- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.041
eylülüm gribi yendim :))))
evde durumlar şimdilik iyi
paşazade dediki bayramdan sonra başlayacağız ben bi yolunu bulurum sen üzülme dedi
bakalım ne yapacak ikisinin altından nasıl kalkıcak aman banane artık düşünmüyorum öle dedi işte
cnm ya valla çok uzun sürdü hee ama hiç ilaç almadan atlattım öle bi baktımki kendime inan eşim bi bardak su bile kalkıp kendi almadı bi yandanda her işimi yaptım bi hafta sonu cumartesi işte annem ablam falan geldide öle dinlenebildim yani ne varsa insana yine kendi kanından var kocanda olsa gerisi yalan yani valide sultan arayıp sormadı bile nasıl oldun diye dün akşamda onlardaydık elimi bişeye sürmedim hastayım diye kalkmadım yerimden beni gördü dolap silmeye başlıyo çaya gitmişiz hanım iş yapıyo bayram temizliği..vs vs işte gülümgizem Allaha cok sukur atlatmissin gribi ya.. cok uzun surmustu sende..
gizemcim herşeyin iyi olmasına çok sevindim
demek bayramdan sonra başlıyorsun tedaviye hayırlısı olsun canım benim
benim bugün bebeğim 6+1 oldu teyzesi çarşamba doktora gideceğiz inşallah herşey yolunda gider canım benim
eylulum sende heyecan varmi? surda iki gun kalmis kalp atislarini duymaya kaydirigubbakcemile2
tamam gizemcim çok sağol allahım sanada nasip eder insallah tez zamanda canım.
hatçem bitanem çok sevindim nevinden sonra dondurulmuş annesi sen olacaksın arkandanda songulum gelecek ve sonra inşallah bende başlayacağım senin adına inan çok çok sevindim bu defa kendini çok inandır bak ne olur olumsuz düşünme kötü düşünen kötülük çağırır bunu unutma cnm emi seni çok seviyorum ayyyy süperr yaa valla çok sevindim heee
nmh güzel anne sakın kafana bişi takma her defasında aynı şey olucak diye bi kaide yok dimi cnm benim bak 5-6.yı deneyenler ve tutturanlar sağlıkla kucağına alanlar var biliyosun dimi üzme kuzucuğunu annesi o senin her dediğini her düşündüğünü hissediyo seni anlıyo konuş yavrucuğunla e mi
cnm benim hepiniz benim için ayrı ayrı değerlisiniz
sizin her mutlu olduğunuzda ben sizden çok mutlu oluyorum hüzünleriniz kederleriniz sizin kadar benimde içimi yakıyo
rabbim hepimize önce sağlık sonra yavrucuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
eylül ben pek evden çıkmıyorum sendemi öylesin.daha sıkıcı oluyo sanki böyle merdiven çıkma falan diyorlar.
merhaba arkadaşlar eylül gizem talya nmh
nasılsınız ?
ben ii sayılırım günler geçmedi hatta geçmiyo acaba çarşamba ne olcak acaba meleğim gelişmiş mi?
acaba hala kalbi atıyo mu? sorular sorular sorular...
işte böyle benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?