- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.601
eylülcüğüm valla bende özledim...
iyiyiz ben bu ara kilo vermeye çalışıyom beklemedeyim ya bu ay bari eriyim biraz...sınır tanımaz olmuşum da...opuyorumnanaktan
gizemim valla bak adamı ööle özendiririm güzel anlatırım yani...
hülya59 canııım hoşgeldinn nasılsın?ne aşamadasın?
valla elimden geleni yapıyorum başka çaresi yok bende size yetişicem tedavimizi birlikte olalım istiyorum inşallahhsüpersinnnn oooh biriksin paralar arkadaşıııımzemuszemus
gizemcim bu ne hız enerjine hayranım
yoğun ama güzel geçirmişsin
hafta sonu bende yoğun geçirdim trabzona gittim geldim herşey güzel gidiyor yarın sabah erkenden gidiyoruz perşembe yumoşlarım toplanacak inşallah kaliteli yeterli sayıda yumoşlarım vardır inşallah güzel bir şekilde döllenirlerde transferim olur bu arada sizinle haberleşemem galiba anca gelince haber veririm
allahım inşallah hepimiz pozitif haberler veririz
Hoşbulduk canım.İyiyim sen nasılsın?Rejim nasıl gidiyor.İnşallah gelecek ay herşey yolunda gider arkadaşım.Benim yumurtalar cuma günü toplandı.Ama bu kez benim çok ağrım oldu.Hiç ayakta kalamıyorum.Kasığıma ağrı giriyor.Hastaneden telefon bekliyorum.Geçmişi okuyup dönücem.Bu arada telefonda gelir belki.Son haberi veririm sizlere.Öptüm canım.
Arkadaşlar günaydın.nasılsınız.çok konuşmuşssunuz valla okumaya çalışıyorum:)haberdar olmaya çalışıyorum.yeni yumoşlar toplanacakmış bu hafta hayırlısı olsun.inş.hepsi sağlıklı olur ve tutar.benimde az kaldı yaa.bu hafta sonu sonucumu öğrenicem.öğrenicezz...dua edin.nsl belirtiler oluyo acaba.bende bişi yok gibi...
günaydın kızlar ben geldim
dün sabah geldim istanbuldan histereskopimi oldum biraz yapışıklık varmış o açıldı adetimin ikinci günü gidecem nasipse tedaviye start vereceğiz
bu arada test yapan kimse varmı hamiş haberi
Kızlar hastaneden aradılar 3 embriyonun da durumu iyiymiş.Benim balstokist embriyo tarnsferi olacaktı.Normalde çarşamba günü 5.gün tarnsferi olacak ama embriyolog bazen erken de oluyor diyor.Yarın biz yine haber vericez dedi.Şimdi biraz rahatladım.Kısmet artık tabi.
günaydın kızlar ben geldim
dün sabah geldim istanbuldan histereskopimi oldum biraz yapışıklık varmış o açıldı adetimin ikinci günü gidecem nasipse tedaviye start vereceğiz
scjtubacım günaydın nasıl geçiyor bekleme süresi güzel sonuçlarınızı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz
Bebekteyiz burdamısın canım dün ulaşamadım sana
canım hadi bakalım hayırlısı.belirtilere kafanı bozma sakın.. herkeste farklı oluyo ...Arkadaşlar günaydın.nasılsınız.çok konuşmuşssunuz valla okumaya çalışıyorum:)haberdar olmaya çalışıyorum.yeni yumoşlar toplanacakmış bu hafta hayırlısı olsun.inş.hepsi sağlıklı olur ve tutar.benimde az kaldı yaa.bu hafta sonu sonucumu öğrenicem.öğrenicezz...dua edin.nsl belirtiler oluyo acaba.bende bişi yok gibi...
ciciş geçmiş olsun a.s.günaydın kızlar ben geldim
canıım hadi gözün aydın..:lepi:Kızlar hastaneden aradılar 3 embriyonun da durumu iyiymiş.Benim balstokist embriyo tarnsferi olacaktı.Normalde çarşamba günü 5.gün tarnsferi olacak ama embriyolog bazen erken de oluyor diyor.Yarın biz yine haber vericez dedi.Şimdi biraz rahatladım.Kısmet artık tabi.
canıım valla beni de ağlatacan ha....Gizemciğim
Bu sefer transferde hiç zorlanmadım hiç ağlamadım hiç duygulanmadım taaaaki senin duanı ve mesajını okuyuncaya kadar beni çok duygulandırdın canım arkadaşım eşimin ailesinden kimse arayıp sormadı hala bugün 5. günüm hanımefendi haftasonu zonguldaktaydı gezmeye gitti!!!! Onlardan bile daha duyarlı daha samimisiniz dostluğunuz için yanımda olduğunuz için beni düşünüp merak ettiğiniz için sana ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Canım Arkadaşımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?