Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canlarım ben yemeğe gidip geliyorum hemen 20 den fazla okumak isteyen okusun allah nasip ederse 100 e tamamlıyalım benim 22 oldu yani şuan hazırda 42 var zaten :)))

canım harikasın allah kabul etsin aynen bizde öle söyleriz ozaman :Saruboceq:

canım hepimizin ağzına sağlık ulaşsın da... ne bilim içimden ööle demek geldi ööle dedim.Allah biliyo hepimizi zaten...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senden asıl Allah razı olsun ön ayak oldun ne iyi oldu...a.s.

kızlar sağolunya hepiniz çok iyisiniz ben şimdi çıkıyorum hastaneye sevk yaptırmaya gidicem gelince inşallah bebekteyizin güzel haberlerinide okurum hoşçakalın öpüyorum sizi

cnm kimseye bişi sölemek zorunda değilsin minik pembe yalanlar söleyip başından sav soru soranları sen rahat ol stres yapma burdayım ben hep 18 e kadar gelince yaz bize gelişmeleri öptüm

hadi eylül08 Allah rast getirsin işini...güle güle canım

kızlar ben şimdilik çıkıyorum. öğleden sonra fırsat bulabilirsem gireceğim...görüşürüz.

Kızlar ben hastaneyle konuştum şimdizemuszemus
19 yumurta toplanmış, bunlardan 17 si olgun yumurtaymış ve 14 ü döllenmiş,çarşambaya da Allah nasip ederse öğleden sonra yani 3.gün transferi yapacaklarmış,çok sevindim ya, hemen eşimi aradım o ayrı ağlıyor ben ayrı,Yarabbim 14 ü de sağlıkla büyümeye devam eder, acep diyorum 14 ünü de mi verseler nası olur, 2 gün sürer artık doğumum, eşimin "ışığı gören geliyor hanım" diyen yüzünü canlandırabiliyorum gözümdezemuszemus
Hemen size de haber vereyim istedim,
Allah'ım tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

A bu arada Gizemcim, benim dualar bitmek üzere,kalanı da bölüşelim de 100 e tamamlayalım, kızcağız hastanedeyken bitireverelim hemen, yemekten geldiğinde kalanı da böl de okuyalım.

canım benim çok sevindim ve çok duygulandım yaa harika haber bu valla ellerim titredi yazamadım bian .rabbim sana şükürler olsun kucaklarımızı boş bırakma yarabbi dualarımızla sana açtığımız ellerimizi huzurundan boş çevirme yarabbi evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu kullarına umut ışığı ver yüreklerimizi huzurunla doldur yarabbi.bizleri bebişlerimize kavuştur hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eyle allahım.sana sığındık sana güvendik yarabbi sen merhameti bol olansın.bizleri huzurundan boş çevirme amin

ya cnm kaç hücreli olmuş keşke onuda sorsaydın yani bölünme başlamışmı diye çok meraklıyım bende hee dimi ama
canım benim okuyabilirsen 15 tane daha oku yeter ben tamamlarım 100 e bişi kalmıyo zaten allah razı olsun allah kabul etsin :Saruboceq:

İçim kıpır kıpır inanır mısın...İlk adımı geçtik Allah'ım, devamında da yalnız bırakma bizi diyorum.

Hücre sayısını sormak hiç aklıma gelmedi, görevli "14 ü de iyi kalite deyince ohooooo ben fotosentez yapmaya başlamıştım bile telefondazemuszemus

Öyle içten dua etmişsin ki, binlerce onbinlerce kez amiiiiiiiin:Saruboceq:

15 tane daha aldım, evdeyim ya okuyuvereyim de yetişsin bebekteyiz'in ardındankaydirigubbakcemile5

sağol cnm benim senin toplamda 35 oldu şimdi

tatlım sen yarında ara sor bakalım kaça bölünmüşler
transfer günün senin ardındanda yapacağız böle dua inşallah çok mutluyum cnm benim günün en iyi 2. haberini verdin bize

Doktorum aradı şimdi, sonucu almış o da, çok sevindim dedi,kaça bölünmüşler öğrenebilir miyim dedim, onu yarın sor dedi o da, en kolay ve doğru olarak, en erken 2.gün yorumlanması gerekir dedi, yarın tekrar arayıp soracağım, durup durup "biz burda teyzeleriyle onları konuşuyoruz ya, annesinin kuzuları da orda büyüyolar şimdi diyorum "içimden,portakaldeki vitaminden azıcık daha büyükler şimdilik ama olsun kuzularım onlar benim

Canım ne kadar yürekten sevindiğini görmemek,hissetmemek elde değil,sırayla paylaşacağız işte böyle,sırası gelen inşallah boş girip dolu çıkacak senin dediğin gibi,sana da sıra gelsin bak ben neler yapacağım, evinizin yakınındaki parktan 21 pare top atışı yaptırıp duyuracağım haberizemuszemus

canım benim ya çok sağol valla bugün mutluluktan ağlama günü heralde size kızıyorum ama ben burda tutamıyorum bazen kendimi hem gülüyorum hem ağlıyorum sevinçten valla siz bana kızmayın ama. demek portakaldaki vitaminden azıcık daha büyük he. bu allahın bi mucizesi değilde ne peki???

ben sizin mutluluğunuzu bi göreyim bana oda yeter cnm benim.allah kime ne yazmışsa o yaşanır.kime nasip etmişse o nasiplenir öle değilmi?? rabbim cümlemize yardım etsin dualarımızı kabul etsin

ayyy iki dakikalığına açtım misafir gelcek ama merak ettim yeni haber var mı diye maşallah nüfus artmış nevinciğimmmmmmmmmm
çok sevindim hadi hayırlısı ile kucağına da alacaksın inşallah.......
anam kapı çaldı ben yine gidiyom...

