Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Gizem'im, eşim annesine bugün evde olduğumu söylemiş telefonda, o da hava güzel hem onu görelim madem evde, hem de dolaşmış oluruz demiş, bana geliyorlarmış birazdan, kalkıp çabuk yollu bişeyler yapayım, sen çıkmadan yazarım sana mutlaka..
Şimdilik öpüyorum,akşama bol şans sana da...

nevincim cnm benim burdayım ben yazdıklarınıda okudum çok sağol cnm . artık tefarruat vermiyorum zaten beklemedeyiz dedim öylede devam yani.çokta inadıma giderse sanane be doğurmuyom işte derim heheheh :))))))))))))) sana kolay gelsin cnm bak kaynana dedik geliyo seninkiler az işim var benimde onları yapayım
bide teyze kızıyla konuştum cnm sıkıldı ikizlere hamile doğal yolla 25haftalık birinin kesesindeki su azmış birinin çokmuş.suyu çok olan yani kesesi büyük olan diğerinin gelişmesini engelliyomuş küçük kalmış yani bebiş çok üzüldüm şimdi bi sürü tahlil falan istemiş dr araştırma hastanesine git demiş öle yani.rabbim cümlemize yardım etsin yani hamile kalmakla bitmiyo iş 40 hafta boyunca devam ediyo telaş.allah haıyrlısıyla tamamına erdirsin inşallah

merhaba kızlar ben hastaneye gidip sevkimi yaptırdım geldim tabi arkadaşlarlada karşılaştım benim hangi problemle gittiğimi biliyorlar ama tüp bebek yaptıracağımı bilmiyorlar öncekinde bazı arkadaşlar öğrenmişlerdi gittiğimi saklıyamıyorumki aynı hastanede çalışıyoruz elimde sevk kağıdı küçük bir hastane zaten ama geçenlerde birdaha nezaman gideceksin demişlerdi bende haftaya gidicem histereskopi yapılacak şimdilik yeniden mikroenjeksiyon düşünmüyoruz dedim küçük bir yalan söyledim yani tahliller felan yapılacak dedim ne yapiyim
bu arada nevincim çok sevindim sizinkiler bayağı kalabalık gelmişler maşallah kırkbin kere maşallah inşallah transferinde güzel geçer senin adına inanki çok sevindim
bebekteyizden de daha haber yok
gizemim sanada ne diyeğim artık akşama allah kolaylık versin sana sabır ya sabır dersin artık televizyonun olmasıda güzel ya olmasaydı konu hep bebek üzerine olurdu televizyon iyi bir kurtarıcı

evet cnm ya allahtan tv var bide k.peder erken gelirse konu hiç açılamaz hehehhe
cnm benim ya k.peder bitanedir ne desem yapar beni hiç üzmez sıkmaz
ya konu açılsa bile ben susma hakkımı kullanıcam artık sizlerden çok şey öğrendim ablacıklarım benim kendimi o kadar yalnız ve çaresiz hissetdiğim bi anda kendimi aranızda buldum ve resmen şifa buldum yani.siz benim iyilik meleklerimsiniz allah sizden razı olsun
sende sıkılma cnm duyarlarsa duysunlar yaa detay vermek zorunda değilsin kimene özel hayatımızı kimseye anlatmak zorunda değiliz diymi ama millet normal yolla nasıl çocuk yaptığını anlatıyomuki biz tüp bebekle nasıl yaptımızı herkese anlatalım sorana öle demek lazım aslında heheheheh
naptınız çocuk işini diyene
önce sen anlat bakalım sen nasıl yaptın bu çocukları demek lazım huhauahuhauhau :))))))))))))))))))

yettim kızlarrrr
geri döndüm
valla insanların da artık acıma duygusu mu kalmıyo ne saplayıveriyolar bende birkaç sefer yaşamıştım......

anam Allah muhabbetinizi arttırsın... bi iki paket çekirdek al her derde deva kimse konuşmak için ağzını açmaz...bela gibi :roflol::roflol:

hayatım hadi hayırlısı hoşgeldin...
bebekteyiz herhalde bugün pek giremez canım yatıp dinlensin zaten...:CüvCüv:

nevracım kaynana bana çekirdek yedirtmiyo hamile kalmak isteyenler tohum çekirdek gibi şeyler yemezmiş tv de izlemiş miş miş
bebekteyiz bugün belkide bikaç gün burda olmayabilir ablasında yada annesinde kalabilir dinlenmek için eeee artık bebişleri karnında ( rabbim sımsıkı tutunsunlar lütfen )

arada bir yenileyelim listeyi şekerler

Sudenaz ın yokluĞunda 10-15 sayfada bır yenıleyın arkadaŞlar lıstemız gÖrÜnsÜn aramıza yenı katılanlar olursada eklesınler kendılerını Şekerler bızım lıste kendın pıŞır kendın yeee :))))

evet böyle bişi duymuştum... doğru mu ki acaba?

bilmiyorum cnm ya olabilir ama bitki bilimcilerin araştırmalarına göre doğru bana göre herşey serbest bol bol ye herşeyden

sağolun kızlar yarın bi gidip geleyim de iğnelere ilaçlara başlayınca tam moda girerim heralde o zaman biraz daha rahatlarım artık hayırlısı
ben çıkıyorum kızlar yeğenim geldi 2. sınıfa gidiyor derslerini yaptırmam lazım hocalık yapıcam anlayacağınız bir sürü ders veriyorlar çocuklara yazık valla öpüyorum hepinizi

kolay gelsin cnm allah zihin açıklığı versin
bölelikle sende vakit geçirmiş olursun havan değişir biraz
görüşürüz

hülya59 hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun?

İyiyim canım sen nasılsın?Bugün yine kontrole gittik sabahtan.Benim yumurta sayım bu denemede çok az oldu.Bakalım hayırlısı.Arkadan gelen birkaç yumurta daha var ama yetişebilirler mi bilmiyorum.Benim de dr çarşamba tamam olurlar artık dedi.Çatlatma iğnesi çarşamba vurulacak herhalde.Cuma günü de toplanır artık.

bende kalkiim artık gizemim
yemek yapayım evde akşama bi lokma bişi yok şeker...
yarın görüşürüz...

canım tam çıkarken gördüm. iyiyim ben ne olsun...
canım azlığı önemli değilki boşver sen inşallah sağlıklı olsunlar bize bi tane lazım dimi ama sıkma canını...
hadi hayırlısı ya seninde az kaldı ....

:lepi:

kızlar slm ben geldim elektiriklerimiz kesikti yarında kesilecekmiş sinir oldum sizleri merak ettim neler yaptınız
nevin canım çok sevindim inşş rabbim hayırlısıyla hamilelik haberini de almayı nasip eder

kızlar ne duası okuyosunuz bende okurum

hoşgeldin cnm nrcnözbk
bebekteyiz transfere gittide bugün bizde dedik ona salatı tefriciye okuyalım 100 tane
bunan sonra transfere giden herkese ogün burda kim varsak yani salatı tefriciye okuyalım dedik öle yani
bizler aynı bildiğin gibiyiz işte sen nasılsın neler yaptn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…