- 27 Ağustos 2006
- 3.186
- 10
- 158
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.981
kıs yok şaka yapıyorum benim gribim hep böle olur ateşli falan
ben inanmıyorum domuz gribine falan bişicik olmaz bana ben bağışıklık sistemime güveniyorum :)))))
acele kendine çok iyi bak şeker
pazartesi görüşürüz inşallah iyi haftasonları
arkadaşlar evet yaaaa(( niye kimsecikler yok...
arkadaşlar, tüp bebek ücretleri nasıl?beni bilgilendirirmisiniz? ben emekli sandığına bağlıyım...genart ta yaptıracağız birde, pgt ile yapılacak...
merhabalar bizim 2 gündür elektiriklerimiz kesikti kar yağdı ve dağda bir yerde teller kopmuş yeni geldi mahrumduk yani herşeyden
maralcım nerdesin bilmiyorum ben 2 kere tüp bebek yaptırdım ben de emekli sandığına bağlıyım ama devletten faydalanmadık küçük bir yerde yaşıyorum ve tedevi için başka bir şehire gidiyorduk
prosedürler bizim en azından 3-4 kere veya daha fazla gidip gelmemizi gerektiriyordu biz öncesinde çok gidip geldiğimiz için daha fazla yorulmak istemedik 2. de allahıma şükür hamileyim
ama bildiğim kadarıyle 4 bin ile 7 bin tl arasında değişiyor devlet yardımı almadan tabi
allah inşallah sanada kolaylığını verr ve bir an çnce kavuşursun bebeğine
canım ben memorialde yaptırdım.orada rapor geçmiyor,bizim tedavi masrafımız 6.5 tl.tuttu ilaçlar dahil,birde pgt yapılacak demişsin,memorialde embriyo başına 200 euro istiyorlar,kaç embriyon varsa hepsine bakılıyor,fiyat embriyo sayısına göre hesaplanıyor.bizde emekli sandığına bağlıyız çoğu merkezde fiyat aşağı yukarı 2,2.5 civarı rapor geçerli hali,malesef emekli sandığının anlaşması fazla değil,tek karı ilaç fiyatının yarısını ödüyorsun.bizim raporumuz olduğu halde biz raporumuzu kullanmadık hem merkezimizde rapor geçmiyor diye hemde arada çok fark yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?