Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hatçem beni ultrasona aldıklarında hımm polikistik over dediler zaten biliyorum dedim pko da çok yumurta oluyo ama gelişen olmyo o nedenle hani bu kadar yoğun gelişmeyen yumurtaların temizlenmesi için verdile canım lucrın d engelleyecek başka oluşmasın diye işte
canım benim doktora sordum o gün şansımı şöyle dedi 1 tane olursa yüzde 15 20 gibi 2 olursa 30 40 gibi ne kadar yumurta olursa şansın artar dedi bakalım artık ya nasipse yazıldıysa herşey boşş

Transferi olanlarr adetinizin kacinci günü transferiniz gerceklestii ??

Adetimin 16. günümdeyim ..
Doktorum cok yavas ilerleme diyorr ..

ayy cnm bnm çok geçmiş olsun yaa , ben sertaç beye gidiyorum... senin tüp bebektemi dış gebelik oluştu ?

silam sanırım o tarihlerde transfrim olmuştu beni tam hatırlamıyorum ama senin yumurtalar toplandımı nasıl yani tedavi ağır gidiyoo

silam, canim tam pes etmis sayilmam, hala umidim var, adet olmadigim surece. Suan sadece bekliyorum..
Canim ben adetin 16ci gunde transfer oldum.. Baya cabuk oldu aslinda.. 9uncu gun gittim yumurtamin buyuklugune bakmak icin, 16 mm di, ertesi gun catlama ignesi kullandim ve bir hafta sonrasi da transfer oldum. bende beklemiyordum buakadar cabuk olacagini..
Ilk tedaviye basladigimda yumurtalarim benim cok gec buyumustu, buseferde oyle olur zanettim, ama olmadi

silam sanırım o tarihlerde transfrim olmuştu beni tam hatırlamıyorum ama senin yumurtalar toplandımı nasıl yani tedavi ağır gidiyoo

Canim benimkisi dondurulmus embriyoo ..
Yumurta takibi yapilmiyorr ..
Sadece rahim kalinliginin istenen kalinliga gelmesi icin Progynova adinda bir hap kullaniyorum ..

Bu gün doktor Endometrium gelisimi cok yavas bir sekilde ilerliyor dedii ..
Ve menogon igne verdii ..

Insallah transferim olmasi gereken zamanda olurr ..
Ne olur bu kez hersey iyi olsun ALLAHIM .. :Saruboceq:

sanırım biraz yavaşlamak en iyisi olucak zaten büyük ihtimalle okul taksitimi yatıramıycam ( boşuna çalışıyorum yani ( evde birşey olmadı aslında eşimle herşey yolunda ama babası ve annesi çok baskı yapmaya başladılar böle olunca bende kendimi boğuluyo gibi hissediyorum (
günaydın kıslarrrr
nasılsınız bakalımmmm
gizem im naılsın bebemm
silkelen bakalım yakışmıyo sana yoksa gelirklava:

hatçem testi ne zaman yapıcaksınnnn
offf songülüm napim yaa valla biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var aslında boş boş evde oturup bütün gün sessiz bi şekilde yatmak istiyorum ama mümkün değil ((
bende yeni kendimi toparladım bi şeyler yazayım dedim haberi olmayanlar vardır belki dış gebelik geçirdim ameliyat oldum kabus gibi günler yani..... toparlanmaya çalışıyorum işte
cnm benim çok üzüldüm haberim yoktu gerçekten ama allahtan hep hayırlısını diledik canım benim sabırlı ol çok üzme kendini ne olur inşallah bi dahaki sefere tutucak topiğimize nazar değdi sanki yaaa ((

cnm toparlarım ben biliyosun ama olumsuz haberler aldıkça ve üzerimdeki baskı devam ettiği sürece sanırım başlayamıycam tedaviye adetim bitti başlamadım doğum kntrol hapına ben korkuyorum :kedi:

hatçem kız neresine geliyosun istanbulun songulde bende aynı yerdeyiz cnm benim görelim seni yaaaaaaaa

ahh gizemim bu kadar yoğunluğa kim dayanabilir ki zaten maşallah her şeye koşturuyosun
bazı şeylerden vazgeçip kendini vücudunu dinlendirmelisin yaa
canım benim sıkma canını

silam demek seninde dondurulmuştu
kaç tane yumuşun var inşş olur bu defaa
demek ki dondurulmuş olunca rahim hazır olması bekleniyo zaman önemli değil ne zaman hazır olunca transfer o zmaan olcak demekki amannn geç olsun güzel olsun dime ya

Canim evet benim 5. tedavimde transferim OHSS nedeniyle iptal edildi ..
Ve donduruldu meleklerim ..

13 tane donmus embriyom varr ..
Tabiki de canim gec olsun güc olmasin ...
Insallah sonucu güzel olsun ..

Ya doktorum her kontrole gidisimde yavas ilerliyorr .. Gec gelisiyor deyince aklima takildii ..
Acabalarr ..

Hayirlisi ..
Rabbim yardimcimiz olsun ..
Hersey onun elinde ve bilgisi dahilinde .. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…