Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

imamınız olmaya adayım :)))
tabi elimden geldiğince cnm yoksa yok öle bi kabiliyetim ben embriyolog olucam yada ebe :))))
şaka bi yanada okuycam diyenler kaç tane okuycağını bi yazsın hele bakem bilelim yalnışa meyil vermeyelim

mineni inşallah ağrıların geçer hem çalış hem çocukla uğraş zor oluyordur allah kolaylığını verir inşallah
nevincim inşallah güzel haberler verirsin bize
evet herkese dua edelim nevinin dualarınada amiiiiiiiin diyorum amin
bende önleden sonra bizim hastaneye gidiyorum sevk yaptırmaya inşallah kimse sormaz hayırdır diğe kimseye cevap vermek istemiyorum çünkü bazen küçük yalanlar söylemek zorunda kalıyorum allahım affede inşallah

Aman da aman kardeşim yolculuğuna başlıyormuş yarın, güzel haberlerle gelecek inşallah:lepi:

Sağlıkla gidin sevinçli haberlerle dönün, Eylül'ün haberlerini getirirsin bize inşallah annesi:Saruboceq:

inşallah nevin inşallah ben yarın gidip akşama dönücem ama daha sonra gidince kalıcam artık nasıl olucak bilmiyorum hastanenin misafirhanesi yok anlaşmalı bir oteli yok gelmek mümkün değil günaşırı kontrol var ilk teyzem var orda kalırım ama transferden sonra en az 5-6 gün kalmak istiyorum iğnelerim var teyzemin yakınında oturan hemşire yok sağlık ocağıda yakın değil eşim işleri nedeniyle geri döner hastanede kalmak olsada kalsam keşke ben daha çok bunları düşünüyorum
eylülün annesi bunlarıda halleder inşallah zorda kalırsam artık bir laborant olarak kendi iğnemi yaparım artık kendi kanımı alabiliyorum çünkü saçmalıyorum artık allah kolaylığını verir inşallah

Hiç olmadık zamanlarda olmadık şeyler çıkıyor insanın karşısına, sen bi başla şimdi, senin gibi kimler gelip gidiyordur o hastaneye başka illerden, hemşire birşey önerir, senin aklına gelmeyen doktorun yada bir hasta yakınının yada teyzenin gelir, hele bismillah diyelim bi başla, Allah kulunu hele de böyle kutsal bir amaçta , darda bırakmaz eminim.

Herşeyi bir anda düşününce insanın kafası karışıveriyor şimdilik sadece kontrolünü ve neler söyleneceğini düşün olur mu, adım adım çözüm düşünürsün sonra..

Stres yok, söz ver bize sonra çık yola, olmaz mı:umursamaz:

ya kızlar ben okuyamıycam adetliyim çünkü ama ben de kalpten dua ediyorum herşeyin hayırlsıyla güzel geçmesi dileğiyle
Allahım inşallah bebekteyizin transferi çooook güzel geçer en kaliteli emriyolar transfer edilir yumoşlar çok sıkı tutunurlar da annesini bırakmazlar 9 ayını sağlıklı bir şekilde geçirir de sağlıklı hayırlı bebekler doğurur onlarla ve eşiyle sağlıklı mutlu güzel bir ömür geçirir amiiin
bu dualarım hepimiz içinde olsun aynı zamanda

canım saçmalamıyosun da yavaş biraz bune hız bak sakin ol lütfen böle yaparsan sağlıklı karar bile veremezsin lütfen...
sen şimdi burda oturup böle kafayı sıyırırcasına düşünüceksin yarın bi gidiceksin bi bakıcaksın herşey yoluna girmiş güven bana. kul kulu sıkar allah kulunu sıkmaz bunu unutma sakin ol ve birazda oluruna bırak herşey herzaman bizim istediğimiz gibi gelişmez sıkma canını ne olmuş kalırsın tezende olmazsa yaparsın iğnelerini kendin yada gidersin sağlık ocağına bi yürüyüş olur sanada hava alırsın ferahlarsın
lütfen herşeye olumlu yönünden bak olurmu stres yokkk cnm benim

canım benim amin inşallah cümlemiz için
bende adetliyim ama okuyorum çünki ayet değil ayrıca elime bi kitap almadan okuyorum pc den yani bence bi sakıncası yok ama yinede sen bilirsin yeni bir tartışma konusu çıkıyor arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın :))

doğru söylüyorsun nevin ya bir gidip geleyim de eşimde ben böyle söyleyince kızıyor biraz herşey yoluna girer bir şekilde diyor ben strese girmeyeyim diğe elinden geleni yapıyor canım benim ya allahtan eşim daha pozitif ve espirili bir insan da arada stresimi alıyor yoksa bana kalsa kafayı yerim heralde

