- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.641
Aynen öyle tatlım nasıl geçiyor test günün ne zaman diye soracaktım cuma günüymüş öğrendim belirti diyebileceğin birşeyler varmı benim testte haftaya salı günü sağ kasığım ağrıyo göğüslerim çok hassas ilaçlardan tabi sen ne kullanıyosun bana progestan ve akşamları göbekten yapılan yağlı bi iğne verdiler
canım sakin olmak lazım ama söylemesi kolay bende senin gibi olacağım sanırım :) aşılamalardan sonra bende süreki wc gidiyordum bi şey var mı oldu mu olacak mı beklemek çok zor ama napalım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
bebekteyiz canım selammm
tek söyleceğim SAKIN TEST YAPMAAA
bekle arkadaşım sabırrrr
herkez merhaba, umarım bütün bebek bekleyen herkez o mutlu haberi bir an önce alır.. Allah bebek yolundaki bütün savaşçılara yardım etsin. Benimde c.tesi yumurtalarım toplandı bi aksilik olmazsa yarın transferimiz olucak. Ama yumurta toplama dan sonra karnımdaki ağrı ve hassasiyet hiç geçmiyor ohss olurum diye çok kokuyorum.. çok stresliyimm..
herkez merhaba, umarım bütün bebek bekleyen herkez o mutlu haberi bir an önce alır.. Allah bebek yolundaki bütün savaşçılara yardım etsin. Benimde c.tesi yumurtalarım toplandı bi aksilik olmazsa yarın transferimiz olucak. ama yumurta toplama dan sonra karnımdaki ağrı ve hassasiyet hiç geçmiyor ohss olurum diye çok kokuyorum.. çok stresliyimm..
ARKADAŞI BENDE ŞU AN HAFİF BEL AĞRISI VE KASIK AĞRISI OLUYO ARADA
MEMİŞLERİM DAVUL GİBİ UCLARI ZEYTİN GİBİ HEM BÜYÜDÜ HEM KARARDIsırnaşık şey YALNIZ BANA TOPLAMADAN SONRA ANTİBİYOTİK VERMİŞTİ TRANSFERDEN SONRA KESTİ ONU PROGESTAN KULLANIYORUM 3 KERE İĞNE VERMEDİLER BANA BİDE GÜNDE BİR KERE ALDIĞIM ESTROFEM VAR CANIM İĞNEM YOK YANİ
İNŞ OLUMLU SONUÇLAR ALIRIZ
hoşgeldin anifora... canım eğer sıkıntıların çok ciddi ise bi dr.unu arar mısın?ohss çok ciddi bişi aman diyim ha....herkez merhaba, umarım bütün bebek bekleyen herkez o mutlu haberi bir an önce alır.. Allah bebek yolundaki bütün savaşçılara yardım etsin. Benimde c.tesi yumurtalarım toplandı bi aksilik olmazsa yarın transferimiz olucak. ama yumurta toplama dan sonra karnımdaki ağrı ve hassasiyet hiç geçmiyor ohss olurum diye çok kokuyorum.. çok stresliyimm..
hoşgeldin anifora... canım eğer sıkıntıların çok ciddi ise bi dr.unu arar mısın?ohss çok ciddi bişi aman diyim ha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?