Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kıs yok şaka yapıyorum benim gribim hep böle olur ateşli falan
ben inanmıyorum domuz gribine falan bişicik olmaz bana ben bağışıklık sistemime güveniyorum :)))))

( benim bağışıklık sistemi çok zayıf sürekli hasta oluyorum alerjim var günlük hap alıyorum iğneyebaşlayınca dr kullanmayacan dedi
24 saatten sonra ilaçsız duramam tırnaklarımı gömüp parçlamak istiyorum kaşınıyor ama elim ulaşmıyo derinde sanki
kafam çok karışık kıymetli bebek ya hep ya hiç yasası riske atmak olmaz bu konu çok üzüyor beni

hanimlar bu salati tefriceyi nasil okuyonuz hangisini okuyonuz ben baktim netten bi kisa bide uzun u var hangisini okuyonuz canlar. kisa olan 4444 defa okunanmis dilek icin ins bende baslayacagim bide bu dua paylasilarak okuna biliyormus

kızlar bir tane salatı tefriciye var diğeri salatı münciye
tefriciye 3-4 satır olanı 4444 kere okunduğunda dilekler kabul olur denir ama bu sadece duayı okumayı sevdirmek için verilmiş bi sayı ben hep derim sayının bi önemi yok allah kabul etsin yeterki
yani 4443 okununca benim duam dileğim muradım isteğim kabul olmayacakmı komik :))))

hatçe neden sıkıntılısın anlat bakim bana bacım

gizemim, canim benim...bizim ne sorunumuz olabilir... tabikide esler... ama neyse fazla konuya girmeyim, biraz sakinlestim zaten... herzamanki olaylar bizdekide iste...

evet, bencede sayinin aslinda bakarsan fazla onemi yok..

kizlar ben cikiyorum...hepinize guzel bir haftasonu diliyorum...
yarin benim ilk kontrolum var, insallah pazartesi gunu haberdar ederim size...
Allaha emanet olun

talya cnm benim paztesi çok güzel haberlerle gelirsin inşallah
bugün sizlerle fazla ilgilenemedim inşallah pazartesi sağlıklı bi şekilde gelicem ve sizleri yine gülmekten komaya sokucam
ben bu akşam en iyisi oklavayı kendi kafama indireyim :)))))

hepinizi seviyorum canlarım

topigimiz ikinci sayfaya dusmus...benimde buna gonlum razi olmadi, birseyler yaziyim dedim..
kizlar bildiginiz gibi yarin hastanede randevum var. ondan sonra iki gun esimle baska bir sehire gitcez...
ancak pazartesi gunu girebilirim siteye...Kendinize cok iyi bakin!

topiğimiz ikinci sayfada çok üzüldüm.hemen bir şeyler yazayım dedim. bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsun.yüce rabbim bizlere hayırlı ve sağlıklı bebişler versin.

arkadaşlar evet yaaaa (( niye kimsecikler yok...
arkadaşlar, tüp bebek ücretleri nasıl?beni bilgilendirirmisiniz? ben emekli sandığına bağlıyım...genart ta yaptıracağız birde, pgt ile yapılacak...

merhabalar bizim 2 gündür elektiriklerimiz kesikti kar yağdı ve dağda bir yerde teller kopmuş yeni geldi mahrumduk yani herşeyden
maralcım nerdesin bilmiyorum ben 2 kere tüp bebek yaptırdım ben de emekli sandığına bağlıyım ama devletten faydalanmadık küçük bir yerde yaşıyorum ve tedevi için başka bir şehire gidiyorduk
prosedürler bizim en azından 3-4 kere veya daha fazla gidip gelmemizi gerektiriyordu biz öncesinde çok gidip geldiğimiz için daha fazla yorulmak istemedik 2. de allahıma şükür hamileyim
ama bildiğim kadarıyle 4 bin ile 7 bin tl arasında değişiyor devlet yardımı almadan tabi
allah inşallah sanada kolaylığını verr ve bir an çnce kavuşursun bebeğine

arkadaşlar evet yaaaa (( niye kimsecikler yok...
arkadaşlar, tüp bebek ücretleri nasıl?beni bilgilendirirmisiniz? ben emekli sandığına bağlıyım...genart ta yaptıracağız birde, pgt ile yapılacak...

canım ben memorialde yaptırdım.orada rapor geçmiyor,bizim tedavi masrafımız 6.5 tl.tuttu ilaçlar dahil,birde pgt yapılacak demişsin,memorialde embriyo başına 200 euro istiyorlar,kaç embriyon varsa hepsine bakılıyor,fiyat embriyo sayısına göre hesaplanıyor.bizde emekli sandığına bağlıyız çoğu merkezde fiyat aşağı yukarı 2,2.5 civarı rapor geçerli hali,malesef emekli sandığının anlaşması fazla değil,tek karı ilaç fiyatının yarısını ödüyorsun.bizim raporumuz olduğu halde biz raporumuzu kullanmadık hem merkezimizde rapor geçmiyor diye hemde arada çok fark yok diye.

eylülcüm tşkederim, bende küçük bir yerde yaşıyorum ankaraya gidip gelicez, raporu çıkarmak içinmi okadar gidip gelmek zorunda kalınıyo cnm burasını tm anlayamadım?
cnm allah sağsağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin... darısı başıma ve isteyen herkesin başına :), çok korkuyrum ilkinde tutmazsa diye neden tutmadığı konusunda bir fikrin varmı? bizde morfoloji bozukluğu var sadece?

ben ankarada yaptırıyorum emekli sandığı geçerli yaptırdığım merkezde, cnm peki tutundumu bebeğin? senin ilk denememiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…