Gizem'im işe yarar mı bilmem bi göz at istersen;

--"Salât-ı Tefriciye'nin "Allahümme salli salâten kâmileten..." şifadan gayri bir müşkil için okunması doğru değildir." deniliyor, doğru mu? Hanımlar adetli iken Salât-ı Tefriciye'yi okuyabilirler mi?

--Salât-ı Tefriciye, Allah'ın rızasına uygun her şeyi taleb için okunabilir. Allah'ın kızmayacağı, kötülük olmayan her şeyde kullanılabilir. Ben hatırlıyorum, "Kore gazileri kâfirlere karşı muzaffer olsunlar!" diye de okunmuştur. Yalnız şifa için değil, başka şeyler için de okunabilir.

Kin, hırs gibi kötü yollarda dünyevî maksatlarla okunması uygun olmaz. Güzel şeyler istenebilir. Allah-u Teâlâ Hazretleri dua etmeyi seviyor, dua etmeyi teşvik ediyor. Tabii salât ü selâmla dua etmek de, onun kabul edilmesi için daha güzel bir vesiledir. O bakımdan, günah olmamak üzere her çeşit şeyde salât ü selâm okunabilir.

Sorunun ikinci kısmı: Hanımlar adetli iken namaz kılamıyorlar, oruç tutamıyorlar, camiye giremiyorlar... Allah'ın onlara nasib ettiği bir tabii durumdur. O durumlarda Kur'an okunmaz, namaz kılınmaz, camiye girilmez, oruç tutulmaz ama dua yapılabilir. Bu Salât-ı Tefriciye de dua olduğu için, bunun okunmasında, salevât-ı şerife çekilmesinde mahsur kesinlikle yoktur.

gizemcim sağol ya bakacağız artık çaresine ben bazen böyle zorla kendimi strese sokuyorum belki herşey daha kolay olacak inşallah tabi stresimi atmak için seni yanımda götürsem olmaz mı

şekerler benim 20 bitti. sonunda da şöyle dedim Allahım okuduğum bu duanın bebekteyiz rumuzlu havva kızına ulaşmasını sağla.Hayırlı dürüst evlat evlatlar ver.En iyisini sen bilirsin Allahım.Amin....

bu soruları kim cvplamışsa aynen katılıyorum bencede okunabilir dua hiçbir zaman kötü amaçlı okunmaz peygamber efendimize salat ve selam ediyoruz ki onun hürmetine rabbim bizden razı olsun ve dualarımızı kabul etsin diye... detaya girmek isterdim ama arkadaşlar duayı okumam lazım şu saatlerde :)))

gizemcim sağol ya bakacağız artık çaresine ben bazen böyle zorla kendimi strese sokuyorum belki herşey daha kolay olacak inşallah tabi stresimi atmak için seni yanımda götürsem olmaz mı

beni yanında götürsen süper olur hem seni güldürürüm hemde iğneni yaparım yanında bide trabzon turu yaparım ama imkansız yaa ((((
keşke gelebilsem dimi ama sen yinede rahat ol nasılsa ben hep yanındayım bi git gel bakalım ben daha sana ne şebeklikler yapıcam heheheh maymun oldum çıktım :dance: :1hug: a.s.

şekerler benim 20 bitti. sonunda da şöyle dedim Allahım okuduğum bu duanın bebekteyiz rumuzlu havva kızına ulaşmasını sağla.Hayırlı dürüst evlat evlatlar ver.En iyisini sen bilirsin Allahım.Amin....

canım harikasın allah kabul etsin aynen bizde öle söyleriz ozaman :Saruboceq:

kızlar sağolunya hepiniz çok iyisiniz ben şimdi çıkıyorum hastaneye sevk yaptırmaya gidicem gelince inşallah bebekteyizin güzel haberlerinide okurum hoşçakalın öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…