Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nevra cım hoşgelin cnm arkadaşım.çok yalnızım bugün yaa baksana kimsecikler yok.bide sanki beynimin üstünde 10ton yük var gibi ((((
hoşbulduk hayatım.....
ya sen dünden sıkmışın kendini ondan kafan çatlıyo... kaynana sendromu..kaydirigubbakcemile5

yazdıklarım gelmiyomu yaa neden bana kimse cvp vermiyo bu sabahhhhhhhhhhhhhhhhhh
senağlama

hoşbulduk hayatım.....
ya sen dünden sıkmışın kendini ondan kafan çatlıyo... kaynana sendromu..kaydirigubbakcemile5

akşam iyi geçti çok şanslıydım tam binanın kapısında k.pederle karşılaştık doğal olarak bebek mevzusu evde konuşulamadı hehehehhe ondan yana sıkıntı yokta ben bu sabah uyandığımda direk karşımda v.sultanı görünce direkmen gerildim yani alışmış olduğun düzenden başka bi düzene günaydın demek zor geliyo tabi

aman bende sevmem öyle dipdibe ama bazen mecbur kalıyo insan ne yapcan kardeş?
boşver sen..
ben bu arada birazdan evden çıkacağım dışarı... hava süper yaa... bi arkadaşla buluşacaz...
biraz gezeyim valla çok bunalıyorum

çok iyi çok iyi havan değişir biraz gez olaş tabi yazdan kalma son günler bunlar
bende tıkılıp kaldım bu fare kapanına ama çok çalışmam lazım çoookkkk
para lazım tabikiii :))) meleğime biran önce kavuşmam için

kızlar yaa ben eylul eyında tup bebek yaptırmıştım sonuç negatif bu ay daha adet olmadım benım hep 4 gun gerı atar 2 gun geçtı acaba tedavı sonrası boyle durumlar normal mi

ayy evet ya...
canım sende tıkıldım deme. öğle arası biraz hava al olmaz mı?
para lazım anacığım çalışşşş
bi amacın var buna uy...ben kilo vereyim bu ay sen de çalış...

kızlar yaa ben eylul eyında tup bebek yaptırmıştım sonuç negatif bu ay daha adet olmadım benım hep 4 gun gerı atar 2 gun geçtı acaba tedavı sonrası boyle durumlar normal mi

canım tabi normal benimde geçikmişti o kullandığımız hormonlar adeti geciktiriyo...
ama çok kafana takılıyosa sor yine doktoruna

tatlım telaşlanma hemen psikolojik olarak teavi sürecinde oluyo böle sıkıntı yok yani
4 gün geri attığı tarihimi 2 gün geçti cnm yoksa geçen ay olduğun tarihimi 2 gün geçti bilmem anlatabildimmi

ayy evet ya...
canım sende tıkıldım deme. öğle arası biraz hava al olmaz mı?
para lazım anacığım çalışşşş
bi amacın var buna uy...ben kilo vereyim bu ay sen de çalış...

burası sanayi sitesi cnm nereye çıkıyım öğle arası kurtlar kaplanlar olu burda heheheh
zaten kocam minibüse binsem kıskanıyo gebertir beni valla :)))))))))))))

tatlım telaşlanma hemen psikolojik olarak teavi sürecinde oluyo böle sıkıntı yok yani
4 gün geri attığı tarihimi 2 gün geçti cnm yoksa geçen ay olduğun tarihimi 2 gün geçti bilmem anlatabildimmi

gerı attığı tarıhı 2 gun geçtı canım

canım tedavıden sonra kasık ve bel ağrısı çektın mi ben çok fazla yasıyorum
evet canım bende de oldu çok ağrı ve sıkıntılar.vücudun bunları atması zaman istiyor sabır göstermen gerekecek biraz. bide yürüyüş filan yap hem rahatlarsın...eve kapatma kendini...

burası sanayi sitesi cnm nereye çıkıyım öğle arası kurtlar kaplanlar olu burda heheheh
zaten kocam minibüse binsem kıskanıyo gebertir beni valla :)))))))))))))
valla o zaman başka...sen işini yap akşam çık kocişle gezin anacığım....

gerı attığı tarıhı 2 gun geçtı canım

bu ay benimde aynı oldu tam geri attığı tarihi 4 gün geçti ve geçen ay olduğum tarihin aynısında oldum yani oluyo böle sıkıntı yapma ben ne zaman tmm hamile değilmişim olucam dedim ertesi gün oldum :))) olursun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…