Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizemim oooh iyi olmuş be... biraz da kendine vakit ayırmışsın kafan dağılmıştır. ben haftasonu diyete başlama kararı aldım...madem bekliyom dimi? çok kiloluyum ben...
nevin71 canım iyiyim ben herşey yolunda bu ay bende gizemim gibi dışardan sizlere destek ve diyet yapiim diyom(inşallah bozmazsam bu kaçoıncı diyetttttttttttt)

Bacım sen transferi yapmayı bırak evde kendi kendine de doğurursun yakındahihoyyyt
Psikolojik destek sen de, tıbbi yardım sen de,çatlatma iğnen de doğal nasıl olsakaydirigubbakcemile3

Senin neden başın ağrıyor,yaramaz birşey yok değil mi, hem bizi gaza getirip duruyorsun hadi kızlar doktora diye, teyzesi bir bebiş ordusu geliyor bu sayfadan, senin güçlü olman lazım,kim ilgilenecek yoksa onlarla di mi

günaydınnn gizem im
hastaneyle şimdi konuştum öğleden sonra transfere gidiyorum ben bile inanamıyorum
ama tlf detaylı bilgi vermediler kaç tane falan diyeee
ayyy bilmiyorummm
heyecanlandım

günaydınnn gizem im
hastaneyle şimdi konuştum öğleden sonra transfere gidiyorum ben bile inanamıyorum
ayyy bilmiyorummm
heyecanlandım

Hadi hayırlısı arkadaşım,duamız seninle,güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla:Saruboceq:
sakin sakin,güzel şeyler düşünerek bebişlerine yolculuk baqşlıyor inşallaaah

nevra süper oldu valla çok özlemişim bişiler yapmayı arkadaşlarla bi kahve bile iyi geldi yani iki insan yüzü gördüm valla

nevincim yaramaz bişi yok ölesine bi baş ağrısı ben adetliyken darmadağın oluyorum sabah saçımı bile taramadım mesela huhuhhuaaa ya aslında varya ben yalnış meslek seçmişim tıpla ilgili bişi okumam lazımmış şimdi dank etti yanii
kıs neviz valla tazesi diyince dolu dolu oldu gözlerim hee inşallah hepsiyle ilgilenirim ben siz yeterki doğurun bacım kreş açarım valla hee bakarım yeğenlerime :))

günaydınnn gizem im
ayyy bilmiyorummm
heyecanlandım

ya çok sevindim ama çokta kızdım nasıl detaylı bilgi vermezler yaa gebertirim onları heee
yumoşlar senin değilmi cnm hehehe
kıs merak edicek bişi yoktur yupppiiiii transfere gidiyosun
sanki ben inanabiliyorumda cnm benim çok dikkat emi
hemen kalkma çişe gitme tut yarım saat emi cnm
dayanabilirsin yani tmm mı ay ben çok heyecanlandım hayırlısı cnm arkadaşım valla içimden bihis diyoki oğlun olucak inşallahhhhhh

Hadi hayırlısı arkadaşım,duamız seninle,güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla:Saruboceq:
sakin sakin,güzel şeyler düşünerek bebişlerine yolculuk baqşlıyor inşallaaah

ayyyy valla ne hissediceğimi bile bilmiyorum şu an dokunsanız ağlıcam sanki
dualarınıza ihtiyacım var Rabbim taz zamanda benle beraber bu yola uğraş verenlere muratlarını nasip etsin inşaallah

bebekteyiz arkadaşım seni doğumada böle uğurlayacağız inşallah
emi tatlım bak valla sabah sabah ağlattın len beni git su içsene sen alla alla sıkışık olman lazım değilmi

arkadaşım sağol baştan sona destekçim oldum evet ya bende şaşırdım millet yazıyo şu kadar olmuş falan diye benim hiç bilgim yok sadece gayet ii bekliyoruz dedilerrr
ayyy bilmiyorum gidince görücez artık

olumsuz bişi olsa transfere diye çağırmazları merak etme embriyo artık onlar ve annelerinin karnına tutunmak için sabırsızlıkla seni bekliyolar :)))

Hiç düşünme bunları, sana 1 tane lazım,35 tane toplanıp transfere yumurtası kalmayan arkadaşlarımız da oldu, demek ki senin hazır bir yada birden fazla bebişin var ve seni bekliyorlar annesi,olmaları gereken yere bırakacaklar birazdan onları, iyi ve güzel olacak herşey ben inanıyorum buna:lepi:

Güzel heyecanlar bunlar,tadını çıkar bir yandan, hayatının dönüm noktasına saatler var iştezemuszemus

Bol şans tekrar arkadaşım, melekler korusun seni be bebişlerini....

bebekteyiz arkadaşım seni doğumada böle uğurlayacağız inşallah
emi tatlım bak valla sabah sabah ağlattın len beni git su içsene sen alla alla sıkışık olman lazım değilmi

canım benim bende ağlamak üzereyim deli gibi bi sulu oluyorum bi güleççç
bakalım oğlum mu kızım mı olur belki ikiside olurr
görücez altıncı hissin ne ka kuvvetli::)))
canım benim çok seviyorum sizleriiii
inşaallah sizde bir an önce başlarsınız tedavilerinize

ooo herkes burdaaa
ben gidiyom hanımlarrrrr

bende yaaa çok heyecanlıyımm
ayyy bilmiyom işte dua istiyorummm
ayyyy anne olmaya gidiyorummmm:CüvCüv::CüvCüv:

canım ayy dualarımız senle...
sakın sıkma kendini pozitif duygularla gir.stres olma emi ben ilkinde çok stres yapmıştım bi görev gibi girmiştim belki de ondan olmadı. kafanı boşalt gtüzel düşüncelerle gir ne güğzel yazmışsın anne olmaya gidiyorum diye valla içim bi tuhaf oldu...
canım benim hayırlısı ile geliyooo bebiş(ler?)

kendimi tuttum tuttum yazdıklarından sonra koyverdimmm yaaa
evet yazdıkların çok doğru Allah razı olsun arkadaşım duaların kabul olsun

kıs bebekteyiz bana bak stres olursan kaynanam gelsin aklına gülmeye başla emi dr derse ne oldu be kadın delimisin ne gülüyosun anlatırsın kaynanamı dr a hastanede cümbüş olur hehehehehe

rahat ol canım bak ne güzel az kaldı mutluluklara inşallah....
gerekirse rahatlamak için ağlamak da iyidir... bol bol dua oku.Allahım hakkımızda hayırlısını ver dürüst ver de...bismillah de gir...

inşaallah gelir dime bebişlerrrr
çok dua edinnn
yanıma kimseyi almıcam yine eşimle ben olcaz en iyisi dime ya
tedavi boyunca ikimizdik bunda da ikimiz olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…