Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Hoşbulduk gizemciğim.Havadisler aynı.Yarın son kontrolüm var.3 tane az ama kalitelidir inşallah.Benim ilk denememde kalite de iyiydi ama bu ay ben birşey anlamadım nasıl olur hiç bilmiyorum.Bekleyip görücez.

inşallah 3 üde döllenir cnm benim transfer günlerinizi listeye ekleyin adınızın yanına olurmu lütfen çok önemli benim için siz transferdeyken dua okuyoruz biz o an kim varsa sitede kim okumak isterse yani rabbim yardımcımız olsun

cnm bilindik şeyler işte ya dr.süha bilmemne işte bizne biliyosak oda onları anlatıyo işte yeni bişi yok yanii

cnm bilindik şeyler işte ya dr.süha bilmemne işte bizne biliyosak oda onları anlatıyo işte yeni bişi yok yanii

Benim aslında blastokist embriyo transferi olacaktı başta öyle konuşmuştuk.Kaliteleri iyi diye yani 6.gün embriyosu.Ama şimdi sayı çok az olunca beklerler mi bilmiyorum.Ben bekleme taraftarıyım ama döllenmeden sonra duruma bakarız derler herhalde.

ya benim adet sancım zaten çok çok fazla komaya giriyom bide öle olursa işe gelemem hee

Bence işe gitme ben geçen yıl çalışıyordum izin almıştım. Böyle karnımdan aşağıya sanki vakumla çekiyorlarmış gibi düşecek gibi oluyo. Bugün iyiyim ama. Tabi kişiden kişiye de değişebilir benim hiç adet sancım olmaz mesela.

cnm kaçıncı gün olduğunun çok önemi yok aslında yumurta 8 hücreli embriyo haline geldiğinde transfere hazırdır hayırlısyla seninde bebişlerin anneciklerine sımsıkı tutunucaklar biliyosunki stres ve üzüntü bizim bütün dengemizi bozuyor bunun için sakin ol ve mümkün olduğunca başka şeylerle oyalan olurmu

Canım cevap yazamadım kusura bakma. Evet haklısın geçen yıl 4 tane transfer edilmişti 1 tanesi bile tutmadı. Biyopsi dediği döllemenin 4. günü embriyonun en kalitelisini tespit etmek için biyopsi yapacağız dediler. Bende ayrıntısını bilmiyorum. Bakalım bekleyeceğiz Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Dualarım hepimiz için canımm

show tv deki program bitti ben hiç bişi anlamadım ciddiyetsiz insanlar bi yemek pişiriyo bi dantel yapıyo cart curt saftirik kadın

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. Deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. Deneme---------çevre tüp bebek merkezi

daglarr-------------3. Deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. Deneme----------------erdem hastanesi --trasfer tarihi 12/10/2009

lansor17---------------3. Deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. Deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. Deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

cigdem32----------1. Deneme--------------?????????????????

Serraxi-----------1. Deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. Deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. Deneme----------------kavaklıdere tüp bebek merkezi

scjtuba-----------------2. Deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. Deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. Deneme-----------------yurtdışı

berfin81----------------2. Deneme---------------------ankara araştırma hastanesi

Windy------------------?????????--------------------anatolia tüp bebek merkezi

minenl-----------?????????--------------????????????????------------Hamileimiz

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. Deneme---------------anadolu sağlık merkezi

gizem_im-----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

mlkpinar-------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

blastokist embriyo

bune demek ben bilmiyorum

Blastokist embriyo normal yolla gebe kaldığında embriyonun rahme tutunduğu hali.Yani tutma şansı en yüksek olan emriyo demek.O da döllendikten sonra 6.günü o evrede oluyor işte canım.Ben tam olarak hücre sayısını bilmiyorum ama 8 hücreden fazla kesinlikle.

Hülyacığım senin yumurtalar toplandı mı? Kaç tane? Üç yazmışsın toplandıktan sonra mı 3

Scjtuba arkadaşım yumurtalar daha toplanmadı.Yarın son kontrolüm.Şu anda görünen büyük olanlar 3 tane.Geriden gelenler var ama dr yetişmez dedi.Yarın akşam herhalde çatlatma iğnesi vurulacak cuma günü toplanacak kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…