Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar çok sağolun desteğiniz için ama benim onunla mücadele edicek gücüm yok
benim için fark eden bişide yok aslında sürekli sperm sayısı düşen o tese yaparlar sonunda ben her halukarda zaten tüp bebek yaparken aynı sıkntıyı çekicem.konuşmaktanda anlamıyo bağırmaktanda o bildiğini okur kurban kesicek parayı zor ayarladı kalktı saç ektirmeye 4000tl veriyo.
sadece şunu söledim yuh tüp bebek parası dedim
artık o anlasın ne demek istediğimi benden bu kadar onun kafasına dank ettiğinde de ben masraf çıkarırım çok bekler evlat diye.
etraftan soranlarada kocama sorun bana değil derim çıkarım işin içinden en başta ailesine
banane ya valla takmıyorum artık istemiyorumda herşey bitti benim için

artvinli canım ben haftaya çarşamba gideceğim kontrole evet sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil

songülüm cnm benim iyi diyosunda ben baskı yapamıyorum
çok fena benim kocam öle baskıyla falan iyice inadı bindirir hiç yapmaz
bıktım valla artık
gülüm yarın gidelim biz senle seminere ne dersin banada değişiklik olur hee

acele cnm ben 24 eşim 30 yaşında

üzülme canım daha senin yaşındakiler bekar merak etme aklı başına gelir biraz sabırlı ol benimde eşim geçen sene olursa doğal olur tüp bebek yaptıramam diyordu o maddi açıdan değil kendi gelmesin diye :))
bu sene ramazanda iftarda kendi dedi ramazandan sonra başlayalım tedaviye diye ben hazır değilim dedim şimdi karar verdim ama başlıyorum..

sevgili acele siz bana göre erken evlenmişsiniz ama işte bir şekilde zaman geçiyor işte
bizde sizlerin ki kadar problem olmadı eşim sorun çıkartmadı ama biz daha olgunduk tabi eşim daha da olgun ve ben ne dersem yaptı benim kadar strese girmiyordu ya da belli etmiyordu
ben 35 eşim 38 yaşında şimdi hamleyim

gizemim canım benim allah başka dertler vermesin .benimkinin kafasına dank etti am bu seferde kanser olduğumu öğrendim.radyo aktif ilaç aldığım için doktorlar çocuğu yasakladı.şükürler olsun ki iyi huyluymuş takipediyorlar.doktor 3sene ilaç vermeyeceğim dediği için bizde arkası arkasına denedik.bütün birikimlerimiz bitti.tek olsunda birikim falan olmasın önemli değil.herkes soruyor siz ev almayacakmısınız diye..bazı arkadaşlarımz biliyor biz tüpe yatırım yapıyoruz diye söylüyoruz.bilmeyenlerde hala ısrarla soruyorlar.tüp bebek tedavivim var izin alamam diye bu sene çalışmadım.ben ana sınıfı öğretmeniyim. benim birde kist ameliyatım var.sol tarf tan umut yok.sağ çok iyiymiş.demem o ki sabır sabır sabır eşlerede vicdan ve anlayış

eylülüm gidiyonmu şeker
öptüm seni ve bebişi
sizi seviyorum canlarım

ben gitmiyorum şeker songül ve hatice gidiyordu onlara söyledim
canım benim sen 24 yaşındasın benim o yaşta evlilik çok aklımda bile değildi sen küçüksün halen eşin 30 yaşındaymış gerçi, erkeklerde pek sorun olmuyor malum onların ki ölene kadar üretiyor canım bi dur bakalım o da değişecek inşallah
sanki saçı olmasa ne olacaksa

ACELE cnm benim çok geçmiş olsun sanada.gülüm allah isteyen herkesin bu yolda çaba gösteren emenk harcayan herkesi yolunu nuruyla aydınlatsın inşallah.artık hayırlısı rabbimden diyorum.

EYLÜLÜM cnm benim benim korkumda sayılar çok düşük dahada kötü olmadan olsun istedim ama olmadı işte napalım kısmet cnm benim.ben öyle zorluklarla mücadele ettimki eşimle evlenebilmek için nelere katlandım sustum ne zülümlere ne baskılara boyun eğmedim allahım her zaman bana varlığını hissettirdi en zor günümde ona sığındım şimdiki gibi ve biliyorumki rabbim yüce merhametinden beni yoksun bırakmıycak.tek dileğim eşimin yüreğinede merhamet vicdan versin ne diyim

eylülcüğüm yok benimki sağlık sorunundan eşim gizemim eşi gibi değil.benim eşim çabuk kabullendi.ama kısmetten öteye geçilmiyor.

eylülcüğüm yok benimki sağlık sorunundan eşim gizemim eşi gibi değil.benim eşim çabuk kabullendi.ama kısmetten öteye geçilmiyor.

canım sonradan okudum sağlık problemlerini okuyunca daha önce yazdığınıda hatırladım
inşallah herşey hallolur canım ya

gizemcim inşallah canım inşallah duaların kabul olur
özellikle sen bana o kadar çok moral verdin ki senin için herşeyin çok güzel olmasını diliyorum ben çocukla ilgili problem dışında başka problem yaşamadım tabi evlenene kadar sorunlar oldu benim ailem pek istemedi ama tanıdıktan sonra çok sevdiler ve şimdi el üstünde tutuyorlar
bizim evliliğimiz hep iyi gitti zaten 30 dan sonra evlendim kötü gitseydi napardım ben
canım benim inşallah bu hayırlı cuma gününde duaların kabul olacak inşallah canım
herşeyin yolunda gitmesi için senin adına ben de dua ediyorum canım
seni ve burdaki bir çok arkadaşımı o kadar benimsedim ki siz üzülünce ben de üzülüyorum
hem biliyorsun canım senin yerin bambaşka benim için aslında hepimiz için

kızlar merhaba
gizemcim üzülme birtanem onndaa kafasına dank eder emin ol sen kendini yıprattığınla kalırsın

gizemcim evt duymuştum bu kürü... artık uygulamanın vakti geldi demekki... tadı iidir inşallah yoksa içermi bilmem... doktor zaten aşılama içinde sayısı kurtarıyo dedi... yanlız çok ilginç ilk yaptırdığımızda 9 milyondu sayı,sonra 33 milyon, aşılama günü 70 milyona çıktı ama işte hareketlilik yok denecek kadar az dedi bide tabi morfoloji...
eylülcüm allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıkla bebeğini kucaklamanı nasip etsin cnm...
ben 26 yaşındayım...hıımm, bu ay aderim bayrama denk geliyo ozaman ben bu ay kullanmaya başlasam doğum kontrol hapını, nasılsa bir dahaki regl günüme kaldı tüp tedavisi... sekreter bana başlayın demişti ama benneyaptımki
eylülcüm sizde neydi sorun...

slm kızlar nasılsınız ben hala dinlenmedeyim.cuma selası ve ezanı arası bende hepimiz için dualarımı ettim allah kabul etsin. eylül hiç belirtin varmı canım ya benim hiç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…