Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizemcim herşeyin iyi olmasına çok sevindim
demek bayramdan sonra başlıyorsun tedaviye hayırlısı olsun canım benim
benim bugün bebeğim 6+1 oldu teyzesi çarşamba doktora gideceğiz inşallah herşey yolunda gider canım benim

hatçem bitanem çok sevindim nevinden sonra dondurulmuş annesi sen olacaksın arkandanda songulum gelecek ve sonra inşallah bende başlayacağım senin adına inan çok çok sevindim bu defa kendini çok inandır bak ne olur olumsuz düşünme kötü düşünen kötülük çağırır bunu unutma cnm emi seni çok seviyorum ayyyy süperr yaa valla çok sevindim heee

nmh güzel anne sakın kafana bişi takma her defasında aynı şey olucak diye bi kaide yok dimi cnm benim bak 5-6.yı deneyenler ve tutturanlar sağlıkla kucağına alanlar var biliyosun dimi üzme kuzucuğunu annesi o senin her dediğini her düşündüğünü hissediyo seni anlıyo konuş yavrucuğunla e mi

eylül ben pek evden çıkmıyorum sendemi öylesin.daha sıkıcı oluyo sanki böyle merdiven çıkma falan diyorlar.

haticem günaydın canım
bende geç kalktım kahvaltımı az önce yaptım amaaan boşver dimi bazen yatmak çok iyi oluyor
yumurtan inşallah güzel bir şekilde çözünür her şey yolunda gider inşallah

gizem Allaha cok sukur atlatmissin gribi ya.. cok uzun surmustu sende..
cnm ya valla çok uzun sürdü hee ama hiç ilaç almadan atlattım öle bi baktımki kendime inan eşim bi bardak su bile kalkıp kendi almadı bi yandanda her işimi yaptım bi hafta sonu cumartesi işte annem ablam falan geldide öle dinlenebildim yani ne varsa insana yine kendi kanından var kocanda olsa gerisi yalan yani valide sultan arayıp sormadı bile nasıl oldun diye dün akşamda onlardaydık elimi bişeye sürmedim hastayım diye kalkmadım yerimden beni gördü dolap silmeye başlıyo çaya gitmişiz hanım iş yapıyo bayram temizliği..vs vs işte gülüm

cnm inşallah başlıyomuşuz işte eşimin demesi öle ben ilaçlara başlamadan inanmıycam valla :)))))
ah ben yerim onun 6+1 ini kuzum benim tesesinin nohutu yavyummmm
anneciğine bi müjdelere kalbinin sesini cnm benim

merhaba arkadaşlar eylül gizem talya nmh
nasılsınız ?
ben ii sayılırım günler geçmedi hatta geçmiyo acaba çarşamba ne olcak acaba meleğim gelişmiş mi?
acaba hala kalbi atıyo mu? sorular sorular sorular...
işte böyle benden

tamam gizemcim çok sağol allahım sanada nasip eder insallah tez zamanda canım.

cnm benim hepiniz benim için ayrı ayrı değerlisiniz
sizin her mutlu olduğunuzda ben sizden çok mutlu oluyorum hüzünleriniz kederleriniz sizin kadar benimde içimi yakıyo
rabbim hepimize önce sağlık sonra yavrucuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

gizemim insallah yaa... insallah benden sonra songul ve hemen onun arkasina sen hamile kalirsin.. Valla ne guzel olur ya.. Allahim insallah o gunleri gosterir bize..

Canim busefer pozitif olmaya calisiyorum zaten.. kendi kendime bu sefer olacak diyorum hehe.. zaten negatif olsam elde birsey edemem.. en iyisimi pozitif oluyum dimi..
cumartesi ye denk gelmesine sevindim, hic olmazsa pazar pazartesi dinlenebilirim.. biliyorsun gecen sefer ertesi gun hemen ise baslamistim..Insallah bu sefer hersey yolunda gider..

kızlar merhaba,
şimdi doktordan geldim, bugün doğum kontrol hapına başlayacaktım... tüp bebek öncesi, geçen ay aşılamam yapılmıştı tutmadı, bugün adetimin 2. günü yanlız bir yumurta çatlamamış, 20 mm büyüklüğünde,
hemen ankarada ki doktorumu aradım önemli değil dedi (kist değilmiş), zaten doğum kontrol hapının bunu yok edeceğini o yüzden verdiklerini söyledi...
ama ben doktoruma kızıyorum aşılama yapmadan önce bakması gerekmiyormuydu, çatlamamış yumurta olabilir diye, çünkü 1 tanesi 4 mm geriden geliyordu...

amin gizemim....

eylül ben pek evden çıkmıyorum sendemi öylesin.daha sıkıcı oluyo sanki böyle merdiven çıkma falan diyorlar.

ben de pek çıkmıyorum evden sıkıcı olmaz mı hem de çok
şimdi birde kar yağdı hiç çıkamam yani
akşam annemlere gittik çok yakın bize diyorum 1 haftadır kapının önüne bile çıkmamışım 1 hafta önce de hastaneye ilaç yazdırmaya gitmiştik 5 dakika sürüyor
ama çarşamba 1.5 saatlik yol gidicem arabayla doktora
bir de ben çalışıyordum şimdi izindeyim aralıkta da izinli olucam artık ocakta başlarım heralde evde olmak daha sıkıcı oluyor
ama olsun canım ya evde olalım sıkılalım bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçer elbet seneye bebeğimizle gezeriz artık napalım

serraxi canim.. insallah carsamba gunu kalp atislarini dukacaksin canim..uzme kendini. Allahim hayirlisini versin.. biliyorum suan senin icin zamen gecmiyordur... canim biraz oyalanmaya bak.. kafani dagit... Insallah senden carsamba gunu guzel haberler aliriz canim

evet eylülcüm tabi çıkmamaya razıyım su kalp atıslarını hayırlısıyla duyalımda göğüslerde hassasiyet vramı sende benim az sanki ilaçlarda yapıyormus onu heralde.

merhaba serraxi hepimiz aynı heyecanlar içindeyiz ben de çarşamba gidicem
hepimizin de inşallah herşey yolunda gider bebeklerimizin kalbinin pıt pıtlarını duyarız
zaman konusunda aynı fikirdeyim geçmiyor sanki buraya takılmasam daha zor geçer valla

evet hiç zaman geçmiyo girmein bilgisayara falan diyorlar ma buda olmasa dün bir kitap bitirdim bugün canım pek istmiyo pek okumak bide az kaldı ya veremiyorum aklımı.

evet hiç zaman geçmiyo girmeyin bilgisayara falan diyorlar ama buda olmasa dün bir kitap bitirdim bugün canım pek istmiyo okumak bide az kaldı ya veremiyorum aklımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…