- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.001
gizemim oooh iyi olmuş be... biraz da kendine vakit ayırmışsın kafan dağılmıştır. ben haftasonu diyete başlama kararı aldım...madem bekliyom dimi? çok kiloluyum ben...
nevin71 canım iyiyim ben herşey yolunda bu ay bende gizemim gibi dışardan sizlere destek ve diyet yapiim diyom(inşallah bozmazsam bu kaçoıncı diyetttttttttttt)
inşaallah gelir dime bebişlerrrr
çok dua edinnn
yanıma kimseyi almıcam yine eşimle ben olcaz en iyisi dime ya
tedavi boyunca ikimizdik bunda da ikimiz olalım
inşaallah gelir dime bebişlerrrr
çok dua edinnn
yalnız ol cnm şu 12 günü daha yalnız atlat sonra müjdeyi vericeksin allahın izniyle
dualarımız sennle merak etme
kıs delüüü boş girip dolu çıkacan heee :dance:
yalnız ol cnm şu 12 günü daha yalnız atlat sonra müjdeyi vericeksin allahın izniyle
dualarımız sennle merak etme
kıs delüüü boş girip dolu çıkacan heee :dance:
evet evet en iyisi eşinle ol... başkasına hiç gerek yok canım...inşaallah gelir dime bebişlerrrr
çok dua edinnn
Nevracığım bebekteyiz sağlıkla vakitlice anne olmaya gidince,senin şu diyet meseleni de yatıralım masayazemuszemus arada atladık sanma yani,
Ay ben de heyecanlandım şimdi, bugün ilk yiğenlerimiz merhaba diycek sayfaya, Allah seslerini de duymak nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım hadi bakalım selametle git iyice dinlen yorma kendini ... biz bekleriz seni...inşaallah arkadaşım olumsuz düşünmüyorum zaten rabbim emeklerimin karşılığını verecek biliyorum hala toplama işleminin sancılarını çekiyorum isyan etmiyorum etmem de herşeyden yaradandan
inşaallah hepimiz hamile listesi yaparız
ben biraz evimi toplim banyomu yapim belki eve gelmem girmezsem siteye merak etmeyin eşim annene ya da ablana bırakim 2 3 gün kal diyo evde ister istemez kalkarsın diyo bende bilmiyom gidimde bir hayırlısıyla bakalım artık hepinize tekrar çok tşk ederim allah a emanet ediyorum sizleri ve gelecek bebişlerinizi
minenl ilk annemiz gelmiş yuppiiii cnm nasıl gidiyor hamilelik ilk göz ağrımız inşallah ayağını sürüdün de bak gelicek bebişlerin hepsi herkes çok çok mutlu olucak yaşasınnn tüp bebek anneleri valla bişi diyimmi az daha tüpraş anneleri yazacaktım huhauahauha :)))))))))))))))))
canım biraz ağrı oluyo da gözün korkmasın ağrı kesici filan alıyosun düşünüp stres yapma şimdiden bunubi tek benim aklıma gelir kızım ben sıyırdım işte koptum artık diyorum size .gidip tıp okumam lazım tıp öğrencilerinin hepsi uçuk olurya embesil tipli huhauhauhauhauh bende onlara benzicem
canlarım benim yaa
ya bişi sorcam toplamadan sonra ne hissediyosunuz bebekteyiz ağrım var yazmış aaaaaaaaaa
karın ağrısından nefret ediyorummm öğğğğğğğğğğğ
valla isteyene bol bol verebilirim. şişkopatım ben...nevra bi wc gidip geleyim bakacağım senin kilolarına olmadı veremessen senden alır bana ek yaparız süper olur hee yaşasın buldum kilo almanın yolunu :))))))))))
minenl ilk annemiz gelmiş yuppiiii cnm nasıl gidiyor hamilelik ilk göz ağrımız inşallah ayağını sürüdün de bak gelicek bebişlerin hepsi herkes çok çok mutlu olucak yaşasınnn tüp bebek anneleri valla bişi diyimmi az daha tüpraş anneleri yazacaktım huhauahauha :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?