- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
işallah canım bebişlerine kavuşursun.yumurtaların oldukça iyi allah nazardan saklASIN..
Canım hayırlısı olsun senin için,şnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız
Benim kısa protokolle yapılıyor,dün akşam çatlatma iğnemi oldum,yarın sabah da yumurtalarım toplanacak, Allah nasip ederse Salı yada Çarşamba da transfer,her şey yolunda giderse tabii:Saruboceq:
Aklına takılan olursa sor lütfen...
merhaba zamancım.hayırdır pazar günü erkencisin..........canım tedavin kısa protükolmüş niye telaşlandınki az yumurta elde edilir diye.yaiın çok genç normal sana kısa uygulanması.problem eşinde değilmi.benimde problem eşimde ve bana kısa uygulanmıştı.23 yumurta elde edildi.
sana sormuştum.ben de memeorialdeyim ya sanki insan yldaş arıyo.paylaşmak istiyo:)
Kızlar ben geldim, siz sabah okursunuz artık yazdıklarımı ben yarın çalışmak zorundaym öğleden önce giremem siteye,
Yumurtalarım toplandı bu sabah ama kaliteleri nedir,kaçı döllenebilir vs "yarın öğle gibi telefonla arayıp öğrenin" dediler,
yatarken yada otururken ağrım yok da ayağa kalkınca vücudumun altı düşüp benden ayrılacak gibi geliyor bir an,sabaha birşeyim kalmaz diye düşünüyorum.
6 ilaç verdiler;
monodoks, prednol, megodyn, progesteron iğne, estrofem,minoset....
Haplarımı içtim şimdi, iğne için de 9 da bir polikliniğe gideceğiz,kalçadan vurulacakmış her gün.
Şimdi bekleme zamanı,ya çarşambaya transfer yapılacak yada embriyolar dondurulacak,hastaneyle konuşup bilgi aldığımda yine yazarım
Duanızı eksik etmeyin.Çok öpüyorum sizi.:1hug:
canım,ben de çok isterim sana yoldaş olmayı ama biraz gecikeceğim galiba.çünkü sen tedavine başaldın bile ama ben kasımın sonu gibi lucrine anca başlıycam.inşallah o zamana sen ultrasona falan gelirsin bebeğinle...
Dostum,kırılma....Şimdi okudum mesajları,çok da üzüldüm, bir yanlış anlaşılma oldu sanırım aranızda......Gizem bu sayfanın moral kaynağı ve elinden geldiğince de bizim gerginliğimizi,telaşımızı dinginlemeye gayret ediyor, belki çok telaşlı olduğumuzu gördüğü için de bir de aklımıza hormon,tahlil takmayalım istemiştir o an,onunla paylaştıklarımız bizim için çok değerli ve önemli ama
Senin de paylaşımların bizim için değerli,unutma......
Hadi gel aramıza...
Kızlar ben geldim, siz sabah okursunuz artık yazdıklarımı ben yarın çalışmak zorundaym öğleden önce giremem siteye,
Yumurtalarım toplandı bu sabah ama kaliteleri nedir,kaçı döllenebilir vs "yarın öğle gibi telefonla arayıp öğrenin" dediler,
yatarken yada otururken ağrım yok da ayağa kalkınca vücudumun altı düşüp benden ayrılacak gibi geliyor bir an,sabaha birşeyim kalmaz diye düşünüyorum.
6 ilaç verdiler;
Haplarımı içtim şimdi, iğne için de 9 da bir polikliniğe gideceğiz,kalçadan vurulacakmış her gün.
Şimdi bekleme zamanı,ya çarşambaya transfer yapılacak yada embriyolar dondurulacak,hastaneyle konuşup bilgi aldığımda yine yazarım
ohhh ohhhh maşaallah başladı yumurtalar toplanmaya gelsinler kaliteli kaliteli sonra olsun sağlıklı bebişlerrrr:Saruboceq:
sudenazz canım hadi hayırlısı olsun.dualar senle...inşallah Allahım üzmeden yormadan sağlıklı bebişler versin hepimize...:Saruboceq::Saruboceq:kızlar Allah izin verirse salı günü yola çıkıyoruz..çiderle görüştüm pazartesi randevumu alacaklar çarşamba günü için.....şimdiden heyecan içersine girdim...umut ediyorumki tedaviye başlamak için bi aksilik çıkmaz...dualarınızı eksik etmeyin...dualarım sizlerle...
zaman selam canım ,selam kızlar
bizde 2. denemeye başlıyoruz bizim sorunumuz azosperm yani hiç yok ilk denememiz uzun protokol olmuştu ve mikrotesede sperm bulunamayınca öylece kala kaldı şimdi ikinci denemei yapıcaz okadar yaptım ki reglim 1 hafta gecikti ve bugün regli oldum pazartesi günü ankaraya gidiyoruz biz ankara üniversitesi kaan aydostta tedavi olduk ve tüpüde rda yaptırıcaz inşallah busefer Rabbim hayırlısıyla nasp eder ben 24 eşim 26 yaşında ve korkuyorum gene aynı acıları yaşamaktan spermin bulunamamasından eşimin gene aglamasından korkuyorum çok heyecanlıyım
kısa protokol olan varmı daha önce kızlar anlatırsanız en ince ayrıntısana kadar çok sevinirim
Kızlar,
Sabah 8 de Alman Hastanesinde olacağım, yumurtalar toplanacak.
Bakalım kaç tane, sağlıklılar mı,içleri dolu olacak mı vs.....
Yeme içme yasağım başladı şimdi,işin kötüsü sabah 6 da kalkmam lazım ama hiç uykum yok....
Bana dua edin olur mu.
Döndükten sonra yazarım mutlaka size...
Öpüldünüz...
canııım hadi hayırlısı çoğu gitti azı kaldı... inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın ...:Saruboceq:Kızlar ben geldim, siz sabah okursunuz artık yazdıklarımı ben yarın çalışmak zorundaym öğleden önce giremem siteye,
6 ilaç verdiler;
canım hadi hayırlısı iyi yolculuklar...dualarımız seninle..kızlar biz bu gece saat 2de yola çıkıyoruz inşallah dualarınızdan eksik etmeyin inallah hayırlı olur bu sefer mtesede sprm bulunur inşallah
aminnnnnnnnn...canlarım herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aramıza yeni katılan ve takip edemediğim arkadaşlar hoşgeldinizzz
hepimiz için hayırlı ve uğurlu bir ay olucak inşallah 2009 sonundda bebişleriniz karnınızda giriceksiniz yeni yıla bunu umud edin ve sabırla bekleyin
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
haftasonu yazılanların hepsini tek tek özenle okudum ama hepsine cvp vermem mümkün değil kısacası
rabbim hakkımızda hayırlı olanı yazsın emekleri çabaları boşa çıkarmasın bizi evlat hasretiyle sınamasın ( amin )
ayyy nevin71 canım selam,
iyi olmuş ooh dinlen biraz be... idare etsiner iştekiler biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?