Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım 150 okudum önce sana dua ettim sonra hepinize

nevin allah razı olsun bu arada çin yağını suya 2 damla attım bakalım ne olacak :)))

sude cnm nerelerdesin seni özledim

kızlar okunan duaları sayfamızdaki herkes için yazıyorum bu defa isim sölemeden hepimiz adına

meldir 1 yasin-i şerif
talya 65 salat-ı tefriciye
aju 20 ayetel kürsi
nevin_ 150 salatı tefriciye

allahım cümlemizi muradımıza erdir dualarımızı kabul et.evlat hasretiyle yanan gönüllerimize mucizemizle ferahlık getir allahım.yarabbi bizleri huzurundan boş çevirme merhametini ve kudretini bizlerden esirgeme.sen hiç şuphesiz herşeye gücü yetensin.acımızı dindir allahım.yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip et.amin

nevin allah razı olsun bu arada çin yağını suya 2 damla attım bakalım ne olacak :)))

sude cnm nerelerdesin seni özledim

canım bende sizi özledim...5-6 gün oldu geleli...5 tane donmuş bebişim var :)

şimdi transfer için heyecanla gün sayıyorum..adet olmayı bekliyorum...

ama gördüğüm kadarıyla sen hala tam karar veremedin tarih konusunda kaydirigubbakcemile

ılkken içincede boğazını rahatlatır
kızlar meryem suresini 40 gün oku diye duymuştum
ben galiba 20gün felan okudum bıraktım tamamlamadım:))) vazgeçmiştim

ılkken içincede boğazını rahatlatır
kızlar meryem suresini 40 gün oku diye duymuştum
ben galiba 20gün felan okudum bıraktım tamamlamadım:))) vazgeçmiştim

nevin canim ben onu 41 gun diye biliyorum..bende suan esime okutturuyorum... galiba 10.cu gunde.. ama bir kac seferde gunduz okumustu.. acaba hep gecemi okunmasi gerek?

Son düzenleme:
merhaba gurbetkusu. Iyiyim sagol canim.. tedavim basladi ama daha hic birsey yapmadim..yarin ilk kontrolum var...suan sadece beklemedeyim...sen napiyorsun?

bende iyiyim cnm sgl iynelere basladim bugün ücüncü gündü iste haftaya dr kontrol edecek yumurtalara bakacak iste hayirlisiyla rabbim hepimizin evlatlarini nasip etsin ins :Saruboceq:

nevin canim ben onu 41 gun diye biliyorum..bende suan esime okutturuyorum... galiba 10.cu gunde.. ama bir kac seferde gunduz okumustum.. acaba hep gecemi okunmasi gerek?

benim aklımda 40 gün kalmış öyle haıtrlıyorum ben
gece gündüz fark etmez ama gece veya sabah namazındaki dua başka olur bilirsiniz

sudecim cnm benim inşallah dondurulmuşlarınla tutucak güzelim dualarımız hep seninleydi

talyacım ben burdayım cnm benim
kız hatçe ateşimde çıkıyo benim hee domuz gribimiyimn acaba :))))))))))

gizemim aman dur, ne domuz gribi... atesin galiba taa carsamba gununden cikmasi lazimdi bence... sen de bir kac gundur grip var cunku.. istersen birde doktora gorun canim... galiba kendini cok kotu hissediyorsun birde atesin var... ihmal etme bunu canim

kıs yok şaka yapıyorum benim gribim hep böle olur ateşli falan
ben inanmıyorum domuz gribine falan bişicik olmaz bana ben bağışıklık sistemime güveniyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…