- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.081
yettim kızlarrrrAaaa bacım borsa gibi burası, dakikalık gelişmeler oluyor ne diyosunzemuszemus
İnşallah kucağıma almak da nasip olur nevra'm, içim titriyor onları düşününce, öyle çok severim ki bebek kokusunu, şöyle boynundan boynundan öpeceksin mis gibi,öptükçe öpesin gelecek offf offff tam benlik yanizemuszemus
Ha aklımdayken, size anlatmayı unutuyordum bak, bana her akşam yapılacak 2 ampul verdi doktor dün.Aldık iğnelerimizi bu civardaki bir polikliniğe gittik,6 da kapanıyoruz dediler,eczaneye sorduk açığız ama enjeksiyon yapmıyoruz dediler, neyse sonunda bi sağlık kabini bulduk,anam anam kabin ama ne kabin:umursamaz:Çevrede başka da yaptıracak yer yok ya, bu akşam yaptırayım yarına allah kerim dedim, reçetemi uzattım, kadın yani emekli hemşire, verdiğim iğneye değil,reçetenin başındaki ilaca bakıp "Aaa bu hapın iğnesi de mi çıkmış"deyince ben "aha Allahuekber,işimiz iş" dedim ama ne çare.Neyse efem doğru ilacı gösterdim hım mım dedi içeri gitti,10 dakika oldu yok 15 dakka oldu yok, sanırsın salyongoz göbeğinden kırışık kremi hazırlıyor, altı üstü iğneyi enjektöre çekecek,neyse ben gittim içeri,yatın dedi yattım kadın resmen darta ok atıyormuş gibi bi gerindi,dersin hemşire değil olimpiyatlara katılan türk gülle takımı kaptanı.
Çıktım ama yarına gider miyimtövbe dedim, bu akşam başka bi yer bakacağız artık
anam Allah muhabbetinizi arttırsın... bi iki paket çekirdek al her derde deva kimse konuşmak için ağzını açmaz...bela gibi :roflol::roflol:yokyok okadar güzel haberden sonra bende bişi kalmadı allaha şükür ama başka sorun var akşama kaynanamda kalıcaz öğğğ iğrençç çok ısrar etmiş eşimde kıramamış
akşama napcam ben sana anlatayım şimdi gitcem işten oraya yemek yicem sonra çay koycaz içerken yalnızsak soracak naptın tedavi ne oldu cart curt falan filan
sonra böm böm tv bakacaz hep beraber sonra ben dicem uykum geldi hop yatak işte bu kadar
mal gibi bi akşam olacak yani
heheheheh olsun aman napim ya bunada şükür
hayatım hadi hayırlısı hoşgeldin...merhaba kızlar ben hastaneye gidip sevkimi yaptırdım geldim tabi arkadaşlarlada karşılaştım benim hangi problemle gittiğimi biliyorlar ama tüp bebek yaptıracağımı bilmiyorlar öncekinde bazı arkadaşlar öğrenmişlerdi gittiğimi saklıyamıyorumki aynı hastanede çalışıyoruz elimde sevk kağıdı küçük bir hastane zaten ama geçenlerde birdaha nezaman gideceksin demişlerdi bende haftaya gidicem histereskopi yapılacak şimdilik yeniden mikroenjeksiyon düşünmüyoruz dedim küçük bir yalan söyledim yani tahliller felan yapılacak dedim ne yapiyim
bu arada nevincim çok sevindim sizinkiler bayağı kalabalık gelmişler maşallah kırkbin kere maşallah inşallah transferinde güzel geçer senin adına inanki çok sevindim
bebekteyizden de daha haber yok
gizemim sanada ne diyeğim artık akşama allah kolaylık versin sana sabır ya sabır dersin artık televizyonun olmasıda güzel ya olmasaydı konu hep bebek üzerine olurdu televizyon iyi bir kurtarıcı
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======
sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi
huriya----------2. Deneme-----------alman hastanesi
ozlecem-----------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
balance88-----------3. Deneme---------çevre tüp bebek merkezi
daglarr-------------3. Deneme---------------maya tüp bebek merkezi
bebekteyiz------------1. Deneme----------------erdem hastanesi
lansor17---------------3. Deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi
nevin71--------------2. Deneme----------------bahçeci kliniği
eylul08--------------2. Deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi
senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
cigdem32----------1. Deneme--------------?????????????????
Serraxi-----------1. Deneme-------------memorial hastanesi
hulya59-------------2. Deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi
eftenpuftenkonular---------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
sena81---------------3. Deneme----------------kavaklıdere tüp bebek merkezi
scjtuba-----------------2. Deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi
serappty-------------------3. Deneme-----------------centrum clinig
~silam~----------------6. Deneme-----------------yurtdışı
berfin81----------------2. Deneme---------------------???????????
Windy------------------?????????--------------------anatolia tüp bebek merkezi
minenl-----------?????????--------------????????????????------------hamişimiz
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi
nevra73-------------2. Deneme---------------anadolu sağlık merkezi
gizem_im-----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi
mlkpinar-------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
evet böyle bişi duymuştum... doğru mu ki acaba?nevracım kaynana bana çekirdek yedirtmiyo hamile kalmak isteyenler tohum çekirdek gibi şeyler yemezmiş tv de izlemiş miş miş
bebekteyiz bugün belkide bikaç gün burda olmayabilir ablasında yada annesinde kalabilir dinlenmek için eeee artık bebişleri karnında ( rabbim sımsıkı tutunsunlar lütfen )
sağolun kızlar yarın bi gidip geleyim de iğnelere ilaçlara başlayınca tam moda girerim heralde o zaman biraz daha rahatlarım artık hayırlısı
ben çıkıyorum kızlar yeğenim geldi 2. sınıfa gidiyor derslerini yaptırmam lazım hocalık yapıcam anlayacağınız bir sürü ders veriyorlar çocuklara yazık valla öpüyorum hepinizi
hülya59 hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun?
canım tam çıkarken gördüm. iyiyim ben ne olsun...İyiyim canım sen nasılsın?Bugün yine kontrole gittik sabahtan.Benim yumurta sayım bu denemede çok az oldu.Bakalım hayırlısı.Arkadan gelen birkaç yumurta daha var ama yetişebilirler mi bilmiyorum.Benim de dr çarşamba tamam olurlar artık dedi.Çatlatma iğnesi çarşamba vurulacak herhalde.Cuma günü de toplanır artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?