Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Nevracığım bebekteyiz sağlıkla vakitlice anne olmaya gidince,senin şu diyet meseleni de yatıralım masayazemuszemus arada atladık sanma yani,

Ay ben de heyecanlandım şimdi, bugün ilk yiğenlerimiz merhaba diycek sayfaya, Allah seslerini de duymak nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım yaa valla bak stres yapma bu çok kötü biliyosun dimi heyecan olabilir ama asla olumsuz düşünce yok.... özelliklede bizim gurubumuzda olumsuz düşünceye asla yer yok tmm mı dualarımız seninle sakın üzülme cnm benim
ooooooo sen şimdiden böle ağlarsan işimiz var senle 12 gün bak evimizde yakın gelir oklavayı kafana indiririm hadi cnm gül bakayımmm mutlu ol kavuşuyosun bebişlerine

inşaallah gelir dime bebişlerrrr
çok dua edinnn
yanıma kimseyi almıcam yine eşimle ben olcaz en iyisi dime ya
tedavi boyunca ikimizdik bunda da ikimiz olalım

Tatlım en iyisini yapıyorsun, mis gibi bakıyolar sana zaten orada, valla kimseye ihtiyacın olmuyor, yanında olanın sana faydası olmayacak zaten.Hem bu o kadar özel,o kadar kutsal bir ortaklık ki, bence beraber çıkarın tadını da....

çok dua edinnn

yalnız ol cnm şu 12 günü daha yalnız atlat sonra müjdeyi vericeksin allahın izniyle
dualarımız sennle merak etme
kıs delüüü boş girip dolu çıkacan heee :dance:

bu arada 100. sayfayı kutlayacaktım ama muhabbet çok hızlı sayfa uçtu gittiii
:))))))))))))))

inşaallah arkadaşım olumsuz düşünmüyorum zaten rabbim emeklerimin karşılığını verecek biliyorum hala toplama işleminin sancılarını çekiyorum isyan etmiyorum etmem de herşeyden yaradandan
inşaallah hepimiz hamile listesi yaparız
ben biraz evimi toplim banyomu yapim belki eve gelmem girmezsem siteye merak etmeyin eşim annene ya da ablana bırakim 2 3 gün kal diyo evde ister istemez kalkarsın diyo bende bilmiyom gidimde bir hayırlısıyla bakalım artık hepinize tekrar çok tşk ederim allah a emanet ediyorum sizleri ve gelecek bebişlerinizi

yalnız ol cnm şu 12 günü daha yalnız atlat sonra müjdeyi vericeksin allahın izniyle
dualarımız sennle merak etme
kıs delüüü boş girip dolu çıkacan heee :dance:

valla alemsinnn
hadi ben işime bakim sende kutla 100. sayfanııı
ayyy kaç kişinin aklıan gelirki yasırnaşık şey

çok dua edinnn
evet evet en iyisi eşinle ol... başkasına hiç gerek yok canım...

amin amin inşallah anne olup gelcek bebekteyiz..:Saruboceq:
valla unutmayın benim kiloları kızlar... 1 ayda biraz kilo vereyim ben... destek verin bana. ben bu konuda umutsuz vakayım... çok kızıyorum umutsuzluğa kapılıyorum anacığım...

canım hadi bakalım selametle git iyice dinlen yorma kendini ... biz bekleriz seni...

bi tek benim aklıma gelir kızım ben sıyırdım işte koptum artık diyorum size .gidip tıp okumam lazım tıp öğrencilerinin hepsi uçuk olurya embesil tipli huhauhauhauhauh bende onlara benzicem
canlarım benim yaa
ya bişi sorcam toplamadan sonra ne hissediyosunuz bebekteyiz ağrım var yazmış aaaaaaaaaa
karın ağrısından nefret ediyorummm öğğğğğğğğğğğ

minenl ilk annemiz gelmiş yuppiiii cnm nasıl gidiyor hamilelik ilk göz ağrımız inşallah ayağını sürüdün de bak gelicek bebişlerin hepsi herkes çok çok mutlu olucak yaşasınnn tüp bebek anneleri valla bişi diyimmi az daha tüpraş anneleri yazacaktım huhauahauha :)))))))))))))))))

nevra bi wc gidip geleyim bakacağım senin kilolarına olmadı veremessen senden alır bana ek yaparız süper olur hee yaşasın buldum kilo almanın yolunu :))))))))))

uçuyoruuummmmm biri beni durdursunnn uçan balon gibiyim çok mutluyum arkadaşım transfere gi-di-yo

bebekteyiz hadi ama uyuşuk anne olacan hee gitde duşunu al sonra git ablanda kal yat uyu dinlen karnındakiyle konuş ilgilen ona güç ver destek ver ve sakın ağlayıp zırlama gebertirim hee :))

gunaydin herkeze

daha oncede belirtmistim evimde internet olmadigi icin hafta sonlari sizi takip edemiyorum.(((
neyse nasilsiniz,hosbulduk gizemcim
hic kuskun olmazin ben ilk olmuyacagim merak etme,buralar hep tupannelerle dolucak..))))kaydirigubbakcemile3

bebekteyiz allahım bebişlerinin sımsıkı tutunmasını nasıp etsin inşallah 12 gun sonra pozitif haberlerini alırız dualarım senınle

canım biraz ağrı oluyo da gözün korkmasın ağrı kesici filan alıyosun düşünüp stres yapma şimdiden bunu

nevra bi wc gidip geleyim bakacağım senin kilolarına olmadı veremessen senden alır bana ek yaparız süper olur hee yaşasın buldum kilo almanın yolunu :))))))))))
valla isteyene bol bol verebilirim. şişkopatım ben...
:roflol:

tüpraş ha... aman patlamayalım da...delikafadulden

eveeeeeetttttttttttttttttt arkadaşlar kısa süreliğine arkadaşımızın kilo probleminede el atalım bakalım
öncelikli olarak şunu sölicem sakın saçma sapan metabolizmayı ve sinir sistemini alt üst edecek haplar falan kullanmıyoruzzz
anlat bakayım arkadaşım boyun kaç kaç kilosun yaşın kaç söle diyetisyenine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…