Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar boy 1.69 kilo 91 yaş 35
hayat boyu hep kilolu idim ama benim kendimi iyi hissettiğim kilo aslında 71 ..
yani bu kiloda iken iyi duruyom ama bu tedaviler stresi yeme düzen bozukluğu beni mahfetti
eylül sen de hoşgaldin bacııım

yani sen şimdi 20 kilomu vermek istiyosun cnm
hımmm ne yapsakki acaba nerden başlasak
bak şimdi benim kardeşim 12 kilo kadar verdi ama aç durarak değil sadece sebze ve meyve yiyerek arada da çorba falan içti katı yiyecek yemedi. ama kullandığın ilaçlarda kilo almana neden olabilir eğer imkanın varsa sabahları yada akşamları 1 saat yürü yada vaktin varsa haftada 2-3 gün bi spor merkezine git koşu bandı bisiklet falan yani bol bol terle ( terli iken su içme :))))) bide su demişken kiraz sapı kaynat iç. günlük normalde içtiğin su miktarını 3-4 litreye çıkart ve sakın soğuk su içme oda sıcaklığında
valla tatlım aklıma şimdilik bişi gelmiyoooo üzgünüm (((

gizemcim valla hızır gibisin...tatlım sağol..
ben diyet yapımaya başladım haftada da en az 3 gün yürüyecem karar verdim..
ben hepsini veremem şu aşamada önümüzdeki ay kısmetse başlayana kadar tedaviye ne versem kar.
benim kilo alma ilaç vs de var ama asıl sebep kendimi bırakmak:)))

günaydın kızlar nasılsınız hoşbulduk gizemim senden kaçmıyor bebekteyiz herşey yolunda gider inşallah kızlar ben de heyecanlıyım dün adet oldum az önce aradım hastaneyi yarın için randevu aldım sabahın köründe 2. si için yola çıkacağız inşallah trabzona gidiyoruz dua edin banada

hımmm ozaman senin kilo vermen için benim oklavayı elime almam lazım hee klava:
üşenmek falan yok ozaman haftada 3 gün yürü rapor alacam senden
diyet derken ne uyguluyosun cnm

nevracım hoşbulduk canım diyet zor oluyor ama başlamak lazım ya tedavide de alınıyor biraz yürüyüş iyi biraz koşar adımlarla yap ama bide bol bol su iç sık sık idrara gidiyorsun o bile çok iyi geliyor

hadi bakalım hayırlısı...ne güzel sıra sıra herkes başlıyo...Allah kucaklarımızı boş bırakmaın...
hımmm ozaman senin kilo vermen için benim oklavayı elime almam lazım hee klava:
üşenmek falan yok ozaman haftada 3 gün yürü rapor alacam senden
diyet derken ne uyguluyosun cnm

valla ben oklavalıkım .... bazen ben bile inanamıyorum yediklerime. canım bi diyet listesi var burada da var ayda 10 kg diyo...kalorisi çok az değil hesapladım yani ölüm orucu değil bakalım işte hayırlısı
10 kilo değil ben 5 vereyim oda iyi...spor da yaparsam gider kilolar inşallah...

nevracım inşallah ama nefsine hakim olmak zorundasın biliyosunki bebişin içinde kilo vermelisin cnm benim

eylül hayatım çok sevindim haırlı haberlerinle dön aramızı

kızlar günün en önemli konusu bebekteyizin yaklaşık 2 saat sonra transferinin yapılcak olması ben bişi rica ediyorum herkes 15 dk sını ayırıp böle önemli günlerde dua edelim olurmu birbirimize toplama ve transfer günlerinde yani ne dersiniz

ayyy evet canım başaracam inşallah...
dua iyi fikir bence de ... yapalım valla.

minenl cnm sen hamilesin sadece rabbimden hayır dilesen yeter hem senin belin de ağrıyo biz okuyalım sen amin de güzel anne ve adayı

Olma mı,olur tabii, yalnız bu kadar cemaate bir de imam lazım, benim aklıma bir imam adayı geliyor ama bilmem diğer kızlar ne derzemuszemus Hoş imamı senin olduğun cemaatin hali nice olur o da ayrıhihoyyyt Şaka şaka, tabii ki olur ben varım,hem tüm isteyenlere dua etmiş oluruz hem de ismen,dünya dua üstüne kurulu,şimdiden tüm isteyenlere ve sayfanın cici anne adaylarına bol, sağlıklı, gürbüz, yörük kızları gibi yanakları pembe pembe, eli ayağı düzgün ve en önemlisi hayırlı evlatlar nasip eyle Allah'ım, Amiiiiiin:Saruboceq:

Ben 20 dakika sonra hastaneyi arayacağım, bakalım bizim köyün nüfusu kaç çıkmış di mi

Aman da aman kardeşim yolculuğuna başlıyormuş yarın, güzel haberlerle gelecek inşallah:lepi:

Sağlıkla gidin sevinçli haberlerle dönün, Eylül'ün haberlerini getirirsin bize inşallah annesi:Saruboceq:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sizin köyün nüfusu al sana bi tahmin en az 8 geldi içimden ama sen kaç umurta vermiştin şutarafagitti

ooo burası baya kalabalık oldu kızlar o zaman varım diyen herkes 10 tane salatı tefriciye okusun şekerlerim bebekteyiz arkadaşımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…