Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

evet eylülcüm tabi çıkmamaya razıyım su kalp atıslarını hayırlısıyla duyalımda göğüslerde hassasiyet vramı sende benim az sanki ilaçlarda yapıyormus onu heralde.

canım benimde göğüslerim bayağı hassas taş gibi yani hele sabahları çok dolgun çok hassas evet ilaçlar da yapıyor heralde progesteron hap ve vaşinal jel birde östrojen bandı kullanıyorum
tabi birde folbiol ve aspirin var ama onlar birşey yapmaz

:ecrin_bebek:arkadaslar ben bu gün ilk igneme basladim insallah bu sefer tutar bu sefer kucagima alirim allah yardimcimiz olsun emeklerimizi bosa cikarmasin

kızlarrrrr güzel anneler boşuna telaşlanıyosunuz hepiniz bebişinizin o minnacık kalbinin sesini duyucaksınız
seraxi sendemi çarşamba hadi hayırlısı cnm
herkes geldi maşallah yine kalabalığız topiğimizin adı ekim olduğu için kimsecikler gelip bakmıyor

inşallah gizemin sende olmasan :) sagol daha iyiyim şimdi çıkıyorum yine gelirim insallah hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.

maralcım tedavin hayırlı olsun benim de kistlerim olmuştu aşılam sonrası ve 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım
aşılamadan öce kistinin olduğunu sanmıyorum aşılamadan sonra olmuştur onu da doğum kontrol hapı geçiriyor
her yumurta aynı zamanda ve hızda gelişmeyebiliyor
ben çok çektim bu kistlerden normalinde kistim yok ama tadavi amaçlı her ilaç kullanmamda kistlerim oldu ve her seferinde geçmesi için 2şer ay doğum kontrol hapı kullandım
inşallah seninki de geçecek ve tedavinde güzel geçecek arkadaşım sakın strese girme bu yüzden olur mu

kızlar selam
takmayın kafanıza herşey güzel olacak inşallah.ben öyle hissediyorum.sizlerde hissedin öyle olsun.gizemim gripten kurtulmuşsun çok sevindim canım benim.bu arada benim adım ayşe

:ecrin_bebek:arkadaslar ben bu gün ilk igneme basladim insallah bu sefer tutar bu sefer kucagima alirim allah yardimcimiz olsun emeklerimizi bosa cikarmasin

tedavin hayırlı olsun yavruum inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım
allah hiçkimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

eylülcüğüm tedavim iptal edilmesinin sebebe yumurta azlığı dedi doktor.1 buçuk kutu kullanmıştım doğum kontrol hapını meğerse ondan yumurta azalmış.normalde yumurta sayım fazla ve kaliteli. şimdi ise doğum kontrol hapını vermedi.2 denememde 1 kutu vermişlerdi.hatta şaşırmıştım bunda neden 1 buçuk diye.

kizlar ben cikiyorum... namazimi bi kiliyim ondan sonra carsiya gitcem bi...Artik herhalde yarin gorusuruz kizlar..
Gizem sirada kim var. kim icin dua okuyum?

Eylülcüm cnm çok saol, aşılama öncesi yoktu kist, buna da kist değil dedi, 20 mm kist sayılmıyormuş, şimdi ben 19 gün kullanıcam doğum kontrol hapını geçermi acaba bu sürede (((

eylül cnm sgl bilgilendirdigin icin sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik bebis nasil iyi bak annesi

gizemcim bugün doktora gittim ve geçen ay ki aşılamadan bir yumurta çatlamamış, 20 mm büyüklüğünde, adetimin 2. günü, kistleşmemiş henüz, korktum bende şimdi tüp bebek gecikecek diye ((

talya cnm sen oku yazarız birine

marall ben okudum cvpta yazdım sana cnm benim

yavrum tedavin hayırlı olsun cnm benim listeye ekliyeceğim senide gelişmeleri bize yaz cnm benim merak ederiz seni

eylülüm cnm benimmmmmmmmmm

ayşemm ayşem ayşemmmmmmmm gurbetten dönüşüm ayşem :))) cnm benim çok sağolasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…