Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

selam kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim dün ankarada kaan hocanın yanındaydık ve inanın kötü geçti bu ay tedaviye başlayamıyoruz tek neden ise prosedür zaten biz 3 yıl evlilik şartını doldurmadıgımız için devletten yararlanamıyoruz ama buna ragmen bizden sırf prosedür oldugu için rahim filmi istediler ve 2 gün üstüste çekiyorlar tabi aslında işlem ankarada karışık reglinin 2. yada 3i günü çagırıyorlar önce kan veriryorsunuz sonra rahim filmi için gün alıyorsunuz ki regli iken çekilmiyor bana perşembe ve cuma gün verdiler sonra tün bu sonuçlarıda alıp gidiyorsunz ondan sonra karar veriliyor uzun yada kısa protokol olucagına buna göre 1 sonraki ay tedaviye başlıyorsunuz kadın dogun kısmı tambir facia üniversite hastahanesi oldugu için muayeneyi 2 asistan yapıyor ultrasonla bakan daha tecrübeli öbürü daha yeni ultrasonda bakılıyor ve muhtemel yumurta sayılarınız yazılıyor siz dr görmüyorsunuz dr sizinle ilgili tutulan dosyadan adınıza karar veriyor uzun yada kısa diye ama sizi görmüyor sonra fiyat olarak yaklaşık 5 yada 5.5 oluyor ve anladıgım kadarıyla ilaç da dahil degil sonra acayip prosedür uygulanıyor adam dün saat 8.30da mtese olcak biri saat 9 olmuştu hala evrak için koşturuyordu aynı şekilde saat 10.30da yumurtaları toplancak bir hanım vardı 10.20 olmuştu ve hala ayakta bekliyordu üstelik muayene katında yani operasyan katı 2. kat ama o hala ilk kattaydı ve öylece bekliyordu bana ve eşime çok ii bir yer gibi gelmedi 1 çift vardı önceen testis dokusu dondurmuşlar kaan hoca yapmış işlemi şimdi eşide hazırlanmış doku çözülüpte eger içinen sperm çıkarsa adam mtese olmıyacak ama sperm çıkmazsa mtese olucak adamcagız ve eşi bekliyor doku çıkarıldımı çözüldümü ama bilgiveren yok kapı kapı dolaştılar bide hemşireler arada azarlıyor sonra ben evrakları dolaştırırken baktım adam oturmuş eşide yok yanında demekki donmuş testisten sperm çıkmış anlamadıgım neden spermi dondurmamışlar da testisi dondurmuşlar neyse işlemler zaten genelde asistanlar tarafından yapılıyor yada uzmanlık için orda olanlar tarafından yapılıyor işte ilk izlenimlerim bunlar kaan hoca süper biri adam geldi sabah 3 tane ameliyatı vardı ameliyat aralarınada bile 1 hasta aldı muayene etti ama nebilim tüpbebek için sanki orası iyi bir tercih degil gibi geldi bizde bugün saat 5.30 umuta gidcez bakalım eger orası bugün tedaviye başlarsa büyük ihtimal başlıcaz tabi kaan hocadan da oluru alarak bu arada anlatmayı unuttum jinekoloji muayene yazan bir yer var kaan hocanın kapısı ilk kapı o koridordaki 3. kapı oluyor 1 hemşire var içerde 2 asistan 1i daha tecrübeli bana hemşire içeri gir hazırlan dedi içeri girdim 1 sedye ve malum catal var ufacık bir oda ve böyle paravanlı bir ver var üstünü çıkardınıgın neyse ben çorabımı çıkardım hazırlanırken içeri 2 asistan ve bir hanım girdi kadına hadi hazırlan dediler paravandan çıktım en vardım dedim ii sengeç dedi diger hastada buarada odada neyse beni sedyeye aldı etegini alttan topla dedi ben uzandım buarada sedyenin üstündeki örtüde kanlar var ve beni oraya uazndırdı sonra muayene eden tecrübeli asistan bayan ama diger kişi beydi ve bana soran bile yok onu geçtim diger hanımda odada 4 kişi minicik yerdeyiz hepimiz benim kutuya bakıyoruz ben soru soruyorum kız beni azarlıyor hadi kalk çık digeri gel yat havasında bir yer kısacası ben begenmedim evet tedavi için kaan hoca 1 numara ama tüpbebek orda olmamalı kaan hocada tedavi olup tüpü başka yerde olmalı diye düşünüyorum işte kolumuzu baglayan tek konu kaan hoca orda ve mteseyi kaan oca yapıyor özeldede çalışmıyor bilemiyorum aklım çok karışık kızlar eger olursa emre beyde mtese olabiliriz yani şuan umut tüpü düşünüyoruz blemiyorum bir akıl verin ben ne yapayım

