- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.161
Hoşbulduk gizemciğim.Havadisler aynı.Yarın son kontrolüm var.3 tane az ama kalitelidir inşallah.Benim ilk denememde kalite de iyiydi ama bu ay ben birşey anlamadım nasıl olur hiç bilmiyorum.Bekleyip görücez.
Ben de işyerindeyim ve izleyemiyorum.Tv izleyenler dr'un adı ne?
Biraz ağrı oluyor canım adet sancısının biraz yoğunu. Ama bugün daha az.yumurta toplamadan sonramı ağrı oluyo ben çok korkuyorum ama toplanırken bayıltılmakta istemiyorum bu arada tv açıldı bende izliycem netten show tv yi
inşallah 3 üde döllenir cnm benim transfer günlerinizi listeye ekleyin adınızın yanına olurmu lütfen çok önemli benim için siz transferdeyken dua okuyoruz biz o an kim varsa sitede kim okumak isterse yani rabbim yardımcımız olsun
Biraz ağrı oluyor canım adet sancısının biraz yoğunu. Ama bugün daha az.
ya benim adet sancım zaten çok çok fazla komaya giriyom bide öle olursa işe gelemem hee
Benim aslında blastokist embriyo transferi olacaktı başta öyle konuşmuştuk.Kaliteleri iyi diye yani 6.gün embriyosu.Ama şimdi sayı çok az olunca beklerler mi bilmiyorum.Ben bekleme taraftarıyım ama döllenmeden sonra duruma bakarız derler herhalde.
Scjtuba arkadaşım moralini bozma canım 5 tanasi döllenmiş ya canım inşallah onlarda problem yoktur.Biyopsi dediğin genetik inceleme gibi birşey mi ben daha önce biyopsiyi duymamıştım.Sen moralini bozmadan iyi şeyler düşünüp dua et biz de buradan sana dua ediyoruz inşallah perşembe günü iyi haberler alırsın canım.Sonuçta bize sağlıklı bir embriyo yeterli.Benim de bu ay yumurta sayınm çok az ama ilk denemede çoktu da ne oldu.Allah kararlaştırmıştır birşeyler bence.
Bu adam ne anlattı şimdi? Ben bile çıksam daha çok şey anlatırdım.
blastokist embriyo
bune demek ben bilmiyorum
Hülyacığım senin yumurtalar toplandı mı? Kaç tane? Üç yazmışsın toplandıktan sonra mı 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?