Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canlarım ben çıkıyorum
ya aklıma takıldı ben uyurken kim yazmıştı 100 tane okuyorum diye acaba bitirdimi olmazsa onu yarına scjtuba nın duasına eklerim
nevin sana zahmet bi baksana tatlım sen alıntı yap ekle buraya ben yarın incelerim nasılsa yazdıklarınızı
haydin herkese hayırlı ve mutlu akşamlar

valla gıpta ettim sana helal beeee helallllllllllllllllllllllllkaydirigubbakcemile5

Böyle şeyler bulaşıcıdır bacım sen de fazlasıyla kapasite var ben anlarım, sen de ne sitilist olur var ya, ne uçuk kaçık elbiseler, renk kombinasyonlarızemuszemus

Hadi güzel bir akşam geçir, aklımıza gelenleri yine paylaşırız, dediğin gibi sadece tüp bebeği paylaşmamış olur, doğal terapi de yapmış oluruz...Ne kadar bu psikolojiden uzaklaşırsak, çok daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben...

Tamam canım merak etme, bakar yazarım sana..
Öpüyorum

Canım çok fazla yazışma olmuş ,mesajı bulup cevap yazmak için son sayfaya dönene kadar unutyorum ne yazacağımızemuszemus
Ceynur kardeşim 100 adet okuyacağım demiş, bir de Stjtuba 30 adet okuyacağını söylemiş, ya kızlar erken kalkmanın ve bugün yaşadığım hezeyanın etkisi olsa gerek bu mesajdaki isim yada sayıları hatalı yazdı isem,peşinen özür diliyoum.

Canım ben 30 taneyi okudum. Benim ismimi sadece tuba olarak ta yazabilirsiniz. Kalktım eşime güzel yemekler yaptım ütümü yaptım eve şöyle bi çeki düzen verdim. Yarın giyeceklerimi hazırladım. Pembe pembe gideceğim yavruların yanına birde süsleneceğim ki hiç sorma gitsin. Olursa çok çok çok sevineceğim olmazsa da hiç üzülmeyeceğim yaşım daha küçük tekrar denerim ne yapalım ölüm yok ya sonunda demi. Herşey çok güzel olacak eminim.

Son düzenleme:

Ellerine sağlık,Harikasın arkadaşım,tebrik ediyorum seni.Moral herşeyin başı...Mutlaka söylemişlerdir sana da, bana bugün de söylediklerini yenileyeyim, oje sürmüyorsun, makyaj yapmıyorsun ve parfüm sıkmıyorsun.
Sadece yanaklarını renklendir allıkla hafif de bir ruj sürdün mü mis gibi olur iştezemuszemus allığı ve ruju dilediğinde bi peçeteyle 2 saniyede siliyosun zaten ama operasyon zamanına kadar müthiş moral oluyor bakımlı görünmek.
Bu akşam güzel güzel ,hiç yarının stresini yaşamadan sohbet eder, dinlenirsin ki yüzüne yansısın sakinliğinin ışığıa.s.

merhaba kızlar ben böyle işte ara ara girip çıkıyorum bakıyorum bir sürü yazışma olmuş ara ara o
sevgili scjtuba yarın için dualarımız seninle azıcık süslen nevinin dediği gibi insan kendini çok iyi hissediyor ben ilkinde bir güzel giyinip gitmiştim transfer öncesi bazı kıyafetleri çıkardık altına sonra ben eşofman giydim kendime gülmüştüm ama olsun yine de iyi hissettiyor valla
kızlar bende aslında okumak istiyorum ama adetimin tam bitip bitmediğine emin olamadım yarın da çalışıyorum fırsat bulamam ama ben dua ettim inşallah olsun hayırlısıyla sağlıcakla diğe allahım kabul eder inşallah

Aaaa Eylülcüğüm o konuda üstüme tanımam bak,ilk transferimde zahmet edip söylemedikleri için ben herzamanki kokoşluğumla kalktım saçımı fönledim, tam takım makyajımı yaptım,ozonu delecek kadar parfümümü sıktım ki hani hastanedir kötü kokmayalım ayıp olur, giydim şifon gömleği kumaş pantolonu sanırsın yurttan sesler kadınlar korosunun provasına gidiyorum, hemşire beni bi gördü bık bık bişeyler dedi ama ölü balık gibi bakıyor gözleri,içimden dedim aha var bi iş ama dur bakalım.

Sonra diğer hemşire geldi bi kekelemede onda, koluma girdi odaya götürüyor ama kör gezdirir gibi götürüyor, yazııııııııık kayışı kopardı bu kesin bebek bebek diye edasıyla.

Neyse odaya çıkınca başladı; ojelerinizi sileliiiiiiim eveeeet işte böyleeeee, tamaaaam şimdi de makyajımızı siliyoruz, ne yapıyormuşuuuuuuz diye alkolle oje silmeye,dayanamadım döndüm niye bana eğitilebilir özürlü muamelesi yapıyorsunuz dedim de açıkladı durumu.Ameliyathaneye girdiğimde bile gülüyordumdelikafadulden

Ya kızlar bende geçen sefer çok makyaj falan yapmıştım. Parfümde vardı. Ama hiç sil falan demediler. Belki de ondan olmadı beee...

