- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.021
marall bende bu denememi genartta yaptırmıştım ve dr. dış gebelik olduğunu bilemedi çok kızgınım ona...sen kime gidiyorsun ölümden döndüm ve donmuşlarımız var orda ne yapacağımı şaşırdım.
silam sanırım o tarihlerde transfrim olmuştu beni tam hatırlamıyorum ama senin yumurtalar toplandımı nasıl yani tedavi ağır gidiyoo
sanırım biraz yavaşlamak en iyisi olucak zaten büyük ihtimalle okul taksitimi yatıramıycamgizemim canim benim, iyi yapmissin kursu biraktigina..galiba cok fazla seyler yapiyorsun..biraz yavasla... Canim neden berbat hissettigini biliyormusun? evde birseylermi oldu, yoksa oylesinemi berbat hissediyorsun?
Buara sen cok yogundun..birde hastalandin...
offf songülüm napim yaa valla biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var aslında boş boş evde oturup bütün gün sessiz bi şekilde yatmak istiyorum ama mümkün değilgünaydın kıslarrrr
nasılsınız bakalımmmm
gizem im naılsın bebemm
silkelen bakalım yakışmıyo sana yoksa gelirklava:
hatçem testi ne zaman yapıcaksınnnn
cnm benim çok üzüldüm haberim yoktu gerçekten ama allahtan hep hayırlısını diledik canım benim sabırlı ol çok üzme kendini ne olur inşallah bi dahaki sefere tutucak topiğimize nazar değdi sanki yaaabende yeni kendimi toparladım bi şeyler yazayım dedim haberi olmayanlar vardır belki dış gebelik geçirdim ameliyat oldum kabus gibi günler yani..... toparlanmaya çalışıyorum işte
günaydın kızlar nasılsınız
gizemim canım benim nerelerdesin ya iyileşmişsin çok sevindim psikolojin neden kötü belki hastalığının etkiside vardır erken zamanda kendine gel tamam mı kızdırma beni
bu arada kendini çok yoruyordun evde çalışmakla iyi etmişsin
silam demek seninde dondurulmuştu
kaç tane yumuşun var inşş olur bu defaa
demek ki dondurulmuş olunca rahim hazır olması bekleniyo zaman önemli değil ne zaman hazır olunca transfer o zmaan olcak demekki amannn geç olsun güzel olsun dime ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?