zaman cnm öncelikle tek söyliyeceğim sakın bidaha oraya gitme sakın
one ya mezbaamı orası terbiyesizler neresi orası ya sağlık bakanlığını arayıp şikayet etmelisin bence
cnm mtese hakkında hiçbir bilgim yok ama ben anadolu sağlık merkezini tavsiye ediyorum prof.dr aydın arıcı en azından sadece bi öngörüşme yapıp bi fikir alırsın
neyse gelelim şu rahim röntgenine ben bir ay önce yaptırdım ve sana kısaca bilgi vereyim adetin 2. yada 3. günü sabah aç karnına gidip kan tahlili veriyosun hormon testi olarak sonra adetin 8. günü yani kanama bitmiş oluyo zaten ( cinsel ilişkide bulunmak yasak kanama bitmiş olsada rahim röntgeni çekilene kadar ) 8. günü aç veya tok farketmiyor.çok basit bir işlem ben nenehatunda çektirdim zaten röntgende önce ağrı kesici iğne vuruyolar 5-10 saniyelik bir sancı hissediyosun karnında basınç gibi sonra hemen geçiyo.röntgen sonuçlarıda sen daha masadan kalkana kadar elinde oluyo yani o dediğin saçma hastaneye gidip sakın işkenceye maruz kalma

ya anlamadığım şey koskoca istanbul dururken millet akın akın buraya hastanelere gelirken sen neden ankara gittin ki. cnm benim resmen işkence gibi anlattıkların yaa.bu kadar şeye hiçkimse sesini çıkartmıyo dimi tabi insanlar eli mahkum biliyo o adi personelde bunu kullanıyo zaten hasta bişi dese sus yat dicek şer....fsizler ay o kadar çok sinirlendimki ya bağırcam nerdeyse yaa biz insanız yaa alla alla.ne zannediyolarki kendilerini.... bu arada rahim filmi 1 kere çekilir asla ikincisine gerek yok

tedaviye başlamadan önce kadında kesin olarak yapılması gereken bazı tetkikler var cnm ilerde bi sorun çıkmasın diye tam kan sayımı hormon testi rahim röntgeni rahim kanseri testi gibi bu normalde diğer anlattıkların beni çıldırttı hasta hakları diye birşey var ben odada dr dan başka kimseyi istemiyosam herkes çıkmak zorunda gebertirim onları valla yıkarım hastaneyi ben kobaymıyım ya ben aççam millet dersini yapıcak olduuu pislikler bide odada başka hastada var yanii bacım iyi sabretmişin valla ben delirirdim yani çıkardım hemen başhekime giderdim hee valla

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. Deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. Deneme---------çevre tüp bebek merkezi

daglarr-------------3. Deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. Deneme----------------erdem hastanesi --trasfer tarihi 12/10/2009

lansor17---------------3. Deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. Deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. Deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

cigdem32----------1. Deneme--------------?????????????????

Serraxi-----------1. Deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. Deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. Deneme----------------kavaklıdere tüp bebek merkezi

scjtuba-----------------2. Deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. Deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. Deneme-----------------yurtdışı

berfin81----------------2. Deneme---------------------ankara araştırma hastanesi

Windy------------------?????????--------------------anatolia tüp bebek merkezi

minenl-----------?????????--------------????????????????------------Hamileimiz

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. Deneme---------------anadolu sağlık merkezi

gizem_im-----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

mlkpinar-------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

YENı OLAN NE VARSA ESKıMEYE YAZGILI
ıNSANLAR VAR OLDUKÇA ESKıMEYEN TEK DUYGU VAR
EVLAT SEVGıSı ADI...
BELKı, KıMıLERı ıÇıN YORUCU, MASRAFLI,
SONUNCU BEBEK DE KAZAYLA FAZLADAN OLDU
BELKı, KıMıLERı ıÇıN ULAŞILAMAZ BıR ıDEAL, YAŞAMIN TEK AMACI,
GELECEĞıMıZıN EN BÜYÜK HAYALı...

