Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

geçmiş olsun meldirciğimmm
napalım hayırlısı böyleymişş
hamile haberlerinin ardından böyle kötü haberler çok canımızı sıktı ama hep hayırlısı dedik ya demek böyleymişş inşşş en ısa zamanda muradın olurr

günaydın kızlar nasılsınız
gizemim canım benim nerelerdesin ya iyileşmişsin çok sevindim psikolojin neden kötü belki hastalığının etkiside vardır erken zamanda kendine gel tamam mı kızdırma beni
bu arada kendini çok yoruyordun evde çalışmakla iyi etmişsin

günaydınnnnn herkese...
kaç gün siteye giremedim sonunda pes edip hafta sonuda bakmadım bile... çok şükür sorun bitmiş :))
nasılsınız arkadaşlar?

meldircim geçmiş olsun çok üzüldüm inan ki
toparlanmaya çalışmaktan başka yapacak birşey yok zaten
ben de aynıyım valla ben 1 hafta daha evdeyim sonra başlıycam işe
haticem songülüm nasılsınız sizleri özledim ya
maral sen nasılsın neler yapıyorsun

eylülüm iiyim ya ne olsun canımm
17.sinde doktora gitcem işte hergün bugün kaçıydı diye düşünüyorum:)))
artık hayırlısı canım benimmm
demek daha evdesin ii ya dinlen mis gibi evdesin diye sağısolu dökme yorma kendini fazla
canım bneim ii bak kendinee

iyiyim diyelim gizemim, şu doğum kontrol hapı beni fena şişirdi, göğüslerim o kadar büyüdü ki çok canım yanıyo, (, cuma günü gidiyorum genarta genetik uzmanı ile görüşücez bakalım kararı o verecek, hakkımızda hayırlısı hepimizin...

eylul canim bende seni cok ozledim ya..hepinizi cok ozledim... Allaha cok sukur bugun sitede sorun gozukmuyor...
kizlar buyuk ihtimal 25 aralikta istanbula geliyorum :)

evet songülüm daha evdeyim işe başladığımda tam 2 ay olmuş oluyor evde olduğum acayip alıştım yatmaya ama artık çalışmak lazım dimi
geçen gün çok hastalandığım gün yapmıştım bir sürü iş o gün çok kötüydüm şimdilik tamamen düzelmeden çok iş yapmam aklım başıma geldi yani
10 günün kalmış doktora gitmene bir bakarsın geçmiş zaman
evet hayırlısı inşallah bu sefer olucak çooook dua ediyorum sana da diğer kızlarada

evet hatçem doğum kontrol hapı verdi için tamamen temizlensin dedi sanrım yine adet görücem sormadım o an lucrın verceklermiş o gün yumurtalar gelişmesin diye bakalım transfer ne zaman olurr

Talya83 canim senin sonucun belli oldu muu ??

Istanbul'a tedavi icin mi gidiyorsun ?

28 Kasim di sanirim transfer tarihin ..

Son düzenleme:
marall bende bu denememi genartta yaptırmıştım ve dr. dış gebelik olduğunu bilemedi çok kızgınım ona...sen kime gidiyorsun ölümden döndüm ve donmuşlarımız var orda ne yapacağımı şaşırdım.

silam canim, yok gezmeye geliyorum istanbula insallah
tedavimin sonucu tam olarak daha belli degil ama cumartesi yaptigim test negatif gosterdi...suanda aybasi sancilarim var... Yani bilemiyorum..olmadi gibime geliyor ama bakalim.

haticem demek istanbula gelıyorsun belki istanbuldaki kızlarla görüşebilirsin
ama istanbul nire artvin nire çok uzak arada bir hollanda uzaklığında yol var valla
ama yine senin adına çok güzel memlekete geliyorsun
bu arada birde hamileysen valla çifte mutluluk olur inşallah

eylülümmm ALLAH ım razı olsun hepinizden biliyorm dualarınızdayım canın benimm
bende sinirlerim bozuk olduğunda başlarım ev işlerine kendimden geçmiş gibi iş yaparımm arada bi sigara yakarımmm sinirlerim geçerr
ii neyse yapmayacakmışsın artık vücudun daha toparlanmamıştır canım benim eziyet etme kendine bol bol yatt işler nankör bitmez canımm

songulum dogum kontrol hapini verdiklerini bilmiyordum dondurulmus tedavide.. ama dogrudur birde lucrin kullanacaksin.. hayirlisi canim, insallah sende sans daha yuksek, birkactane transfer edilecegi icin

hatçem kısss istanbulda nereye geliyosun bakimmm
hımmm haberimiz olsunn bakem
eylülüm doğru diyo artvin voovvvvv uzak yaa ben gebzedeyim 10 km sonra ist sınırlarına girmiş oluyoruz

silam canim, yok gezmeye geliyorum istanbula insallah
tedavimin sonucu tam olarak daha belli degil ama cumartesi yaptigim test negatif gosterdi...suanda aybasi sancilarim var... Yani bilemiyorum..olmadi gibime geliyor ama bakalim.

Canim zaten hamilelik belirtileri de aynen adet belirtileri gibi oluyorr ...

Insallah bize cumartesi günü güzel haberlerle gelirsin ..

Önceden pes etmissin gibi bir hava seziyorum ..

Icimden bir his Hamilesin diyorrr .. Ins. yanilmiyordurrr ..

Bu arada ben de tedavime basladim ..

Bu sabah doktordaydim ..Rahim kalinligi yavas gelisiyor dedii..

Menogon igne verdi .. Transfer günümü iple cekiyorum ..

Bu igneden kullanan var mi arkadaslarr ??
Bu igne rahim kalinligi icin mi kullaniliyorr ??

Insallah hersey yolunda gider .. :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…