- 21 Nisan 2018
- 8.238
- 30.310
- 548
- 36
- Konu Sahibi olive_bluto
-
İnsanların konusmamasini bekliyorsanız bu imkansız. Eşiniz bunu başaramaz. Yapabileceğini söylemiş zaten :)Konuştum aslında :) Çözüm ana konuda yazdığım gibi bi cevapla geliyor eşimden. Söyleme,duyup konuştularsa cevaplarını ver ve çok da umursama,yanındayım şeklinde..
Öyle davranmanı gerektiren diğer olayları bilmiyorum ama bu konuda anlayış gösterirdim sanırım.
Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin tabi ki ama ne diye milletin lafını işitip huzurunu bozacaksın ki?
Keşke susun beğğğ diye ikimiz de bi bağırsak,size neğğ diye höykürsek,onlar da bize neydi ki konuştuk çocuklar haklı dese,gökten üç elma düşseİnsanların konusmamasini bekliyorsanız bu imkansız. Eşiniz bunu başaramaz. Yapabileceğini söylemiş zaten :)
Belli ki eşinizin hayat görüşü ailesinden farklı, fakat sizinkiyle aynı. Yani sorun oluşturacak birşey yok. Aile fertleriyle mesafeyi koruyun, sorarlarsa gittik dersiniz yalan söylemezsiniz, sormazlarsa söylemeyin. Eşinizin ailesine ne diyeceği kendi bileceği iş, siz konulara Fransız kalın yeter bence. Hiç boşuna da huzurunuzu bozmayın. Şimdiden iyi tatiller :)
Engelleyeceğim hepsini artık :)Durumlarınızı onlardan gizleyebilirsiniz onların görmesi çokta önemli değil bence. Fotoğrafları da tatilden biraz geçtikten sonra paylaşırsanız bencr sıkıntı olmaz. Benim eşim de öyle
NerdeeeeKeşke susun beğğğ diye ikimiz de bi bağırsak,size neğğ diye höykürsek,onlar da bize neydi ki konuştuk çocuklar haklı dese,gökten üç elma düşsehayat bayram olsa
Sosyal medyanızdan engelleyin.
Neysem o oldum asla yapmayacağım seyleri yaparım demedim tavrım hep kesindir. Hayır dediğimde asla evet yapmadım . Eşimede hep doğruyu söylemesi gerektini söyledim çünkü bizim yaşam biçimimiz bu biz böyle mutluyuz başkaları için mutsuz olamam eğer ben mutsuz olursam sonu sana yansır sende etkilenirsin dedim. Asla onlara ayrı başkasına ayrı kendi aileme ayrı davranmadım neysek o. Ve hep doğruyu söyledim hiçbirşey saklamadım kaynanam tafra yaptı söylendi hiç oralı olmadım inadına damarına bastım baktı ben hiç oralı değilim vaz geçti. Eşime çok söylenir ama eşimde hep der o öyle, yapısı o, seviyor, öyle mutlu kalıplara girmez sende böylesin sen niye devamlı eleştiriyorsun o seni eleştirmiyor diye kızar. Yani başkaları için kendimi mutsuz edemem ve başka kalıplara giremem neysek oyuz söylensin söylenir söylenir susarİşte tam da merak ettiğim konu "o bizim kalıbımıza girmez" diye düşünmelerini nasıl sağladınız?
O yüzden içinden geldiği gibi davran bence resim mi paylasmak istiyorsun Paylaş gitsin konuşan konussunEvet,herkes beni sevsin yapısında zaten değilim :) Beni sevseler ne,sevmeseler ne diye düşünüyorum.
Neysem o oldum asla yapmayacağım seyleri yaparım demedim tavrım hep kesindir. Hayır dediğimde asla evet yapmadım . Eşimede hep doğruyu söylemesi gerektini söyledim çünkü bizim yaşam biçimimiz bu biz böyle mutluyuz
Sizinle benzer şekilde bir aile yapım var. Eşimin ailesi ise aşiret mübarek çok fazla dıdısının dıdısı var.
Eşimle çocuk yaşta tanıştığım için evlenmeden önce doğal olarak yaşam tarzımı çözdü ailesi. Düğün zamanı dıdıgillerle tanıştım, çokça beklenti içindeydiler fakat hiçbirini yapmayacağımı açıkça söyledim. Mesela ilk ziyarete gittiğim bayram avluda bir ton akraba, girer girmez fısıltılar başladı. Epi topu tulum giymiştim ama onlar için tuhaftı. Umursamadım, herkesle selamlaştım. Artık alıştılar, beklentileri bile yok.
Bayramda eşim orada olmak istedi uzun zamandır ailesini görmediği için ben tatildeyim gitmeyeceğim, herkes biliyor. He konuşan var mıdır? Umrumda değil. :)
Estafurullah,tabi ki yanlış anlamam,fikirlerinizi almak için buradayım.. İşte bazen onların rahatlığı beni rahatsız ediyor çünkü söylemeyip saklasam bile bir şey bulup eleştiriyorlar. Eşimin yardım etmesini bile kedi gibi olmuşsun ahh ahh diye eleştiriyorlar..tatilde de resim paylasmayiverin, sigara ictiginizi bilmeseler de olur. bunlar saklanarak yasamak degildir ki. zaten uzakta yasiyormus esinin ailesi. elalem ne der diye dusunme elbette ama ufacik seylerle o insanlarin gonlunu yapabiliyorsan, onlar daha rahat olabiliyorsa s8z de uyum saglayiverin. canim ne isterse yaparim kimseyi takmam kafasi iyi bir sey gibi yansitiliyor su zamanda ama bencillikten ve umursamazliktan baska bir sey degil. siz boylesinizdit diye soylemiyorum sakin yanlis anlamayin sadece kucuk hareketlerle onlari mutlu edebiliyorsaniz varsin ufak yalanlar soyleyin. bu sahtecilik degil iyi niyet olur olsa olsa.
Hahahahha alın benden de o kadarAy nolur sevsinler beni sevmezseler çık izilirim ımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?