Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

merhaba şenaycım fsh ını doktor istemese de sen söyle ve baktır bence değerler iyiyse 1 ay daha beklemek zorunda kalmazsın öyle zor geçiyor ki günler ben de pazartesi adet olurum sanırım salı ya da çarşamba giderim artık hepimiz için en güzelini hayırlısını diliyorum

anam essahmı hatta şimdi bu vakitlerde hazırlanmaya başlamışsındır inşallah birsürü dolu dolu komaman yumurtaların olur benim önceki uzun protokoldu şimdiki kısa olucak yarın ankaraya gidiyoruz kısa porotokolu anlatırmısın reglinin 2. yada 3. günü başlanıyor biliyorum hangi ignelerle başlanıyor kaç gün sürüyor yaklaşık en ince ayrıntısına kadar anlatırsanız sevinirim

merhaba zamancım.hayırdır pazar günü erkencisin..........canım tedavin kısa protükolmüş niye telaşlandınki az yumurta elde edilir diye.yaiın çok genç normal sana kısa uygulanması.problem eşinde değilmi.benimde problem eşimde ve bana kısa uygulanmıştı.23 yumurta elde edildi.

vay bizim artvinli bacım nasılsın seninde burda oldugu bilmiyordum
ah ah sorma insanın merakı olunca erkenden damlıyor kaydirigubbakcemile3
senin nasıl gidiyor şuan hangi aşamadasın biz bu gün yola çıkıyoruz inşallah benimde çok çıkar yumurtam nebilim nettekaydirigubbakcemile3 kısa genelde yaı ilerlemi ve umurtalık rezervi az olan bayanlara yapılır gibi şeyler okuyunca panık oldum biraz ama dediğin gibi sorunu kocişlerden dolayı olanlarada kısa yapılıyormu inşallah olumlu olur sonuç inşallah sperm bulunur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
içimi rahatlattın teşekkür ederim

sana sormuştum.ben de memeorialdeyim ya sanki insan yldaş arıyo.paylaşmak istiyo:)

canım,ben de çok isterim sana yoldaş olmayı ama biraz gecikeceğim galiba.çünkü sen tedavine başaldın bile ama ben kasımın sonu gibi lucrine anca başlıycam.inşallah o zamana sen ultrasona falan gelirsin bebeğinle...

kizlar nasil gidiyor tedaviler
insallah hersey yolunda gider ve cogu kisi hamis cikar

Kızlar ben geldim, siz sabah okursunuz artık yazdıklarımı ben yarın çalışmak zorundaym öğleden önce giremem siteye,

Yumurtalarım toplandı bu sabah ama kaliteleri nedir,kaçı döllenebilir vs "yarın öğle gibi telefonla arayıp öğrenin" dediler,
yatarken yada otururken ağrım yok da ayağa kalkınca vücudumun altı düşüp benden ayrılacak gibi geliyor bir an,sabaha birşeyim kalmaz diye düşünüyorum.

6 ilaç verdiler;
monodoks, prednol, megodyn, progesteron iğne, estrofem,minoset....
Haplarımı içtim şimdi, iğne için de 9 da bir polikliniğe gideceğiz,kalçadan vurulacakmış her gün.

Şimdi bekleme zamanı,ya çarşambaya transfer yapılacak yada embriyolar dondurulacak,hastaneyle konuşup bilgi aldığımda yine yazarım

Duanızı eksik etmeyin.Çok öpüyorum sizi.:1hug:

kızlar biz bu gece saat 2de yola çıkıyoruz inşallah dualarınızdan eksik etmeyin inallah hayırlı olur bu sefer mtesede sprm bulunur inşallah

Canım hayırlı uğurlu olur inşallah. Benim de yarın sabah 9 da toplanacak yumurtalarım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. Dualarım seninle. Görüşmek üzere...Tatlımm...

ohhh ohhhh maşaallah başladı yumurtalar toplanmaya gelsinler kaliteli kaliteli sonra olsun sağlıklı bebişlerrrr:Saruboceq:

,nşallah canım bebeğimle gelirim...
salı günü yumurtalar toplanacak transfer ne zaman olur bilmiyorum...herşeyin hayırlısı...

canım arkadaşım teşekkür ederim yazdıkların için ben arkadaşa istediğini paylaş ama uslubuna ikkat et dedim insanları telaşlandırma dedim isteyen istediği gibi anlar bence bi sakıncası yok site benimde değil herkes yazar konuşur gerginlik için kusura bakmayın sizi üzmek istemezdim canlarım benim

canım benim hayırlısı olsun inşallah hakkımızda sakin ol sabırla bekle lütfen endişe panik üzüntü yok cnm hayatımızda emi herşeye gül geç
şu toplama işlemini acayip merak ediyorum hee istenirse bayıltılmadanda yapılabilirmiş ben ölemi yapsam acaba toplanırken ultrasonda bende izlerim merakım gider mazallah sonra çalarlar falan yumoşlarımı heheheh

