- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.941
slm kızlar nasılsınız ben hala dinlenmedeyim.cuma selası ve ezanı arası bende hepimiz için dualarımı ettim allah kabul etsin. eylül hiç belirtin varmı canım ya benim hiç yok.
meraba canım ajuu hoş geldin.
gizemcim evt duymuştum bu kürü... artık uygulamanın vakti geldi demekki... tadı iidir inşallah yoksa içermi bilmem... doktor zaten aşılama içinde sayısı kurtarıyo dedi... yanlız çok ilginç ilk yaptırdığımızda 9 milyondu sayı,sonra 33 milyon, aşılama günü 70 milyona çıktı ama işte hareketlilik yok denecek kadar az dedi bide tabi morfoloji...
eylülcüm allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıkla bebeğini kucaklamanı nasip etsin cnm...
ben 26 yaşındayım...hıımm, bu ay aderim bayrama denk geliyo ozaman ben bu ay kullanmaya başlasam doğum kontrol hapını, nasılsa bir dahaki regl günüme kaldı tüp tedavisi... sekreter bana başlayın demişti ama benneyaptımki
eylülcüm sizde neydi sorun...
acele cnm ben 24 eşim 30 yaşında
geçmiş olsun canım benim ilk 309 çıktı ama sonra çok yükseldi biraz arastırdım okuyunca korktum ama ikiz olabilir dediler bimiyıorum hiç belirtimde yok ya korkuyorum açıkçası.
kızlar yazdıklarınızın hepsini tek tek okuyorum ama işler şuan çok yoğun desteğiniz için çok çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun şekerler
ben bu hastalığı bi atlatayım eski gizem olur sizi neşelendririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?