Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Canımm Benim toplama işleminin başarıyla geçmiş çok sevindim darısı transfer ve sonuç alma gününe inşallah. Bende bugün 21:30 da çatlatma iğnemi vuracağım. Pazartesi günü toplanacak Allah nasip ederse de cuma ya transfer yapılacak. Transfer sonrası mutlaka haber ver bize görüşürüz tatlımm

ayy canım Allah razı olsun bu güzel dualarını rabbim hepimiz için kabul etsin
seninde az kalmış hayırlısı inşaallahhh
transferimi de yazıcm nasip olursa hamişliğimi de tabi sizin hamişliğinizi de takip edicem nerde doğum yapsak sohbetleri edicezzz inşaallahhhhhhkaydirigubbakcemile3

canııım hadi geçmiş olsun... ooh ne güzel 15 tane... inşallah pzt hayırlı haberlerini alırsın hadi bakalım ayyy heyecanlandım valla...

Nevraa 73 bende çok heyecanlıyım biliyorum hepiniz dualarınıza katıyorsunuz beni benimde duaarım sizlerle hakımızda hayırlısı sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarrr:ecrin_bebek:Şeniz

Son düzenleme:

toprammmm benim
güzel dileklerin ve duaların için sağol arkadaşım senin benim diğer arkadaşların amacını dualarını rabbim en kısa zamanda gerçekleştirsinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Teşekkür ederim arkadaşlar.1.denememiz olacak inşallahh.. Düzelttim aşagıdaki lisatedende :) Daha günler toplanacak tarihler belli degil, regl olmayı bekliyorum. sogukkanlı olmaya çalışıyorum ama içimde degişik degişik duygular var.. Biraz heyecan biraz korku biraz umut biraz merak sevinç endişe .. hepsi karışık halde anlıyacagınız :) Hayırlısı bakalım :Saruboceq:

selam kızlar
bizde 2. denemeye başlıyoruz bizim sorunumuz azosperm yani hiç yok ilk denememiz uzun protokol olmuştu ve mikrotesede sperm bulunamayınca öylece kala kaldı şimdi ikinci denemei yapıcaz okadar yaptım ki reglim 1 hafta gecikti ve bugün regli oldum pazartesi günü ankaraya gidiyoruz biz ankara üniversitesi kaan aydostta tedavi olduk ve tüpüde rda yaptırıcaz inşallah busefer Rabbim hayırlısıyla nasp eder ben 24 eşim 26 yaşında ve korkuyorum gene aynı acıları yaşamaktan spermin bulunamamasından eşimin gene aglamasından korkuyorum çok heyecanlıyım
kısa protokol olan varmı daha önce kızlar anlatırsanız en ince ayrıntısana kadar çok sevinirim

Canım hayırlısı olsun senin için,şnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız

Benim kısa protokolle yapılıyor,dün akşam çatlatma iğnemi oldum,yarın sabah da yumurtalarım toplanacak, Allah nasip ederse Salı yada Çarşamba da transfer,her şey yolunda giderse tabii:Saruboceq:

Aklına takılan olursa sor lütfen...

Dostum,kırılma....Şimdi okudum mesajları,çok da üzüldüm, bir yanlış anlaşılma oldu sanırım aranızda......Gizem bu sayfanın moral kaynağı ve elinden geldiğince de bizim gerginliğimizi,telaşımızı dinginlemeye gayret ediyor, belki çok telaşlı olduğumuzu gördüğü için de bir de aklımıza hormon,tahlil takmayalım istemiştir o an,onunla paylaştıklarımız bizim için çok değerli ve önemli ama
Senin de paylaşımların bizim için değerli,unutma......
Hadi gel aramıza...

Kızlar,
Sabah 8 de Alman Hastanesinde olacağım, yumurtalar toplanacak.
Bakalım kaç tane, sağlıklılar mı,içleri dolu olacak mı vs.....
Yeme içme yasağım başladı şimdi,işin kötüsü sabah 6 da kalkmam lazım ama hiç uykum yok....
Bana dua edin olur mu.
Döndükten sonra yazarım mutlaka size...
Öpüldünüz...

nevin arkadaşım inşallah herşey yolunda gider de bir sürü sağlıklı yumurtan toplanır
sana bol bol dua ediyorum arkadaşım artık senin uyuman ve dinlenmen lazım ki yarın daha dirençli olasın allah yardımcın olsun

Eylül'üm sağol,dua eden güzel yüreğinden öpüyorum seni:1hug:
Haklısın uyumaya çalışmam lazım,tam çıkıyordum bebekteyizin yumurtaları toplanmış onun mesajlarını okudum,rahatlığı beni de rahatlattı biraz...

Bizim köyün nüfusu kaç çıkacak bakalım yarınkaydirigubbakcemile2
Teyzesi dua et bize

Çıktım canım,iyi geceler.....

sizin köyün nüfusu kalabalık çıkar inşallah tabi hem kalabalık hem de kaliteli olsunlar
teyzesi yesin onları dualarım sizinle bak gördüm hala burdasın yat uyu bakiyim iyi geceler sana haberlerini bekliyoruz

iyi geceler arkadaşlar...
ben regl oldum bugün ve p.tesi 3. günüm hasataneye gideceğim muayenem yapılacak..fsh kabusum..gerçi bakılacakmı bilmiyorum ama..hayırlısını diliyorum..benim tedavi niyetim kasımda başlamak yani bundan sonraki reglim ama dr muayenede herşey normal derse başlayabilirim de...haber veririm size...
eftenpuftenkonular merhaba sende kentte başlayacakmışsındr umuz da aynı ..gerçi bu konuya hala katılıyormusun bilmiyorum ama paylaşımlarda bulunabiliriz..
herkes için hayırlı olur..bol bol hamilelik haberi gelmesini diliyorum..
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…