Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar........nasılsınız..........dualarımdasın,sizlere ve kendime bol bol dua edeceğim bugün.

canim oylede, bende bunu hurafe diye biliyorum.... ama ozaman oteki gunlerde yap dugunu..ben anlamadim tam olarak..

hatçem zaten düğün demek o zamanlarda çalgı çengi demek değil ki
şöyle söylim cuma ve bayram günü arasın da
mesela bugün cuma yarın bayram diyelim
yani bu 2 gün arasında olmaz demekmişş
inşş anlatabilmişimdirr

evet benimde aklimdan gecti songul...isyerinde girerim diyordu ama 2 gundur yokkk
insallah hersey yolundadir...
ya songul su cuma gunleri duanin kabul oldugu bir zaman vardi... biliyormusun sen onu? hangi zaman?

songul ben çok fenayım yarın kursada gidemiycem sanırım aslında ikimiz içinde güzel bi fırsat olurdu hee tanışmak için bilemiyorum dur bakalım konuşuruz

artvinli arkadaşım gelmiş ve gitmiş nasılsın canım ya hamilelik nasıl gidiyor kontrole gittinmi merak ediyorum işte bebeklerin kaç tane canım sağlıklı olurlar inşallah

talyacım sela ile öğle namazı arası ama tam vakti bilinmiyoo şekerim ya ikindye kadar cuma vakti çıkmaz diye biliyorum edilebildiği kadar edilsin diye sanrım inşşş tam vaktini yakalayabiliriz
bunun içinde pek boş durmak olmuyhooo
bol bol dua inşşş

songülcüm demek çok seviyorlar seni allah daha çok sevdirsin büyük şehirlerde komşuluk az denir ama siz ne güzel bağlısınız birbirinize ben kocaeline 3-4 kere geldim görümcemin biri ordaydı şimdi yalovada onlarda sitelerde oturuyorlardı onlarında iyiydi komşulukarı aslında biraz da insanların elinde diyorum ben

songul ben çok fenayım yarın kursada gidemiycem sanırım aslında ikimiz içinde güzel bi fırsat olurdu hee tanışmak için bilemiyorum dur bakalım konuşuruz

canım yazdıklarını okudum
sana geçende söylemiştim sende aldırmazan bu çocuk mevzusu uzayıp gider benim gibi şekerim
sana tavsiyem ağırlığını koy tatlım siz birbirinizi seven bi çiftsiniz bu çocuk eninde sonunda olacak ve ilk seferinde de tuttan çok az bi tanem
bu nedenle fazla beklemenin bi anlamı yok
sizin doğal yolla olmanın imkanı varmı bilmiyorum ama eşin öyle düşünüyodur bence
bana da doktorlar olmaz demiyolr hatta istemediğin zaman korun bile dediler ama 6 senedir olmadı canım sen eşine aldırma ısrar et
bende yaptım o hatayı şimdi belki de bu sıkıntıları çekmeyecektim
eşine söylemesin istediğini yap istediğin masrafı yap ama bayramdan sonra tüp bebek işini halledicez bul buluştur de canım biraz sıkmak istiyolar bu adamlar
beni de delirtiyo eşim hep sizin gibi bugün yarın derkenn seneler geçti bi tanem ya benim gibi olma
geçen gün glmiş dükkanı vericem yapamıyom dedi sabah gidip akşam gelmek zor geldi ona ilk istemedim üzüldüm tam işler bitti par kazanıcaz adam dükkanı satıyoo
eve geldi takma falan diyo
aynen şöyle dedim ne takıcam bayramdan sonra dondurulmuşları denicem olmazsa tekrar denicem artık öyle beklemek yok sen düşün ben ne düşücem dedimmm
sesini kestii

evet canım haklısın
çok şükür ii insanlarla karşılaştım:))

evet benimde aklimdan gecti songul...isyerinde girerim diyordu ama 2 gundur yokkk
insallah hersey yolundadir...
ya songul su cuma gunleri duanin kabul oldugu bir zaman vardi... biliyormusun sen onu? hangi zaman?
talyacım sela ile ezan arasındaki zamanda edilen dualar geri çevrilmezmiş,ama cuma günü bol bol dua etmek çok makbul dualrın kabul olunduğu gün,birde yağmurda edilen dua çok makbulmüş.
artvinli arkadaşım gelmiş ve gitmiş nasılsın canım ya hamilelik nasıl gidiyor kontrole gittinmi merak ediyorum işte bebeklerin kaç tane canım sağlıklı olurlar inşallah

eylülcüm iyiyim çok şükür,daha kontrole gitmedim,geçen gün merkezden aradılar ayın 1inde randevunuz vardiye bekliyoruz bakalım,daha belli değil yani tekmi ikizmi,hayırlısıyla sağlıkla gelsinde hiç önemli değil inanki.sen nasılsın sen gittinmi kontrole.

gizemim geçmiş olsun canım benim .eşimle bende yaşadım aynı sorunları .ben 26 yaşımda evlendim.hemen araba aldı eşim.borçlandık.neyse borç bitmek üzereyken eşim arabanın modelini yükseltmekten bahsediyordu.bu böyle gidecekmiş yükselte yükselte.dayanamadım birgün sordum senin kalkınma planında çocuk ne zaman var diye.neyse 4 sene sonra tayine giderken artık çocuk olayını kendiliğinden kabul etti.ama tabi arabanın modelinide yükseltemedi.ilk aldığımız araba.ben 34 eşim ise 38 yaşında.sizin yaşlarınızı bilemiyorum ama eşinin kafasına dank edecek merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…