- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.081
eylülcüğüm tedavim iptal edilmesinin sebebe yumurta azlığı dedi doktor.1 buçuk kutu kullanmıştım doğum kontrol hapını meğerse ondan yumurta azalmış.normalde yumurta sayım fazla ve kaliteli. şimdi ise doğum kontrol hapını vermedi.2 denememde 1 kutu vermişlerdi.hatta şaşırmıştım bunda neden 1 buçuk diye.
Eylülcüm cnm çok saol, aşılama öncesi yoktu kist, buna da kist değil dedi, 20 mm kist sayılmıyormuş, şimdi ben 19 gün kullanıcam doğum kontrol hapını geçermi acaba bu sürede(((
neyse kizlar hepinizi optum
eylül cnm sgl bilgilendirdigin icin sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik bebis nasil iyi bak annesi
sanırım geçer maralcım benim çok vardı 2 ay kullanmıştım senin 1 tane o da geçer inşallah
benim aşılamada çok çok fazla yumurta olmuştu tabiki hepsi çatlayamamıştı nerdeyse ohhs olmuştum çok kötüydüm yani ama tüp bebek tedavilerinde daha kontrollü oluyor ilaç kullanımı ve daha rahattım inşallah seninde güzel geçer
:ecrin_bebek:arkadaslar ben bu gün ilk igneme basladim insallah bu sefer tutar bu sefer kucagima alirim allah yardimcimiz olsun emeklerimizi bosa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?