- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
berfin hayırlı olsun cnm inşallah dualarımız seninle sakin ol sabırlı ol stresten uzak dur cnm benim inşallah hepimizin melekleri gelicek annelerine rabbim nasip etsin inşallah
sudenaz bana bir kere gelmek nasip oldu oraya tam merkezinde değillerdi ablamlar çok iyi bilmiyorum yani becerip tarifte edemem :))) sadece şunu söliyim süperrrr biyer 2005 te geldim ben oraya mart ayında yağmur vardı ama ben dayanamayıp denize bile girmiştim heheheh
canlarım ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah
gelişmeleri hep yazın okurum tek tek
bakın şimdiden sölim surat asan moralini bozan olursa pazartesi oklavayı yer ona göre :)))))))))))))))
gizem im şekerim
yumoşlarım toplandı tam 15 taneeee
p.tesi ara bebeklerden haber al dedi doktorcummm:)))
ayyy içim bi tuhaf olduu hala ağılarım var ama olsunnn
bu arada bende gümüşhaneliyim annem de vakfıkebirli geçen sene ordaydım teyzemler dayımlar vakfıkebirdeler
sudenazzzz
benimde en yakın dostum komşum oflu ben severim ofluları yani trabzonluları:)))
mrb kızlar,
ben de inşallah 3. denemeye kasımda başlamak istiyorum ama size bi sorum olacak;lucrinle başaldığınız uzun protokol tedaviniz yaklaşık ne kadar sürdü?yani eğer ben kasımda başlasam yılbaşından önce bitmiş olur mu?cevap verirseniz sevinirim.ona göre listenizin ekim veya kasım bölümüne beni de ekleyeceksiniz...
sevgiler...
canim ortalama benim 25 gun surmustu transfere kadar ilk lucrinden sonra
gizem im şekerim
bu arada bende gümüşhaneliyim annem de vakfıkebirli geçen sene ordaydım teyzemler dayımlar vakfıkebirdeler
martta denizemi girdin delikafadulden
ben 2000 den beri burda yaşıyorum....
canım arkadaşlarım benim yaa tatlım hayırlı olsun inşallah ya ama bişi dicem sen bugünde arayabilirsin bundan sonra hergün arayıp durumu sorabilirsin yaa hadi ara lütfennngizem im şekerim
allah hepimize nasip etsin inşallahhhçok güzel haber.inşallah hepsi döllenir kaliteli kaliteli.maşallah
kıslarrrr anneme geldim bi bakıyım dedim napıyosunuz hehe eylüllll naberr cnm benim
çıkıcam ama birazdan k.valide sultana gidicem misafir varmış çağrıldım neyazıkki
artık pazartesi okurum yazdıklarınızı
yeni gelen arkadaşlar var herkese slmm görüşmek üzere muckkk
canım hayırlı olsun inşallah tedavin.dualarımız senle... hep dua edelim arkadaşlar birbirimizemerhaba kızlar hayırlısıyla bugün ikinci tüp bebek iğnelerine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var inşallah bu kez meleğim veya meleklerim gelirler annesini artık üzmesinler teyzleri bol bol dualarına ihtiyacımız var
...
rabbim inşallah bu kez zamanı gelmiştir bebişlerimin gelmesi rabbim ne olur ol de bebişlerim benimle olsun aminnnnnnnnnnnn
windy selam, seninde hayırlı olsun tedavin inşallah...Bende anatoliada başladım arkadaşlar, Lucrinin ilk günüydü bugün.. Hepimiz için hayırlısı bakalımm..
canııım hadi geçmiş olsun... ooh ne güzel 15 tane... inşallah pzt hayırlı haberlerini alırsın hadi bakalım ayyy heyecanlandım valla...gizem im şekerim
gizem slm cnm valla bende tesadüfen girdim diyet vs bakayım diye.. sana kolaylıklar canım valide sultanla ...ne diim ki arkadaşım...kıslarrrr anneme geldim bi bakıyım dedim napıyosunuz hehe eylüllll naberr cnm benim
çıkıcam ama birazdan k.valide sultana gidicem misafir varmış çağrıldım neyazıkki
artık pazartesi okurum yazdıklarınızı
yeni gelen arkadaşlar var herkese slmm görüşmek üzere muckkk
kızlar Allah izin verirse salı günü yola çıkıyoruz..çiderle görüştüm pazartesi randevumu alacaklar çarşamba günü için.....şimdiden heyecan içersine girdim...umut ediyorumki tedaviye başlamak için bi aksilik çıkmaz...dualarınızı eksik etmeyin...dualarım sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?