ARTIK BıLıM DÜNYASINDAKı GELıŞME HIZI YÜZLERı GÜLDÜRÜYOR
BEBEKLER DOĞUYOR, SEVGıLER BÜYÜYOR...

umut ediyorumki bir gün hepimizin özlemi bitecek kuzucuklarımıza kavuşacağız

Gizemciğim merhaba oralardamısınn??

Bneim moralim bozuk bugün sabah klinikten aradılar. 14 tane yumurtam toplanmıştı ya 10 tanesi sağlıklıymış 10 tanenin de 5 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayacaklar. ınşallah hepsi kalitelidir. Bizim spermde şekil bozukluğu vardı ya o yüzden perşembe günü embriyoda biyopsi yapacaklardı. ınşallah hepsi o güne kadar canlı kalır. Bende ciddi anlamda bir problem yok pkoluyum. Tutunması için bu sefer biyopsi yapılacak. Dua etmekten başka yapılacak hiçbir şey kalmadı.

Canım ne güzel yazmışsın.. Şu kaza ile oldu lafını hiç anlamıyorum. Benim 2 tane eltim var evlendiklerinin 2. ayında kazayla??? hamile kaldılar korunuyormuydunuz? diyorum yok diyorlar nasıl kaza oluyorsa? Hiç anlamıyorum Allaha isyan etmiyorum da biz böyle yanıp tutuşurken insanlar nasıl kazayla oldu istemiyorduk diyebiliyorlar anlam veremiyorum..

canım benim bu okadarda kötü bir sonuç değilki ama
biiliyosunki bize sadece bir tane bile döllenmiş yumurta yetiyo cnm arkadaşım lütfen asma suratını rabbim ne eylerse güzel eyler sabırla bekle cnm
allah sevdiği kuluna dert verirmişki sabrını sınamak için böyle düşün olurmu üzülme allahınn izniyle herşey yolunda gidicek cnm benim yaa

onların mantığında geri çekilme yöntemi korunma yöntemi ama sperm vajinaya gelmek için sadece tamamen boşalmayı beklemeyebilir azıcıkta olsa ilk gelen sıvıda tek bir sperm bile gelse gebe kalınabiliyor.....vsvs ..... çok kızıyorum bu saçma yöntemi kullanıp kaza oldu diyenlere ya korunuyosundur yada korunmuyosundur kazayla oldu iyi oldu ohhh diyorum ben :)))))))))))))

arkadaşlar show tv de derya baykal a tüp bebek uzmanı çıktı şimdi açın hemen.

Canım yaa çok sağol valla burda yazılanları okuyunca biraz rahatlıyorumm. Ağrılarım olmasa şöyle bi kendimi dışarı atıp gezeceğim bol bol ama hiç çıkasım yok. ÇOK sıkıldımmm

Scjtuba arkadaşım moralini bozma canım 5 tanasi döllenmiş ya canım inşallah onlarda problem yoktur.Biyopsi dediğin genetik inceleme gibi birşey mi ben daha önce biyopsiyi duymamıştım.Sen moralini bozmadan iyi şeyler düşünüp dua et biz de buradan sana dua ediyoruz inşallah perşembe günü iyi haberler alırsın canım.Sonuçta bize sağlıklı bir embriyo yeterli.Benim de bu ay yumurta sayınm çok az ama ilk denemede çoktu da ne oldu.Allah kararlaştırmıştır birşeyler bence.

Canım yaa çok sağol valla burda yazılanları okuyunca biraz rahatlıyorumm. Ağrılarım olmasa şöyle bi kendimi dışarı atıp gezeceğim bol bol ama hiç çıkasım yok. ÇOK sıkıldımmm

yumurta toplamadan sonramı ağrı oluyo ben çok korkuyorum ama toplanırken bayıltılmakta istemiyorum bu arada tv açıldı bende izliycem netten show tv yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…