Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım inşallah bu sefer her şey yolunda gider
doğum kontrol hapını tedaviler öncesi ben de kullandım hatta olumsuz tedavilerimde de kistlerim geçsin diğe kullandım
doğum kontrol hapı yumurta sayısını mı azaltıyor
benim normalinde yumurtalarımda problem yok ama ikisindede 9 yumurtam oluştu 2. de en son 1 tane kaldı ama 1. kalite idi ve tuttu ama ben doğum kontrol hapı çok kullandığım için yumurta sayım fazla olmadı demek
kullanmak yine de iyi kistler varsa geçiyor yumurtalıklar dinleniyor oluşan yumurtalar az olsa da kaliteli oluyor belki de
hayırlısı olsun arkadaşım

Eylülcüm cnm çok saol, aşılama öncesi yoktu kist, buna da kist değil dedi, 20 mm kist sayılmıyormuş, şimdi ben 19 gün kullanıcam doğum kontrol hapını geçermi acaba bu sürede (((

sanırım geçer maralcım benim çok vardı 2 ay kullanmıştım senin 1 tane o da geçer inşallah
benim aşılamada çok çok fazla yumurta olmuştu tabiki hepsi çatlayamamıştı nerdeyse ohhs olmuştum çok kötüydüm yani ama tüp bebek tedavilerinde daha kontrollü oluyor ilaç kullanımı ve daha rahattım inşallah seninde güzel geçer

eylül cnm sgl bilgilendirdigin icin sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik bebis nasil iyi bak annesi

hamileliğim iyi gidiyor canım şimdilik hiçbir şey anlamıyorum
bebeğimle çarşamba günü selamlaşacağız ben onunla konuşuyorum bazen ama o gün o da bana el sallayacak ultrason aracılığıyle
bir göreyim bebeğimi kalp seslerini daha rahat olurum artık

talyammmmm gez anam gez benim yerimede gez

kızlar uyarıyorum hepinizi bayramda mümkün olduğunca öpüşmek yok hele hamileler size özellikle sölüyorum heee virüsü unutmayın risk altındayız el öpmek bile sakıncalı
sadece tokalaşıyoruz sonrada ellerimizi yıkıyoruz canlar malum hayvan falan kesilcek etrafta mikrop dolu olucak valla grip çok kötü eskisi gibi çabukta geçmiyo aman yakalanmayın diyorumm

talyammmmm gez anam gez benim yerimede gez

kızlar uyarıyorum hepinizi bayramda mümkün olduğunca öpüşmek yok hele hamileler size özellikle sölüyorum heee virüsü unutmayın risk altındayız el öpmek bile sakıncalı
sadece tokalaşıyoruz sonrada ellerimizi yıkıyoruz canlar malum hayvan falan kesilcek etrafta mikrop dolu olucak valla grip çok kötü eskisi gibi çabukta geçmiyo aman yakalanmayın diyorumm

cnm bnm çok saol rahatladım biraz... doktorda önemli deil dedi ama ben stres oldum işte yinede (
o kadar zorluktan sonra mükafatını almışsın ne güzel...

maralcım cnm benim stres yapma bu topikten herkes hamile olarak bebek büyütme topiğine geçecek hihihi sakin ol sabırlı ol rabbim kullarını boş çevirmez kapısından biz el açtık dua ettik çaba gösterik öle düşün emi cnm

eylülüm seraxim kuzucuklarınız nasıllarmış bakalım hihihihi
canlarım yaa bayram hediyesi verin bize çarşamba günü emi canlar

kızlar internet çok yavaş ya ben arada çıkıyorum o yüzden
gizemim canım benim arada sana canım benim demek içimden geliyor valla
tamam gizemim başarabilirsek öpüşmek sarılmak yok bayramda
bayramın 1. günü kaynanamlarda oluruz gelen giden çok oluyor büyük onlar çünkü
akşam üzeride annemlere gideriz oraya da gelenler oluyor naparız bilmem artık

serraxi ya senin belirtilerin var mı mide bulantısı baş dönmesi gibi bende yok halen erken mi yoksa kimisinin 5. haftadan beri oluyormuş biz 7. haftadayız olmaması tabiki güzel ama merak ediyor insan işte

Ve innı hıftül mevaliye miv veraı ve kanetimraetı akıran feheb lı mil ledünke veliyya
Yerisüni ve yerisü min ali ya'kube vec'alhü rabbi radıyya

"Gerçek şu ki ben, benden sonra gelecek akrabalarım(ın isyankâr olmaların)dan korkuyorum. karım ise kısırdır. Bana kendi tarafından; bana ve Yakub hanedanına varis olacak bir çocuk bağışla ve onu hoşnutluğuna ulaşmış bir kimse kıl!"
günde 1 kere okumak gerekirmiş bu ayeti
bir arkadaşım göndermiş onada bir teyze vermiş okuması için

Ve innı hıftül mevaliye miv veraı ve kanetimraetı akıran feheb lı mil ledünke veliyya
Yerisüni ve yerisü min ali ya'kube vec'alhü rabbi radıyya

"Gerçek şu ki ben, benden sonra gelecek akrabalarım(ın isyankâr olmaların)dan korkuyorum. karım ise kısırdır. Bana kendi tarafından; bana ve Yakub hanedanına varis olacak bir çocuk bağışla ve onu hoşnutluğuna ulaşmış bir kimse kıl!"
günde 1 kere okumak gerekirmiş bu ayeti
bir arkadaşım göndermiş onada bir teyze vermiş okuması için

maral cnm benim bunu kocalar okusun heheheh
yada ben türkçesinden karım kısmını kocama çevireyim hihihih :))

songülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm
bidenemmmmmmm napıyosun kıs içtinmi mandalina suyunu hee

kızlar mandalina greyfurt ve limon karışımı bi harika denemenizi tavsiye ederim grip olanlar varsa içine bide aspirin atsınlar daha da iyi geliyo

eylülüm canım bidenemmmmmmmmmmmm
valla artık sölicen ben hamişim yaklaşmayın virüs bulaşıyo dicen malum orda kar var şimdi hava soğuk dahada yaygın olucak grip oralarda aman ha dikkat diyorum

songülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm
bidenemmmmmmm napıyosun kıs içtinmi mandalina suyunu hee

kızlar mandalina greyfurt ve limon karışımı bi harika denemenizi tavsiye ederim grip olanlar varsa içine bide aspirin atsınlar daha da iyi geliyo

eylülüm canım bidenemmmmmmmmmmmm
valla artık sölicen ben hamişim yaklaşmayın virüs bulaşıyo dicen malum orda kar var şimdi hava soğuk dahada yaygın olucak grip oralarda aman ha dikkat diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…