Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

heskese günaydınlar şekerler napmışıınız hafta sonu yaa aaa çok ayıp heee hadi ben giremiyom siz nerdeydiniz sizi gezginler siziiiii
şekerler malum bayram haftası artık herkese şimdiden allah sağlık sıhhat işlerinde ferahlık bol kazanç versin güzel bir haftaya güzel mutlu haberlerle başlamak dileğiyle sizleri çokkk özledim herkes yerini alsın bakalım cancanlarrrrrrrrrr

günaydiiiin gizemim nasilsin? Nasil gecti hafta sonon?
gizemim bi tane yasin i serif ve 15 tanede ayetel kürsü okudum canim ALLAH hepimizin dualarini kabul etsin ins

kuşum iyiyim allaha şükür gribi başarıyla atlattım. mandalina portakal greyfurt ve limon suyu içerek grip beni teyet geçti :))))
eşimle aramızda düzeldi hamdolsun
yani bugün herşey yolunda iş yerindeki huzursuzlukları saymıyorum çünkü hiç kafama takmam :)))
maaşımı alır evime giderim hihihihi :)))

sen nasılsın bakalım

gizemim bende iyiyim sgl cnm carsamba kontrole gidecem doktor yumurtalara bakacak büyümüslermi diye ayy heyecanliyim ama iki gündür belim ve sag yumurtaligimin üstünde agri var neden bilmem acaba iynelerdenmi senin adina cok sevindim esinle aranin düzeltmene vehastaligi atlatmana ee tabi bol bol c vitamini almissin cnm yaramis ee neye karar verdiniz peki sac ekimine tüpemi

canım yumurtalar büyüdüğü için ağrı hissediyosundur telaşlanma sakın hayırlısıyla bi toplat bakalım enaz senin kadar heyecanlıyım :))) ve çok mutluyum

canım hem saça hem tüpe karar vermiş paşazade bakalım ikisinin altından nasıl kalkıcak ???
dediki aralıktan sonra başlarız tedaviye bende bişi demedim sen bilirsin dedim hayırlısı artık

ins öyledir cikarsiniz ins ALLAHIN izniyle yeterki niyet edelim ALLAH yardim ediyo hayirlisi neyse o olsun cnm senin ilk demenmi olacak ve ilk bebek mi benim bi tane oglum var 9 yasinda ikinciyide 5 senedir istiyoruz normal tedavi denedik olmadi yine tedavi icin hastaneye gittik ve tahlillerden sonra dr tüp bebek dedi baska yolu yok dedi bu arada benim ismim selda cnm

ins öyledir cikarsiniz ins ALLAHIN izniyle yeterki niyet edelim ALLAH yardim ediyo hayirlisi neyse o olsun cnm senin ilk demenmi olacak ve ilk bebek mi benim bi tane oglum var 9 yasinda ikinciyide 5 senedir istiyoruz normal tedavi denedik olmadi yine tedavi icin hastaneye gittik ve tahlillerden sonra dr tüp bebek dedi baska yolu yok dedi bu arada benim ismim selda cnmopuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrr
gizmim bomba gibi dönmüşsünn

selda maşaallah bi oğlun varmış hemde koca adam olmuşş
inşş güzel bi kıs kardeşi olurrr

kuşum cnm ilk denemem olucak hiç korunmadık bizde 1,5 sene ama olmadı daha yeni gittik dr a 2-3 ay önce işte tüp dediler öle yani
allah bağışlasın cnm benim ne güzel bak bi oğlun var en azından o senin tesellin

songulun cancan nabersin valla bomba gibiyim hakkatten sabh burda personelden biriyle fena kapıştık üstünede patron geldi falan derken patlamadım hala bombayım yani hihihihi
naptın cumartesi gittinmi seminere

kıs anam ben varya cumartesi mahvoldum gripten en ağır halini geçirdim yani annemle ablam geldi sağolsunlar komşum çorba yapmış bana o geldi valla hep bi elden evi topladılar falan haftasonu kursada gidemedim hoca demiş sırasına çiçek koyarız artık :)))) cidden sanırım domuz gribini başarıyla yendim :))) ne azimliyim dimi
bu arada sporada gidemiyorum tabi artık bayramdan sonra tedaviye başlayana kadar şu selülitlerden kurtulmam lazım diymi yanim şeker

geçmiş olsun canım benimm
ii yapmışsın evde dinlemmekle

hadii ye bakalım mamaları bende greyfurt mandalina sıkım boğazım ağrıyo grip belirtisiii
mikropları öldirim hhihihihi

bayramdan sonra sende başlıyonnn yanii hadi hayırlısı bakalım çook sevindim
eşin saç ektirsin sen bebişşşşş
ayyy valla içim bi tuhaf oldu
inşşş ilk denemende olurr canımmm

songulum valla bayramdan sonra dedi ama bakalım artık planı ne biliyosun ben 1 ay d.kontrol kullanıcam ama ne için verdi ben onu hala anlamış değilim sen biliyomusun
bu arada dondurulmuşlarla ne zaman başlıycaksın cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…