- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.101
kızlar slm ben geldim elektiriklerimiz kesikti yarında kesilecekmiş sinir oldum sizleri merak ettim neler yaptınız
nevin canım çok sevindim inşş rabbim hayırlısıyla hamilelik haberini de almayı nasip eder
kızlar ne duası okuyosunuz bende okurum
arada bir yenileyelim listeyi şekerler
Sudenaz ın yokluĞunda 10-15 sayfada bİr yenİleyİn arkadaŞlar lİstemİz gÖrÜnsÜn aramıza yenİ katılanlar olursada eklesİnler kendİlerİnİ Şekerler bİzİm lİste kendİn pİŞİr kendİn yeee :))))
Kızlarrr merhaba
Dün akşamdan beri ne kadar çok şey yazmışsınız takip edemiyorum vallaa... Benim bugün yumoşlarım toplandı tam 14 tane çok mutluyum geçen yıl 12 di. İnşallah güzelce döllenirler de beni üzmezler. Cumaya da transferim var. Bebekteyiz den bir haber alamayacağız herhalde. Çok merak ettim şimdi acaba nasıl geçti. Sıkışıklıktan çok korkuyordum ya ben ne yaptı acebaaa??
kızlar sabah yola çıkıyoruz..çarşamba günü 1 de randevu aldık ilk görüşme için..dualarınızı bekliyorum...
Allah hepizin yardımcısı olsun inşallah...
Etmez miyiz güzel kardeşim,sağlıkla git sağlıkla gel,güzel haberlerle inşallah Rabbim:Saruboceq:
Yolun şimdiden açık olsun...
canım hayırlı olsun inşallah 14 iyi bir sayı umarım hepsi döllenir sende fazlasını dondurur saklarsın :)) transfer günlerinizi sudenazın listesinde adınızın yanına ekleyin cnm dua edelim transfer anınızda olurmu sık sık haber ver durumunu merakta bırakma biziKızlarrr merhaba
Dün akşamdan beri ne kadar çok şey yazmışsınız takip edemiyorum vallaa... Benim bugün yumoşlarım toplandı tam 14 tane çok mutluyum geçen yıl 12 di. İnşallah güzelce döllenirler de beni üzmezler. Cumaya da transferim var. Bebekteyiz den bir haber alamayacağız herhalde. Çok merak ettim şimdi acaba nasıl geçti. Sıkışıklıktan çok korkuyordum ya ben ne yaptı acebaaa??
tmm cnm sen listeyi merak etme bol şans cnm umarım herşey yolunda gider dualarımız seninlecanım benim sağol..gitmaden son kez giriyim dedim..sabah yola çıkıyoruz....
listeyi alıntı şeklinde değil gizemcim kopyala mesajına ekle..öyle daha güzel olur...
yerimseniben
Selam kizlar bugün doktor randevum vardi ..
Sabahin köründe kalktikk .. mirmirmirmir
Heyecanla minik yumurtalarimi görmek icin yola ciktik ..
Doktor hersey yolunda dedii ..
8 -10 - 11 mm civarindaydi büyüklükleri .. Sayilari konusunda emin degilizz ?:uhm:
Endometrium 7 mm mi$.. fisfisfis
Puregon 200 ml . devam ediyorum.
Carsamba cetrotide vurulcam ..
Cuma ya tekrar kontrolum var .. Son incelemerden sonra pazartesiye OPU olacak mi olmuycakmi belli olacakk ...
delikafadulden cok heycanliyim ...
Allah yardimcimiz olsun .. :Saruboceq:
rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun
nevincim hadi bakalım inşallah hayırlısı ile sen de kavuşursun meleklere...:Saruboceq:Canım Gizemin de izah ettiği gibi bugün transferi yapılan bebekteyiz için birlikte dua ettik, sinerji yarattık anlayacağınsositososito
Estradiol olması gereken değere düştü ise benim tayfa da çarşamba günü transfer edilecek,saat 10'a randevu verdiler inşallahhhhh bebişlerime kavuşacağım o gün,olmasazsa da azıcık bekleyecekler annelerini,sonra verecekler bana
Ben de iğnelerimi yaptıracak bir yer aramaya çıkacağım şimdi,akşam buralarda olurum yine,teyzesi acaba hastaneye gitsem diyorum bebişlerimi gösterirler mi ki bana? ne dersinalkisalkisalkis
Neyse ben iğnemi yaptırayım geleyim de bu fotosentez durumundan kurtarır belki beni açık hava,heyecandan yerimde duramıyorumalkisalkisalkis
Öpüyorum şimdilik...
scjtuba selammmKızlarrr merhaba
berfin sen başladın mı beklemedemisin canım?sudenazcığım teşekkürler bitanem
ankara araştırma hastanesinde yaptıracağım doktorum orda ilkini gen-artta yaptırdım maalesef negatif sonuç aldım rabbimin izniyle inşallah bu kez meleklerim benimle olacak
sudenazz hadi hayırlısı canım.Allah yolunuzu açık etsin... dualarımız seninle...:Saruboceq:canım benim sağol..gitmaden son kez giriyim dedim..sabah yola çıkıyoruz....
listeyi alıntı şeklinde değil gizemcim kopyala mesajına ekle..öyle daha güzel olur...
yerimseniben
silam canım hadi sende ilerliyosun yavaş yavaş canım...Selam kizlar bugün doktor randevum vardi ..
Sabahin köründe kalktikk .. mirmirmirmir
Heyecanla minik yumurtalarimi görmek icin yola ciktik ..
Doktor hersey yolunda dedii ..
8 -10 - 11 mm civarindaydi büyüklükleri .. Sayilari konusunda emin degilizz ?:uhm:
Endometrium 7 mm mi$.. fisfisfis
Puregon 200 ml . devam ediyorum.
Carsamba cetrotide vurulcam ..
Cuma ya tekrar kontrolum var .. Son incelemerden sonra pazartesiye OPU olacak mi olmuycakmi belli olacakk ...
delikafadulden cok heycanliyim ...
Allah yardimcimiz olsun .. :Saruboceq:
gizemim canım boşver onları ya..kendini sıktığınla kalırsın valla..nevincim günaydın cnm nasılsın bu sabah ben pekbi gerginim malum uyandığımda ilk gördüğüm insan kaynanamdı kocamada sinir oluyorum ikisi birarada olunca kocamında huyu değişiyo aman neyse ya naparlarsa yapsınlar.....bugün evde olup uyumayı çok isterdim valla burda kaçgündür işleride sallıyorum yığıldı valla masamın üstü ve hiç yapasım yok...ne karışığım bugün dimi
beryu canım sen neler yapmaktasın?kızlar bugun çok sessızsınız gızem_im sana sessizlik hiç yakışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?