Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım sakin olmak lazım ama söylemesi kolay bende senin gibi olacağım sanırım :) aşılamalardan sonra bende süreki wc gidiyordum bi şey var mı oldu mu olacak mı beklemek çok zor ama napalım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

burdayım yazılanları okuyodum ne çabuk çoşmuş sayfa
eee tabi gizem iş başı yaptı:teytey:

Aynen öyle tatlım nasıl geçiyor test günün ne zaman diye soracaktım cuma günüymüş öğrendim belirti diyebileceğin birşeyler varmı benim testte haftaya salı günü sağ kasığım ağrıyo göğüslerim çok hassas ilaçlardan tabi sen ne kullanıyosun bana progestan ve akşamları göbekten yapılan yağlı bi iğne verdiler

bebekteyiz canım selammm

tek söyleceğim SAKIN TEST YAPMAAA
bekle arkadaşım sabırrrr

bebekteyiz scjtuba canlarım sabredin bekleyin bakiyim zamanından önce test yapıpda moralinizi bozmayın tamam mı bebişler üzülür sonra
sizin haberinizi ben erken öğrenemiycem kızlar
ama sonucunuz pozitif olsunda ben 10 gün sonra öğreneyim
ben yarın trabzona gidiyorum o gece çatlama iğnemi yapılıcam perşembe yumoşlarım toplanıcak
artık birkaç gün sonra da transferim olur transferden sonra 5 gün falan orda kalıcam sonra da artvine dönerim artık bizim yollarımız biraz bozuk zor oluyor
allahım herşey yolunda gitsinde herşeye razıyım ben
sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur inşallah
bana dua edin hepiniz olurmu

valla çok haklısın nevra
dostum dediğin akrabam dediğin canım dediğinden böyle ilgi alaka göremiyosun o yüzden coşuyo sayfamız zaten hepimizin derdi bir
rabbim hepinizden razı olsun sizler olmasaydınız ben bu zor dönemi hakkaten zormuş bu beklemek nasıl atltırdım bilmiyorum yatmadan bile bakıyorum biri varmı diye
inanın ben rabbim sağlık verdikçe beş vakit namazını kılmaya çalışan biriyim h,çbr zaman sadece kemdim için dua etmiyorum hepimize ediyorum
inş hayırlı haberler alırız

ARKADAŞLAR BİLDİĞİM BİR ŞEYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM ERKEN TEST SONUÇLARI SAĞLIKLI OLMAYABİLİR PROGESTAN TAKVİYESİDE ALDIĞIMIZ İÇİN SONUÇLAR YANILTABİLİR İLAÇLARDAN DOLAYIDA YÜKSEK ÇIKABİLİR AZCIK SABRETMEMİZ GEREKİYOR :CüvCüv:

Canım yazın öbür sayfada kalmış görmemişim kusura bakma söylediklerinde çok haklısın hiç kafama takmıyorum inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz benim test haftaya salı günü önce falan yapmayı düşünmüyorum tek çizgiyi görmekten usandım artık ama ahdım olsun hamile kalırsam bir tane kaset test alıp o ikinci çizgiyi de göreceğim inşallah sizleri o gün o kadar yakınımda hissettim ki bi annem aramıştır bide kızlar çok merak etmiştir dedim durdum hep kendi kendime

kızlar hiiç fazla duygusallaşmayın bak valla gizemimden sonra ben oklavayı alırım elime klava:
dinlenmenize bakın ... bakın ben ilk denemede düşünmekten kafayı yedim ve vucutta resmen istenmeyen ne kadar kimyasal varsa onu salgılamışımdır yani olmayınca günlerce ağladım ama içimden bi ses hep olmayacak diyodu biliyo musunuz bunu eşime de söyledim sonradan...yani tf. olumlu bekleyin pozitif düşünün pozitif olsun.ben hep olumsuz panik düşünmüştüm tabi herşey Allahtan ama bende hiç katkıda bulunmadım kul olarak.. anlatabildim mi?

hoşbuldum canım benim atlattım şükür bakalım hayırlısı

sende yumoşları toplatıyosun hadi inşş arkadaşım bir sürü bebeğin olur ve en iyilerini trasfer ederler gelsin bebekler ondan sonra aaaa bebekler dedim hadi inşş allah söyletmiştir

Geçmiş olsun arkadaşım.İyiki denemeden önce yaptırmışsın.Çünkü yapışıklık olınca tutunamayabilirdi embriyo.İnşallah önümüzdeki ay iyi haberlerini alıcaz canım.

hülya canım saol bitanem inşş iyi olur canım hayırlısıyla

senin iyi haberlerniide okudum şimdi ne güzel inşş hepsini tarsfer ederler ve onlarda annelirine sıkıca tutunur

gizem sen nasılsın canım iyisin umarım haftası hep gezmişsin maşallah

ya kızlar size bişey soracam şimdi okudum geçmiş konulardan biride (gerçi gizem şimdi kafama vurur ama)
yinede korktum ben , bizim sorun genetik problem eşimde traslokasyon var kadının biri kesinlikle olumlu olmuyo demiş öylemi acaba ya ama benim bir önceki denemm olumlu oldu ama kaybettim bebeğimi allahım kötü düşünmek istemiyorum nerden okudum ya doktorada soramm şimdi yurt dışında ama bana dr kadındaki biraz daha zor demişti genetik problem aman ya kafam karıştı iyice

canım arkadaşım hiççç takma kafana aman bölesi daha iyi tadını çıkar işte arayıp sorup soruştursalar kafan şişecek bebişinle ilgilen onunla konuş eşinle paylaş bizimle paylaş yeter şekerim boşverrrr nerde çokluk orda b...luk tek daha iyi benim için hepinizin mutluluğ çok önemli sizden aldığım güzel haberler bana hayat veriyo resmen canım benim
nevra canım benim allah razı olsun atlattık bakalım inşş gelecek ay iyi haberler veririz hepimiz

inşallaaahhhhhhh amin

Gizemciğim iyimisin tatlım hiç sesin soluğun çıkmadı bugün Teyzesi yavrularıma bi merhaba de de sıkı sıkı tutunsunlar bana

nrcnozbk cnm hiç bilmiyorum ben konuyu.bu genetik problem olduğu nasıl belli oluyo ki bize hiçbi test vs yapmadılar bacım ???

kızım sen bıoşver kadının birinin ne dediğini doktorun ne dedi ona bak öle konuşanlara ben çok kızıyorum madem o kadar çok biliyosun burda ne işin var git prof ol alla alla oka b....ka bilmeden yazıyolar benide burda delirtiyolar töbe töbe

ben 10 dk yokum birazdan gelip oklavayı kafana indiricem nrcnözbk

tuba nın kuzucukları hoşgeldiniz aramıza tezeleriniz yesin sizi emi zilliler heheheh :))))

Canım herkes herşeyi çok biliyo ya konuşup duruyorlar kimseyi kafana takma bize de çocuğunuz olmuyorsa tüp bebek yaptırın diyor herkes sanki kesin sonuç bu tüp bebekte de olmama riski var ama sanki ilk denemede hemen olacakmış gibi bilip bilmeden konuşuyo herkes sıkma hiç canını kısırlık tarihe karıştı diye bas bas bağırıyorlar herşeyin bir zamanı var hayırlısıyla olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…