavsiye ederim belki tekrar değol yolla gebe kalabilirsin bile
yarım litre suya 7-8 adet keçi boynuzunu küçük parçalar halinde kır suya at.3k kaynat 20dk beklet 1 hafta sabah akşam içir eşine çok faydası var gerçekten.her defasında yeni yap emi çok yapıp dolapta bekletme
keçi boynuzunuda şöle içiballı gibi olandan almanı tavsiye ederim

eylülüm sana kızmam tabiki cnm benim bitanemsin
napim allah beni sınamak içinde onu veri bana
kaderim diyip katlanıcam.allah acısın bana
akşama dinlenicem inşallah tabi durmadan bişiler isteyen bi adamla aynı evde dinlenmek nasıl olucaksa
kardeşimi çarıyım diyorum ama onada kıyamıyorum yavrum ben yatınca hep ona kalıyo hizmet ((

songülüm hoşgeldin cnm benim
cumartesi yani yarın saat 13.00 de eskihisar osman hamdi bey müzesinde
umut tüp bebek merkezinin dr u enver kurt un semineri var cnm ücretsiz bilgin olsun şekerim

bu arada songülüm nevin maral sizlere de günaydın
maralcım aşılamada şans çok az yüzde 20 bile değil aslında hatta bazılarında daha az ama tüp bebekte yüzde 60-70 hatta yaşın gençse daha da fazla probleme göre tabi
doğum kontrol hapını ben de kullandım 1 ay yumurtalıklar dinlensin diğe veriliyor sonra adetimin 3. günü başladım iğnelere problem kadında olmasa bile bütün ilaçları iğneleri kadınlar kullanıyor
ben şimdi hamileyim inşallah sizlerin güzel haberlerinizi de duyacağız

hatçem gizemim hoşbuldum canlarım
gizem sen gitcen mi canım yarın oraya valla gidebilirim aslında ama eşimin ilk diyeceği hamideyle git (komşum) yani böyle bakalım

şanslıyım haticem nankör olamam yani
bugün annemlerde köyden geliyor yazın gidiyor kışın geliyorlar bu sene havalar güzeldi biraz geç kaldılar aslında evimizde yakın sık sık gelir yanıma artık

kıslar cuma değince aklıma geldi bunu yeni duydum paylaşmak istedim
2 bayram arasında düğün olmaz derler ya aaaa hep hurafe diyodum ama aslı şöyleymiş peygamber efendimizi cuma günü düğüne davet etmişlr birkaç gün sonra da bayrammış peygamber efendimiz 2 bayram arası düğün olmaz demiş yani cuma müslümanların bayramı diye
burda gerek varmıydı bilmiyorum ama öğrenmenizi istedimm

eylülcüm sorma ya
millet ben evden çıkmıyom diye üzülüyo sanırım hihihiii sevilmek hoşuma da gidiyoooo
bugün de gidicem canım oturmaya daver edildim eski bloktan bi komşummm
ben komşuları tarafından şanslı olanlardanım allah razı olsun onlardan valla çok ii insanlar
bi de derler sitelerde komşuluk yok
gerçi burda da biçok sitede yok ama bizim site maşallah herkesin dilinde zaten:))))
millet ev almaya kalksa orda komşuluk ii ordan bakalım diyolar ya düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…