Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

cnm sağol hoşbuldum iyi sayılırım iğneler bitti ama bi işe yaramadı geçen hafta nete giremedim sitede sorun vardı sanırım
sen nasılsın cnm

cnm bende iyiyim daha dogrusu iyi olmaya calisiyorum telefon bekliyorum bu gün transfer im olacak ALLAH nasip ederse cnm ewt gecen hafta bende giremedim sorun vardi heralde

hadi hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle cnm benim bebişini al evine gel :))

selda ve yavruum, insallah bugun hersey yolunda gider ve bebisleriniz simsiki tutunurlar size..
gizemim ben 40 tane tefriciye okudum, daha okursam bildiririm.. sen nasilsin bakalim? igneler bitmis Allaha cok sukur, peki simdi nasilsin?

gizem canim nereye gittin?
bugun benim isim yogun, aslinda bugun izinliydim ama yinede geldim, isleri bitirmem lazim.. o yuzden fazla yazamiyacam kizlar.

HATÇEM sağlık yönünden allaha şükür artık iyiyim psikolojimi sorarsan berbat hissediyorum kendimi sanki dünyanın tüm yükü üzerimde gibi bu arada kursuda bıraktım sıkıntı bastı artık abim çalıştırıyo evde
sen nasılsın herkesi merak ettim aslında malum siteede sorun vardı girilemiyodu

slm fıstıklar nasılsınız
gizem sağlığının ii olmasına sevindim
talyacım nbr durumun nasıl varmı bi gelişme
bugün galiba transferler var inş. yolunda gider herşey hayırlı olur..

gizemim canim benim, iyi yapmissin kursu biraktigina..galiba cok fazla seyler yapiyorsun..biraz yavasla... Canim neden berbat hissettigini biliyormusun? evde birseylermi oldu, yoksa oylesinemi berbat hissediyorsun?
Buara sen cok yogundun..birde hastalandin...

günaydın kıslarrrr
nasılsınız bakalımmmm
gizem im naılsın bebemm
silkelen bakalım yakışmıyo sana yoksa gelirklava:

hatçem testi ne zaman yapıcaksınnnn

nevin merhaba canim.. ben iyiyim Allaha cok sukur.. Adet hala olmadim ama normal, ben genellikle yumurta catladiktan 14/15 gun sonra adet oluyorum. Bugun de daha 13cu gunum.. sen nasilsin?

songulum hosgeldin canim.. evet iyi yaptin, oklavayi bi gonder gizemin oraya, belki kendine gelir biraz...
canim bana tam olarak test gunu vermediler, sadece persembe gunune kadar adet olmazsan gel kan testi yaptir dediler. Ben dayanamayip hafta sonu idrar testi yaptirdim, 8 hcg den itibaren olcuyor.. ama negatif cikti... dondurulmus oldugu icin daha erken gozukuyor genellikle testlerde.. zaten hicbir belirtimde yok.. Allahim hayirlisini versin.. Suan zatende fazla dusunmuyorum artik.. Allahim buyuk..

bende yeni kendimi toparladım bi şeyler yazayım dedim haberi olmayanlar vardır belki dış gebelik geçirdim ameliyat oldum kabus gibi günler yani..... toparlanmaya çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…