Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ARKADAŞI BENDE ŞU AN HAFİF BEL AĞRISI VE KASIK AĞRISI OLUYO ARADA
MEMİŞLERİM DAVUL GİBİ UCLARI ZEYTİN GİBİ HEM BÜYÜDÜ HEM KARARDIsırnaşık şey YALNIZ BANA TOPLAMADAN SONRA ANTİBİYOTİK VERMİŞTİ TRANSFERDEN SONRA KESTİ ONU PROGESTAN KULLANIYORUM 3 KERE İĞNE VERMEDİLER BANA BİDE GÜNDE BİR KERE ALDIĞIM ESTROFEM VAR CANIM İĞNEM YOK YANİ
İNŞ OLUMLU SONUÇLAR ALIRIZ

evet valla bu süreye gelmeden millete sakın test yapmayın hatta 13 14 gün bekleyin diyodum heee söylemesi kolaymış
benimde başımdan 3 aşılama geçti ilk de micro denemem inş hamişimdir

herkez merhaba, umarım bütün bebek bekleyen herkez o mutlu haberi bir an önce alır.. Allah bebek yolundaki bütün savaşçılara yardım etsin. Benimde c.tesi yumurtalarım toplandı bi aksilik olmazsa yarın transferimiz olucak. ama yumurta toplama dan sonra karnımdaki ağrı ve hassasiyet hiç geçmiyor ohss olurum diye çok kokuyorum.. çok stresliyimm..

bebekteyiz canım selammm

tek söyleceğim SAKIN TEST YAPMAAA
bekle arkadaşım sabırrrr

SLM CİCİMM
İNŞ SABREDERİM AMA SANIRIM EDEBİLİRİM YA
ZORMUŞ ARKADAŞIM BEKLEMEK HASTANEYE GİDERKEN ANLAMIYOSUN DA ŞİMDİ EVDE YAT YAT YAT İNSAN BUNAIYO SİZDE OLMASANIZ YANMIŞTIM:1hug:

hadi hayırlısı
sanırım p.overlisin sende benim gibi
korma o sancı hemen geçmiyo inş sende kavuşursun meleklerine kaç tane yumuşun vardı canım umarım hepsi bebek olur

hoşgeldin aramıza
cnm öncelikli olarak kedini stresten arındırman gerekiyor
senide listeye eklemek isterim hangi hastane kaçıncı deneme
trasfer günleri olan arkadaşlarımıza biz o günlerde dua okuyoruz
senin içinde dua ederiz hep berzber allah kabul etsin

oh oh ohhh amanınnn benim bütün annişlerim burdaymış yaa anam valla bi ben kaldım hee başlamayan
önce sizin mutluluğunuzu bi göreyimde inşallah sonra ben artık

bebekteyiz ya cnm sakın test yapma 12.güne kadar ya öle büyüsü bozuluyo
yapma lütfennn sabırla bekle heyecanla bekle ve hep içinde olduğunu düşün ne güzel bi duygu dimi karnında bi bebek taşıyosun ayyy fındık kadar bişi bile değil yani henüz süpperr bunu düşün ve bekle cnm

merhabalar kızlar........maşallah hepinmiz buradasınız.oh maşallah hepinizin transferi oldu galiba.hayırlı haberler alalaım inşallah hepinizden

ayy çookk teşekkür ederim arkadaşlar sağolun allah razı olsun.. bende pko yok ama vücudum ilaca çok tepki verdi.. yada ben fazla okuyup araştırmaktan kafayı kırdımm şimdi ya ohss sem tranferim gecikirse diye korku kapladı .benim ilk tedavim eşimin sayısı ve morfoloji si aşılamaya denemeye yeterli olmadığından bize direkt tüp bebek raporu çıktı. tedavi ege ünv. c.tesi yumurtalarım alındı 15 taneydiler pazar günü embriyolog aradı 10 tane yumurta seçildi 9 tanesi döllendi yarın tekrar arıycam dedi . bu sabah aradı 11 tane embiyonuz var dedi yarında bölünmeye devam ederse transferiniz olucak sahah 09.30 da tok olarak su içmiş olarak burda olun dedi umarım gelişmeye devam ederler allah herkezin emeklerinin karşılığını versin. tekrar çok teşekkür ederim. transferi bitip bekleyenlere de rabbim yardımcı olsun inşallah..

bebekteyiz ayni seyleri bende yasamistim ve sonuc positifti
insallah tutunacak bak gor

hoşgeldin anifora... canım eğer sıkıntıların çok ciddi ise bi dr.unu arar mısın?ohss çok ciddi bişi aman diyim ha....

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

24 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

25 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

26 ) sedef59 --------------????????----------medicana

27 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.

28 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast.

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

Son düzenleyen: Moderatör:
artvinli senide listeye eklemek isterim transferin olmuş galiba tarihini yazarmısın hangi hastane kaçıncı deneme

gizemim merhaba menegondan haber yok sanırım hayırlısı olsun bakalım napalım:) bende bugün klinikteydim cumartesi yada pazartesi toplarız dediler bakalım hayırlısı günlerim yogun geciyo biraz sık giremiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun görüşmek üzere.

anifora cnm bizimde sorun aynen sizinkinden sayıda çok az kalitesi düşük ve şekil bozukluğu var bizede direk tüp bebek dediler kesinliklede haklılar hayırlısıyla muradımıza ericez hepimiz

ah canım benim nerdeeeeeeeeee.transferimmi oldu demişim ben,eğer öyleyse yanlışlık olmuş.

hoşgeldin anifora... canım eğer sıkıntıların çok ciddi ise bi dr.unu arar mısın?ohss çok ciddi bişi aman diyim ha....

canımcım ben tedavimi ege ünv. oluyorum dr. seçmedim o gün hangi dr denk gelirse bana o bakıyor şu ana kadar 3 farklı dr. denk geldim. sanırım onlar daha asistan sabah kan tahlillerimi oluyorum onlar ultrasonuma bakıyolar prof. sonuçları değerlendirip ilaç dozuna karar veriyor öğlede sonra hemşireler sana ilaç dozunu ve tedavin hakkında bilgi veriyorlar tedavi bu şekilde biraz kulaktan kulağa şeklinde ilerliyor.. bira daha bekiliyim olmadı öğleden sonra hemşireyi ararım. tuvalete gidiyorum o yüzden ciddi bişey olmaz diye umuyorum. ilgin için teşekkür ederim arkadaşım

canım ben daha söylemek istemiyordum.erken daha diye ama.madem sordun bende yazayım.2.mikro tedavime 12.ekimde başladım.bugün 8.günüm iğnelerimi oluyorum daha.hastanemde memorial hast.

nmh evet cnm ya herkes hala tedavi sürecinde olduğu için menegonan haber yok gelişmeleri bize bildir cnm
allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…