Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar bende 22 yaşında evlendim eşim 24,yaşındaydı,evlendikten 1 sene sonra öğrendikki normal yolla çocuğumuz olmuyormuş,2 sene bekledik tayin eşimin askerliği vs.sonra tedaviye hemen başladık veçok şükür eşimde sperm bulundu 2007 den bu zamana kadar tedavi sürecindeyiz,şimdi çok şükür bu 4.olmak üzere hamileyim,

canım bizde görünürde bir problem yoktu bir gebelik yaşadım ve düştü sadece yaşım ilerliyordu ve tüp bebek denedik allahıma şükür 2. de tuttu ve inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşmayı diliyorum yavrumuza

hb tesekkür edrim kızlar hamilelikte 5+4 oldum ama hala bulantı tiksinme yada uyku hali yok bende hamile arkadaslar ne durumda acaba salı dr gitcem bakalım.

acele cnm ben 24 eşim 30 yaşında

gizemcim yaa... ben okuyorum bayağıdır senin yaşın çok küçük... hiç tasalanma acele edicek bir şeyin yok... çevrenizde arkadaşlarınızda hiç çoçuğu olan yokmu...
biz hiç düşünmüyorduk 2 sene önce aynı sizin yaşınızdaydık...taki görümcem doğurana ve bir kaç ark.ımızın bebeği olana kadar eşim o zaman çok özendi ve benden daha çok istiyor...
ama benim kadar bu konuyu konuşmuyor... yada benim kadar stres yapmıyor, ben artık psikopata bağladım galiba eşimi ne zaman arasam ve akşam olsa en az 1 kere açıyorum bu konuyu...

cnm bir belirtisi yok, bnm parsiyel mol' dü. yumurtayı iki spermin aynı anda döllemesiyle oluşuyor...yani tamamen tesadüf olabileceği gibi genetik bir takım nedenlere de bağlı olabiliyormuş... bizim genetikte bir sorun yok çok şükür... kese oluşuyor sadece kesenin içinde ki embryo değil plesanta oluşuyor ve tabi büyümüyor... bana önce bebeğin gelişimi durmuş dendi...
anca kürtajdan sonra parça patolojiye gittiğinde bilinebiliyor...
birde cnm aklında bulunsun... beta hcg değeri olması gerekenden bayağı yüksek çıkıyor ben ilk test yaptırdığımda 876 çıkmıştı aslında kafama takılmıştı niye bu kadar yüksek d,iye...

geçmiş olsun canım benim ilk 309 çıktı ama sonra çok yükseldi biraz arastırdım okuyunca korktum ama ikiz olabilir dediler bimiyıorum hiç belirtimde yok ya korkuyorum açıkçası.

geçmiş olsun canım benim ilk 309 çıktı ama sonra çok yükseldi biraz arastırdım okuyunca korktum ama ikiz olabilir dediler bimiyıorum hiç belirtimde yok ya korkuyorum açıkçası.

bu arada benim adetimi 1 gün geçmişti 876 çıktığında erken baktırdım yani...
birde normalde zaten beta hcg'nin asğlıklı gebelikte 48 saatte bir ikiye katlaması lazım... ondan yüksek gelmiştir sana

hayır tüp bebek hemde 4. tüp bebek. benim 2. de tutmustu ama kalp atısı duyulamadı kürtaj oldum 3. tek embriyordu tutmadı. bu 4. tüp bebek insallah bunda sorunsuz geçer hersey ve saglıkla kucagıma alabilirim.

kızlar yazdıklarınızın hepsini tek tek okuyorum ama işler şuan çok yoğun desteğiniz için çok çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun şekerler
ben bu hastalığı bi atlatayım eski gizem olur sizi neşelendririm

canım çok geçmiş olsun...bir an önce iyileş ve sahalara geri dön kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…