ohhh ohhhh maşaallah başladı yumurtalar toplanmaya gelsinler kaliteli kaliteli sonra olsun sağlıklı bebişlerrrr:Saruboceq:

canım arkadaşım çok merakteyım aradınmı hastaneyi.durum ne.ya şu transferleriniz bi an önce yapılsada bebişlerinizi yanınızda hissetseniz çok güsel yaa tatlım hayırlısı inşallahh

canlarım herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aramıza yeni katılan ve takip edemediğim arkadaşlar hoşgeldinizzz
hepimiz için hayırlı ve uğurlu bir ay olucak inşallah 2009 sonundda bebişleriniz karnınızda giriceksiniz yeni yıla bunu umud edin ve sabırla bekleyin
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
haftasonu yazılanların hepsini tek tek özenle okudum ama hepsine cvp vermem mümkün değil kısacası
rabbim hakkımızda hayırlı olanı yazsın emekleri çabaları boşa çıkarmasın bizi evlat hasretiyle sınamasın ( amin )

Günaydııın kızlarzemuszemus
Umarım bu hafta hepimiz çooook güzel haberler alacağız:Saruboceq:
Gizem'im bir bakıma çok şanslısın sen, senden önceki tertip ne yaptı, neler oldu,canlı yayında izliyosun, sen tedaviye başladığında ordinaryus profesör gibi herşeyden haberin olmuş olacak ne güzelhihoyyyt

Sabaha kadar 5350 kez tuvalete gittikten sonra baktım olmayacak kalktım erkenden,bugün çalışmam gerekiyordu aslında zira çok az iznim var senelik iznimden,kalan 5-6 günü iyi kullanayım diye transferden sonraya saklıyordum ama sabah baktım zor olacak çalışma, arayıp gelemeyeceğimi söyledim.Sizinleyim bütün gün yanisositososito

Zaman dün gece yola çıkmış yazamadık, ama dualar sahibini bulur nerede olursa olsun,güzel haberlerle dönecek inşallah Ankara'dan.Rabbim gönlündekini verecek inşallah:Saruboceq:

Bebekteyiz'in transferi bugün gibi kalmış aklımda,Allah'ım yardımcısı olsun,sağlıklı,gürbüz, güleç yumoşlarına merhaba desin inşalaaaaaah

kızlarrr günaydın hepinize,
yeni arkadaşlara selam,
maşallah haberler güzel güzel geliyo hadi bakalım hayırlısı Allahtan...
sudenazz canım hadi hayırlısı olsun.dualar senle...inşallah Allahım üzmeden yormadan sağlıklı bebişler versin hepimize...:Saruboceq::Saruboceq:
zaman selam canım ,
içim gitti valla eşim ağladı yazmışsın ya canım benim... hepimiz neler yaşıyoruz değil mi?Allah inşallah hayırlısını verecek güçlü olmaya gayret et canım... erkekler daha hassas bizden göstermemeye çalışıyolar ama öyle.Canım kısa protokelde adetin 2 veya 3.günü başlanıyo yine iğneler veriliyo göbüşten hergün oluyosun sonra yumoş gelişimine göre çatlatma iğneni olacağın saati söylüyolar ertesi gün onların istediği saatte hastaneye (belli bi saat bişey yeyip içmeden) gidiyosun eşinde sperm veriyo bu arada , anestezi tarzı bişi verip yumoşları topluyolar biraz dinleniyosun hastanade sonra çıkıyosun ilaç vs yeriyolar sonra seni 1 yada 2 gün içinde arayıp embriyo durumunu söylüyolar.toplama sonrası 2 ila 6.gün arası çağırıp transfer yapıyolar.umarım yardımcı olabilmişimdir.

canııım hadi hayırlısı çoğu gitti azı kaldı... inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın ...:Saruboceq:
bizi habersiz bırakma...kendini de çok yorma emi...

kızlar biz bu gece saat 2de yola çıkıyoruz inşallah dualarınızdan eksik etmeyin inallah hayırlı olur bu sefer mtesede sprm bulunur inşallah
canım hadi hayırlısı iyi yolculuklar...dualarımız seninle..

aminnnnnnnnn...
gizem günaydın kız ne yaptın haftasonu kaynana yardım ettin mi gelin hanım? a.s.

ayyy nevin71 canım selam,
iyi olmuş ooh dinlen biraz be... idare etsiner iştekiler biraz...

şekerler hafta sonu valide sultanı fena ektim sinirden küp olmuştur saymıştır bi ton arkamdan çokta tııınnnn
iyi bi hafta sonu geçirdim arkadaşlarla çıktık cumartesi
pazar akşamıda bi arkadaşım geldi eşi ve bebğiyle
böle böle geçti işte
nevincim bu gidişle ben kendi transferimi kendi yapıcam :))))))))))))

ya kısçeler benim bu gün çok işim var hemde başım çok ağrıyo uykusuz kaldım heralde patron bi gitsede bi kaç saat bi yerlere bende yatıp uyusam heheheh
sizler neler yaptınız anlatın bakem detaylarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…