BEBEKTEYıZ
canım arkadaşım sen şuanda muhtemelen hastanedesin ve bebişlerin hayırlısıyla sana tutunmak için sabırsızlanıyolar.bizde burda senin ve yeğen(ler)imiz için dua ettik.
100 adet salat-ı tefriciye okuduk allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlarını alalım diye birimizin mutluluğu hepimizin yüreklerine huzur getiriyo umut veriyo arkadaşım
aslına kimin okuduğunun önemi yok ama ben yinede yazacağım okuyamayan arkadaşlarımızda canı gönülden dua ettiler senin için
nevra 20 adet okudu
nevin 35 adet okudu
gizem 45 adet okudu

rabbim ellerimizi huzuruna açtık dua ettik sen bizi huzurundan geri çevirme yarabbi.dualarımızı kabul et.arkadaşımız bebekteyiz rumuzlu kuluna hayırlı evlatlar nasip et allahım.
AMıN

Hayatın manası budur :
Hicranla karışık Vuslat;
Heyecanla karışık Sukunet,
Gizlilikle karışık Aşikarlık...

Aaaa bacım borsa gibi burası, dakikalık gelişmeler oluyor ne diyosunzemuszemus
İnşallah kucağıma almak da nasip olur nevra'm, içim titriyor onları düşününce, öyle çok severim ki bebek kokusunu, şöyle boynundan boynundan öpeceksin mis gibi,öptükçe öpesin gelecek offf offff tam benlik yanizemuszemus

Ha aklımdayken, size anlatmayı unutuyordum bak, bana her akşam yapılacak 2 ampul verdi doktor dün.Aldık iğnelerimizi bu civardaki bir polikliniğe gittik,6 da kapanıyoruz dediler,eczaneye sorduk açığız ama enjeksiyon yapmıyoruz dediler, neyse sonunda bi sağlık kabini bulduk,anam anam kabin ama ne kabin:umursamaz:Çevrede başka da yaptıracak yer yok ya, bu akşam yaptırayım yarına allah kerim dedim, reçetemi uzattım, kadın yani emekli hemşire, verdiğim iğneye değil,reçetenin başındaki ilaca bakıp "Aaa bu hapın iğnesi de mi çıkmış"deyince ben "aha Allahuekber,işimiz iş" dedim ama ne çare.Neyse efem doğru ilacı gösterdim hım mım dedi içeri gitti,10 dakika oldu yok 15 dakka oldu yok, sanırsın salyongoz göbeğinden kırışık kremi hazırlıyor, altı üstü iğneyi enjektöre çekecek,neyse ben gittim içeri,yatın dedi yattım kadın resmen darta ok atıyormuş gibi bi gerindi,dersin hemşire değil olimpiyatlara katılan türk gülle takımı kaptanı.
Çıktım ama yarına gider miyimtövbe dedim, bu akşam başka bi yer bakacağız artık

AMİİİİİN bacım, Amin inşallah,Amin bin kere.
Niyetine okunanın da,Okuyanların da amin diyenlerin de dileklerini,muratlarını ihsan eyle Yarabbim.

canım one yaaa işte mecbur kalmasan yaptırmazdın biliyorumda çok gıcık yaa çakacaksın azının üstüne iki tane insanız biz ya öle iğnemi vurulur damızlık öküzlere bile öle davranmıyolar töbe töbe :))) kopacam yalnız ben şimdi yine gülnekten bağladığım yere bakarmısın yalnız damızlık öküzler :roflol::roflol:

cannur 82 sanırım yazılarımızı okuyosun katılmak istersen seninde hikayeni memnuniyetle dinleriz arkadaşım

Hakkını vermek de lazım bitanem ,zaten anca sen bağlayabilirdin bu konuyu damızlık öküzlerealkisalkisalkis
Kendi derdimizle ilgilenmekten seni kaynattık arada, başının ağrısı nasıl oldu? Ağrıların var mı hala?

yokyok okadar güzel haberden sonra bende bişi kalmadı allaha şükür ama başka sorun var akşama kaynanamda kalıcaz öğğğ iğrençç çok ısrar etmiş eşimde kıramamış
akşama napcam ben sana anlatayım şimdi gitcem işten oraya yemek yicem sonra çay koycaz içerken yalnızsak soracak naptın tedavi ne oldu cart curt falan filan
sonra böm böm tv bakacaz hep beraber sonra ben dicem uykum geldi hop yatak işte bu kadar
mal gibi bi akşam olacak yani
heheheheh olsun aman napim ya bunada şükür

Nacizane abla önerisi;Şimdi akşam olacak işten çıkıp onlara gideceksiniz, yemeğinizi yiyip karnınız doyunca çay konacak, çay içerken ne yaptın tedaviyi (cart curt ederse yani) derse, "birşey yaptığımız yok, görüşüyorum bilgi alıyorum, bizim şartlarımızın da uygun olması lazım tabii ama şimdilik beklemeye karar verdik"dersin, uzatıp eveleyip geveleyerek demezsin sen zaten eminim de,kısa ve net.
Sonra karar verdiğinizde de söylemene gerek yok, gerilmesinler hem,ben de kimseye söylemedim,rahatım, bi sizinle paylaşıyorum işte...

Eşinin hatırına idare et,gidip gelmek lazım arada,hiç görüşmeden de olmuyor malum,eşleri de çok arada bırakmamak lazım,sen akıllı bi kızsın ne gerekiyorsa yapıyorsundur ona da eminim...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…