Ya kızlar bende geçen sefer çok makyaj falan yapmıştım. Parfümde vardı. Ama hiç sil falan demediler. Belki de ondan olmadı beee...

Şimdiki denememde hemşire 3-4 kez söyledi aman ha diye,parfüm yok,kozmetik maddelerinin de ameliyet ortamı için uygun olmayacağını,ojenin tırnak yüzeyini kaplaması nedeni ile bazı ölçümleri engellediğini söyledi.
Mutlaka ki tutmamasında majör sebep değildir bunlar ama işi yapanın işine özenini daha doğrusu hastayı ve işlemi önemsediğini gösteriyor bence..
Azami özen bizden,gerisi Allah'tan..Tevekkül için önce detayları bile atlamamak lazım bence....
Çok dua edeceğiz sana:Saruboceq:

yani nevin dimi yani önce bir söylerler ama o kadar emek et sonra ojeleri silsinler olmaz ama
sende transferden sonra hasta bezi kullandınmı ben kullandım çok gülmüştüm birazda utanmıştım tabi aynı odadaki arkadaşlardan birinin ikincisymiş o yanında getirmişti biz de hemşireler söyleyince aldık tabi bebekler gibi.... çok komik ama
tutmadı tabi şimdi eşofmanla giderim heralde bide epey bir banyo yapmıyorsun
bakalım artık ne olucak allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
b arada nevincim sen kasımda yaptırıcanya o zaman hava soğuk olur şifon gömlek gymezsin artık he he heeee

Kürk giycem tatlım, kürkzemuszemusAhu Tuğba gibi yada Banu Alkan'ın şu pembe bişii varya boynuna attığı, altıma eşofman üstüne o,tadından yenmezzemuszemus Ama kesin çok dikkatli yaparlar transferimi, nasıl bir acımayla kim bilir...

Bezi ordan vermişlerdi, ben bağlamıştım ama o sersemlikle ağı dizimdeydi zaten..

Sen nerde yaptırmıştın?

ben trabzon karadeniz tüp bebek merkezinde yaptırdım şimi de orya gidiyorum tabi artvinden gidiyorum ama
ya senin ahudan banudan neyin eksik giyersin tabi zaten soğuktan korunmak lazım en iyi de kürk korur dimi
bir zaman gelsin de herşey yoluna girer inşallah
ben şimdi çıkıyorum düğüne gideceğim pek istemesem de gitmem lazım yakın bir yerde zaten
yarın çalışıyorum akşamına da nöbetteyim ama ben yine akşamında ara ara girerim gündüz yoğun oluyor girilmiyor
scjtubacım dualarım seninle
petek ve sevimli siz de hoşgeldiniz
nevincim hoşçakal arkadaşım

Hoşçakal arkadaşım, düğün de nöbet de istediğin gibi geçer umarım.
Yarın vaktin olursa yaz tabiizemuszemus
Sevgiyle öpüyorum.

salı toplandı scjtuba.umaarım kalır 3 de çok korkuyorum transfer için arıycaklar ya yarın yada cuma olur inşallah sağlıklı olurlarsa

canını sıkma canım.
ben de memorialdeyim benim de 3 yumurta gördü doktorum ama yumurta toplamada 6 yumurtam toplandı 3 tanesi döllenmiş gelişirler i bilmiyorum kısmet işi bunlar....herşeyin hayırlısı...

kızlar bi de bana iğne verdiler yumurta toplandıktan sonra gebelik testine kadar bu iğneleri olucam offffffffffff zor ya çok zor her anı zor bi süreç allah yardımcımız olsun.

merhaba arkadaslar bende basladım tedavime 4. tedavim olacak 2. denememde tutu ama düşük olmustu.gürgan klinikte oluyor akapunktur yaptırıyorum bu arada 4. seansa cuma günü giedecegim.insallah bu ay hepimizin yüzü güler.

slm hanımlar yazdıklarınızın hepsini okudum
neler olmuş neler Allah razı olsun nasıl dualar edilmiş canlarım benim
dua okumayı aklına getiren arkadaşma!!!! (kendini bilir ) eşlik eden arkadaşlarıma etmek isteyip edemeyenlere kısaca herkese ve herkese çok tşk ederim Allah ım hepinizden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı olsunlar inşaalllahhhh
evet canlarımmmm tam 4 tane bebişim transfer oldu 4 tane dondurduk
nasip olursa 23 ü test günüm sürekli yattım yeni yeni ayaklandım artık çok şükür iiyimm
pozitif sonuçları alınca daha ii olucam inşaallahhh
sizlerin bebeklerini duydukça daha da mutlu olcammm
yazılanları okuyunca çok duygulandım valla giderken ağladım gelirkenn
sizleriiii çok seviyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…