- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.901
kıslar cuma değince aklıma geldi bunu yeni duydum paylaşmak istedim
2 bayram arasında düğün olmaz derler ya aaaa hep hurafe diyodum ama aslı şöyleymiş peygamber efendimizi cuma günü düğüne davet etmişlr birkaç gün sonra da bayrammış peygamber efendimiz 2 bayram arası düğün olmaz demiş yani cuma müslümanların bayramı diye
burda gerek varmıydı bilmiyorum ama öğrenmenizi istedimm
songul ben çok fenayım yarın kursada gidemiycem sanırım aslında ikimiz içinde güzel bi fırsat olurdu hee tanışmak için bilemiyorum dur bakalım konuşuruz
songülcüm demek çok seviyorlar seni allah daha çok sevdirsin büyük şehirlerde komşuluk az denir ama siz ne güzel bağlısınız birbirinize ben kocaeline 3-4 kere geldim görümcemin biri ordaydı şimdi yalovada onlarda sitelerde oturuyorlardı onlarında iyiydi komşulukarı aslında biraz da insanların elinde diyorum ben
talyacım sela ile ezan arasındaki zamanda edilen dualar geri çevrilmezmiş,ama cuma günü bol bol dua etmek çok makbul dualrın kabul olunduğu gün,birde yağmurda edilen dua çok makbulmüş.evet benimde aklimdan gecti songul...isyerinde girerim diyordu ama 2 gundur yokkk
insallah hersey yolundadir...
ya songul su cuma gunleri duanin kabul oldugu bir zaman vardi... biliyormusun sen onu? hangi zaman?
artvinli arkadaşım gelmiş ve gitmiş nasılsın canım ya hamilelik nasıl gidiyor kontrole gittinmi merak ediyorum işte bebeklerin kaç tane canım sağlıklı olurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?