- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.621
canım sakin olmak lazım ama söylemesi kolay bende senin gibi olacağım sanırım :) aşılamalardan sonra bende süreki wc gidiyordum bi şey var mı oldu mu olacak mı beklemek çok zor ama napalım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.günaydın kıslarrr
ooo maşaallah herkes burda
canlarım benim moral vermişler bana allah razı olsun umarım dediğiniz gibi olur
cuma ya ne kaldı dime ya
test yapsam çıkmaz dime canlarım ya
valla karışığım arada açıp kontrol ediyorum var mı leke filan diye cuma ya kadar sıyırmazsam ii dir yani
burdayım yazılanları okuyodum ne çabuk çoşmuş sayfa
eee tabi gizem iş başı yaptı:teytey:
canım hadi bakalım hayırlısı.belirtilere kafanı bozma sakın.. herkeste farklı oluyo ...
[
ciciş geçmiş olsun a.s.
bundan sonrası Allah Kerim inşallah
canıım hadi gözün aydın..:lepi:
inşallah iyi olcak canım gözün aydın şimdiden...
[
canıım valla beni de ağlatacan ha....
hiç bozma moralini sana zülfu livanelinin bi şarkısından kıta ile cevap vereyim;
kardeşin duymaz eloğlu duyar...
hakkaten bazen böyle oluyo... herkes yaptığı ile kalsın Allah görüyo sen hiç kalbini bozma kinlenme sakın...
biz burada aile olduk...bende kimse ile paylaşamadıklarımı hep buraya yazıyorum..İYİ VARIZ...kaydirigubbakcemile5
test ne zamandı canım?
canım hadi bakalım hayırlısı.belirtilere kafanı bozma sakın.. herkeste farklı oluyo ...
[
ciciş geçmiş olsun a.s.
bundan sonrası Allah Kerim inşallah
canıım hadi gözün aydın..:lepi:
inşallah iyi olcak canım gözün aydın şimdiden...
[
canıım valla beni de ağlatacan ha....
hiç bozma moralini sana zülfu livanelinin bi şarkısından kıta ile cevap vereyim;
kardeşin duymaz eloğlu duyar...
hakkaten bazen böyle oluyo... herkes yaptığı ile kalsın Allah görüyo sen hiç kalbini bozma kinlenme sakın...
biz burada aile olduk...bende kimse ile paylaşamadıklarımı hep buraya yazıyorum..İYİ VARIZ...kaydirigubbakcemile5
test ne zamandı canım?
hoşgeldin arkadaşım iyisindir umarım ne güzel bu aşamayıda atlattın yapışıklığın açılmış
başlayacak tedavin hayırlı uğurlu olsun
bende salı kontrole gidiyorum yumoşlarım perşembe toplanacak inşallah benim için de herşey yolunda gider
Geçmiş olsun arkadaşım.İyiki denemeden önce yaptırmışsın.Çünkü yapışıklık olınca tutunamayabilirdi embriyo.İnşallah önümüzdeki ay iyi haberlerini alıcaz canım.
canım arkadaşım hiççç takma kafana aman bölesi daha iyi tadını çıkar işte arayıp sorup soruştursalar kafan şişecek bebişinle ilgilen onunla konuş eşinle paylaş bizimle paylaş yeter şekerim boşverrrr nerde çokluk orda b...luk tek daha iyi benim için hepinizin mutluluğ çok önemli sizden aldığım güzel haberler bana hayat veriyo resmen canım benimGizemciğim
Bu sefer transferde hiç zorlanmadım hiç ağlamadım hiç duygulanmadım taaaaki senin duanı ve mesajını okuyuncaya kadar beni çok duygulandırdın canım arkadaşım eşimin ailesinden kimse arayıp sormadı hala bugün 5. günüm hanımefendi haftasonu zonguldaktaydı gezmeye gitti!!!! Onlardan bile daha duyarlı daha samimisiniz dostluğunuz için yanımda olduğunuz için beni düşünüp merak ettiğiniz için sana ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Canım Arkadaşımmm
nevra canım benim allah razı olsun atlattık bakalım inşş gelecek ay iyi haberler veririz hepimiz
gizem sen nasılsın canım iyisin umarım haftası hep gezmişsin maşallah
ya kızlar size bişey soracam şimdi okudum geçmiş konulardan biride (gerçi gizem şimdi kafama vurur ama)
yinede korktum ben , bizim sorun genetik problem eşimde traslokasyon var kadının biri kesinlikle olumlu olmuyo demiş öylemi acaba ya ama benim bir önceki denemm olumlu oldu ama kaybettim bebeğimi allahım kötü düşünmek istemiyorum nerden okudum ya doktorada soramm şimdi yurt dışında ama bana dr kadındaki biraz daha zor demişti genetik problem aman ya kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?