Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Hoşbulduk canım.İyiyim sen nasılsın?Rejim nasıl gidiyor.İnşallah gelecek ay herşey yolunda gider arkadaşım.Benim yumurtalar cuma günü toplandı.Ama bu kez benim çok ağrım oldu.Hiç ayakta kalamıyorum.Kasığıma ağrı giriyor.Hastaneden telefon bekliyorum.Geçmişi okuyup dönücem.Bu arada telefonda gelir belki.Son haberi veririm sizlere.Öptüm canım.

süpersinnnn oooh biriksin paralar arkadaşıııımzemuszemus
valla elimden geleni yapıyorum başka çaresi yok bende size yetişicem tedavimizi birlikte olalım istiyorum inşallahh

valla yoruldum ama çok güzel geçti
hafta sonları artık 13.00-16.00 arası ingilizce kursuna gidicem zaten açıköğretimden okuyorum üniv.bu kışı yoğun geçiricem hafta içi 2-3 akşam 1 er saat spora gidicem karın ve kol kası çalışıcam inşallah kafam dağılsın ne kadar meşgale bulursam kenime o kadar izlarlarla az görüşürüm hehehehe valide sultanla mesela

Arkadaşlar günaydın.nasılsınız.çok konuşmuşssunuz valla okumaya çalışıyorum:)haberdar olmaya çalışıyorum.yeni yumoşlar toplanacakmış bu hafta hayırlısı olsun.inş.hepsi sağlıklı olur ve tutar.benimde az kaldı yaa.bu hafta sonu sonucumu öğrenicem.öğrenicezz...dua edin.nsl belirtiler oluyo acaba.bende bişi yok gibi...

eylülcüğüm sağolasın ya... ayy evet ilaçların şişkinliği ve verdiği sıkıntıları biliyorum da vallaha Allaha büyük gelmesin yalan söylemiyim bend eilaç olsa olsa 2 kilodur gerisi benim gırtlak düzensiz yeme bunalıp dolabı boşaltam valla... sağol destek için canım ... tabiki herşey yerli yerine oturur hiiç kafanı takma sende... dünyada halledilemeyen iş var mı... yeterki gönlünü ferah tut..
hülyacığım canım çok geçmiş olsun.herkeste farklı oluyo... benimde ağrım olmuştu sonrasında ama ağrı kesici vs.ile düzene girdin.inşallah kısa sürede geçer canım sıkıntıların...hadi bakalım hasteneeee
ara artıkkkkkkkkkk
o beklemeyi pek iyi bilirim ellerim titriyodu her tlf.çaldığında
amannn çok hassas olmamak lazım kızlar ama elde de değil dimi?
gizemim canım git tabi kursa da spora da kafan dağılır valide ile hep aynı konular adamı bayar valla...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben geldim

dün sabah geldim istanbuldan histereskopimi oldum biraz yapışıklık varmış o açıldı adetimin ikinci günü gidecem nasipse tedaviye start vereceğiz
bu arada test yapan kimse varmı hamiş haberi

hülyacım merhaba demek çok ağrın oldu belkide çok yumurta toplanmıştır ağrıların ondandır benim öncekinde9 yumurta toplanmıştı çok ağrım ıolmamıştı ama oda arkadaşımın daha fazla toplanmıştı çok ağrısı vardı iğne yapmışlardı belkide senin o yüzdendir ağrıların
inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar hastaneden aradılar 3 embriyonun da durumu iyiymiş.Benim balstokist embriyo tarnsferi olacaktı.Normalde çarşamba günü 5.gün tarnsferi olacak ama embriyolog bazen erken de oluyor diyor.Yarın biz yine haber vericez dedi.Şimdi biraz rahatladım.Kısmet artık tabi.

inşallah esr0411 güzel pozitif haberlerini alırız herkesin olsun istiyorum ya allahım herkesin sonucunu sağlıklı ve pozitif versin inşallah

Transferleri olan arkadaşlara da bol şans.Heyecen ve stres yasak.Biliyorsunuz o stres hormonları bebeğin tutmasını güçleştiriyor.Kendimize farklı uğraşılar bulucaz değil mi arkadaşlar.

hoşgeldin arkadaşım iyisindir umarım ne güzel bu aşamayıda atlattın yapışıklığın açılmış
başlayacak tedavin hayırlı uğurlu olsun
bende salı kontrole gidiyorum yumoşlarım perşembe toplanacak inşallah benim için de herşey yolunda gider

senin adına sevindim hülyacım inşallah transferinde güzel geçer
herşey hepimiz için güzel geçer inşallah

Gizemciğim
Bu sefer transferde hiç zorlanmadım hiç ağlamadım hiç duygulanmadım taaaaki senin duanı ve mesajını okuyuncaya kadar beni çok duygulandırdın canım arkadaşım eşimin ailesinden kimse arayıp sormadı hala bugün 5. günüm hanımefendi haftasonu zonguldaktaydı gezmeye gitti!!!! Onlardan bile daha duyarlı daha samimisiniz dostluğunuz için yanımda olduğunuz için beni düşünüp merak ettiğiniz için sana ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Canım Arkadaşımmm

scjtubacım günaydın nasıl geçiyor bekleme süresi güzel sonuçlarınızı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz

Geçmiş olsun arkadaşım.İyiki denemeden önce yaptırmışsın.Çünkü yapışıklık olınca tutunamayabilirdi embriyo.İnşallah önümüzdeki ay iyi haberlerini alıcaz canım.

scjtubacım günaydın nasıl geçiyor bekleme süresi güzel sonuçlarınızı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz

Canım günaydın
Bekleme süresi iyi geçiyor çok meraktayım tuttumu tutmadımı diye ama mecburen 1 hafta daha böyle olacak sen neler yaptın pek takip edemedim yazılarınızı

günaydın kıslarrr
ooo maşaallah herkes burda
canlarım benim moral vermişler bana allah razı olsun umarım dediğiniz gibi olur
cuma ya ne kaldı dime ya
test yapsam çıkmaz dime canlarım ya
valla karışığım arada açıp kontrol ediyorum var mı leke filan diye cuma ya kadar sıyırmazsam ii dir yani

canım hadi bakalım hayırlısı.belirtilere kafanı bozma sakın.. herkeste farklı oluyo ...
[ ciciş geçmiş olsun a.s.
bundan sonrası Allah Kerim inşallah

canıım hadi gözün aydın..:lepi:
inşallah iyi olcak canım gözün aydın şimdiden...

[
canıım valla beni de ağlatacan ha....
hiç bozma moralini sana zülfu livanelinin bi şarkısından kıta ile cevap vereyim;
kardeşin duymaz eloğlu duyar...
hakkaten bazen böyle oluyo... herkes yaptığı ile kalsın Allah görüyo sen hiç kalbini bozma kinlenme sakın...
biz burada aile olduk...bende kimse ile paylaşamadıklarımı hep buraya yazıyorum..İYİ VARIZ...kaydirigubbakcemile5

test ne zamandı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…