Elalem ne der kaygısıyla saklanarak yaşamak

Aynen canim
Kim nasil isterse oyle yasasin ama ben de kimseye uymak zorunda degilim degil mi ya?

Zorunda kalacak naptım diye düşünüyorum Vallahi ben masumum. Beni olduğum gibi kabul eden eşimle evlenmekten başka bir şey yapmadım. Sanki onlarla evlendim yahu. Eşim bilmiyor muydu onların dört dörtlük bulduğu bir kızla evlenmeyi.

Ay inşallahh,şimdilik ben ona uyuyorum ama Aslında nasıl başlarsa öyle gider napsam ki

Tamam da mesela sigara içtiğini neden saklasın??? Sebep ne? Noluyo kötü kadın mı oluyo? Cidden uyum saglayın demışsiniz ama baskaları dedıkodu yapcak diye fotograf niye paylaşmasın? Canı öyle yapmak istemiş yapar.
Siz baskalarına batmamak için öyle yaşıyor olabilirsiniz ama kimseye takmıyorum diyene bencil diyemezsiniz.

:) Sigara içen kötü oluyor eşimin akrabalarının nazarında. Bir tane var içen saklamıyor da, hiç biri sevmiyor onu mesela. Evi pis pis kokuyormuş,çocukları varmış nasıl içermiş. Eşimin içtiğini de biliyorlar. Bir gün vallahi çok konuşuyorsunuz. Bırakın içsin nedir yani sizin bu kadar konuşmanızdan strese girip iyi başka bir şey içmiyor diyip kahkahayı basmıştım

Kusura bakmayın bana ben eşinize katılıyorum. Öncelikle bayram anlamını yitirdi ve böyle böyle çocuklarımız artık bayram bilmiycek. Tatil ayrı bayram ayrı. Bütçenizi elbette anlıyorum ama bence bayram bayram gibi yaşanıp büyükler ziyaret edilmeli. Tatilde başka zaman. Ha bütçeniz el vermez biryere gidemezsiniz buna kimsenin bi lafı olmaz. Ama unutmayınki hepimiz yaşlanıcaz ve gözümüz kapıda olacak. Ben şahsen sosyal medyaya baktığımda bana gelmek yerine tatile gittiğini görsem çocuğumun elbetteki üzülürüm. Madem gitmeniz daha mantıklı geldi bunuda kimsenin gözüne sokmaya gerek yok. Ben özgürüm kimseyi takmam deyip büyüklerimi üzmekten çekinirim. Nihayetinde herkes yaşattığını yaşamadan ölmiycek. Ben böyle düşğnüyorum.

Görüyorsun burdan bile başka başka fikirler çıkabiliyor. Eşini de kırmadan nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa... herkes kendine baksın

Bir gün herkesin hayatına kimse karışamaz,bu kadar konuşuyorsunuz asıl bu ayıp bir susun yahuu diye bir patlayacağım o olacak

ayy ayni ayni sigara toplamasina kadar ayni aile yapilarina kadar ayni bende ilk zamanlar cok takiyordum zamanla iclerine girdikce kendilerinin yemedigi hic bir nanenin kalmadigini ama normal insanlari kinamaktanda geri kalmadiklarini anladigimdan beri kaale bile almiyorum hic birini sulalesinide sosyal medya hesaplarimdan cikardim kayinbabama soylemisler bende hayat goruslerimiz pek uymuyor ben biraz fazla geliyorum onlara agizlarina sakiz olmak istemiyorum dedim oldu bitti

Kusura bakmam tabii ki estafurullah,sadece çok yakın bir zamanda hem benim hem eşimin ailesiyle(çekirdek aile) görüştük. Bu nedenle tatil daha makul geldi. Gitsek sülale için gidilmiş olacaktı yani. Bayramda bir değil bin kayınvalidem var benim orada,herkes kendisini benim kayınvalidem sanıyor,çok hazzetmiyorum bu durumdan. O yüzden tatil diye düşündüm. :)

Ben de engelleyeceğim hepsini çok kararlıyım :) Evet ben de duyuyorum kendi evlatları da neler neler yapıyor ama üstlerini örtüyorlar :) Çok haklısınız.

hiiic umursama valla umursandikca kendilerini onemsiyorlar cunku
Cevap da vermemem mi lazım eleştirildikçe?Öyle olunca susturdum haklıyım sanıyor da benimkiler ya da çok güzel laf çarpmışlar gibi kibirleniyorlar. Hee hee desem ciddi anlamda yapmamı bekliyorlar çünkü

Ben baştan aşagı böyle saklanarak yaşadım , bitşn ailem de öyle , attığım fotoların ss ini alarak birbirine yollayan kuzenlerim var çünkü, öyle bir ailede yetiştik ,sana tavsiyem kim ne derse desin boşvermen

Ay Allahım sabır versin size öyleyse.

eşin sana acık acık demis zaten ailesinin yapisini
seni sevip sevmemeleri umrunda mi ?
boyle elaleme gore yasayacaksan sen sen olmazsinki kendini oldugun gibi goster ister severler ister sevmezler

eşin sana acık acık demis zaten ailesinin yapisini
seni sevip sevmemeleri umrunda mi ?
boyle elaleme gore yasayacaksan sen sen olmazsinki kendini oldugun gibi goster ister severler ister sevmezler

Alın benden de o kadar. Sanki yapacak başka işleri yok böyle boş boş şeyleri kınamakla uğraşıyorlar. Sevmelerine meraklı değilim fikirlerini de önemsemiyorum ama eşim konuşturmak istemediği için söylemeyiverelim kafasında. Oysa benim yaşam tarzım eğerisiyle doğrusuyla bu, onların kınamaları hata. Onlar konuşmayıversinler öyleyse?

Ama yok onlar öyle konuşurlar değiştiremeyiz diye düşünüp benim feragat etmem gerekiyor. Böyle olunca da huzursuz oluyorum.

Ahuu14 yok artık!! Bu resmen iftira! E bu olayı yaşadığınız kişilerle sonra neler konuştunuz? Hiç bir şey söylemediniz mi? Dumur oldum resmen. Günahtır yahu. Babanızın yerinde olsam sizi göndermemek yerine bir güzel hepsine açardım ağzımı,yumardım gözümü!

Uuuuu :)) Bunu bile haber vermemek diye bir şey varsa benimkinler iyice ufaldı toz tanesi kadar kaldı. Evliliğinizi aileler mi bozmuştu peki?
Annem evliliğimi istememişti. Dinlemeyip evlendi. Burnunu çıkarmadı evimden. Eşimle sorunlarımızı çözmeye odaklanamıyordum annemle uğraşmaktan. Duyarsa aynısını yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…