Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

cnm benim burda toplama işleminde uyutuyolar ama yurtdışında nasıl bilmiyorum
karından değil vajinadan girilerek toplanıyor cnm yaptıran arkadaşlar sana detaylı anlatırlar şimdi

eylülüm cnm benim hoş geldin şeker günün aydın olsun nasılsın bakalım yeğenciğim nasıl bu sabah :))

maralcım rapor çıkarmak için fakülte hastanesine gitmek gerekiyor
öncesinde 2mi 3mü aşılama yaptırmak gerekiyor ben 1 kere aşılama yaptırdım ve aşlılamadan sonra kistlerim oluştu 2 ay kontrole gittim geçmişmi diğe ilç kullandım yine aşılama yaptırsam aynı şeyler olacaktı
fakülteye başvurunca rapor için üroloji ve kadın doğuma gidiliyor 15 gün aralıklı 3 sperm tahlili isteniyor sonra sonuç almaya gidiyorsun
yani rapor için kaç kere gidip geleceksin başka şehirden gidip gelince uğraşmak istemedim
inşallah sen daha kolaylıkla kavuşursun bebeğine
ilkinde neden olmadı tam bilmiyorum bizdeki sebepsiz infertilite
inşallah senin ilkinde olur maralcım

merhaba kızlar nasılsınız
gizemim canım benim iyisindir umarım gribin geçtimi evde durumlar nasıl
inşallah iyisindir canım

hanimlar yardiminiza iytiyacim var yumurtalari nasil topluyo dr yani uyusturuyormu dr vede karindanmi topluyo yumurtyi ayyy heyecanliyim

merhaba gurbet kuşu
yumurta toplamada kısa süreli anastezi veriyorlar uyuyorsun bir şey anlamıyorsun yani
vajenden yumurtalıklarına ince bir kataterle giriyorlar yumurtalarını topluyorlar
yurtdışında da aynı olur heralde
allah kolaylığını versin sanada inşallah her şey güzel geçer

slm kızlar nasılsınız yarın kalp atısları için dra gidecegiz gece kötü rüyalar gördüm korkuyorum. eylül belirtlerin nasıl mide bulantısı varmı sende yada baska bişi bende yokta ondan soruyorum.

eylülüm gribi yendim :))))
evde durumlar şimdilik iyi
paşazade dediki bayramdan sonra başlayacağız ben bi yolunu bulurum sen üzülme dedi
bakalım ne yapacak ikisinin altından nasıl kalkıcak aman banane artık düşünmüyorum öle dedi işte

nmh aaa cnm ne o öle hemen panik olmaz öle bak bebeği üzüyosun ama sen şimdiden
herkeste belirti aynı olmaz birbirinizle kıyaslama yapmayın canım yaa
rüyalarada takılma öle ben her gece sıçrayarak uyanıyorum kan ter içinde rüyalarım kabusum resmen bazen uyumaya bile korkuyorum desem yeridir yani ne yapalım şimdi hayatımıza 2 kıytırık rüyaylamı yön verelim
olumsuz düşünmek yok cnm biliyosun dimi

hatçem öğretmenim canım benim nasılsın bakalım naptın güzelim dr gitmedinmi sen bugün yaa

gizemim sevindim senin adina ya...Allaha cok sukur bayramdan sonra basliyon ha.. Hadi hayirlisi..Ben tahmin etmistim ikisini birden yaptirir diye..

gizemim, cumartesi gunuydu kontrolum... yumurtami cok zor buldular ya.. kadin doktor bulamadi gitti baska erkek doktor getirdi.. neyse sonunda buldular..yumurtam baya buyumus.. dun tekrar aradilar, aksam catlama igneni vurul diye.. dun aksam dugunde vardi, artik erken kalktim dugunden igneyi vurulmak icin...cumartesi gunu transferim var insallah, eger embryom yasarsa...cumartesi sabah tekrar telefon acacam devammi diye.... bukadar cabuk bende beklemiyordum... daha bir iki sefer kontrola giderim diyorumdum ama Allaha cok sukur gerek kalmadi..Insallah embryom cozuldukten sonra yasar... simdide o kaygi basladi hehe

canım gizemim sagol ama ilkinde kalp atısını duyamamıstık ondanmıdır nedir çok kafama taktım belkide ondan gördüm rüyayıda inşallah dediğin gibi olur bitanem sağol moral verdin.

slm kızlar nasılsınız yarın kalp atısları için dra gidecegiz gece kötü rüyalar gördüm korkuyorum. eylül belirtlerin nasıl mide bulantısı varmı sende yada baska bişi bende yokta ondan soruyorum.

merhaba nmh
sakın rüyaları kafana takma tamam mı inşallah yarın duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını
ben de çarşamba gidicem inşallah benimde yok bulantı baş dönmesi yok yani belirti sadece bazen kasıklarım ağrıyor azıcık o kadar

nmh canim... sakin ol, insallah hersey yolunda gidecek..Yarin insallah kalp atislarini duyacaksin. Kendiniz uzme, bebislerin icin iyi degil canim.. Insallah yarin senden guzel haberlerini aliriz

evet eylülcüm ok nadir benimde var kasıklarımdagögsümde çok hassas değil yani eskisi kadar ya senin ne durumda ne bileyim çok kafama takıyorum sanki evde bi kalp tıslarını duysaydık hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…