- Konu Sahibi EU1
-
ya twettycim bende senin gibi bi gece vakti açmıştım konuyu olmak istiyorum dedim
oda aynen sininkinin söylediklerini söyledi ben seni böyle sevmişim falan neyse sonra anlattım mutsuz olduğumu tamam dedi yaparız sen mutlu olda
başta böle söyledi sonrada vazgeçti
kötü olursa diye korkuyo narkoz olayı falan........
ne yapsam ikna edemiyorum ben izin vermiyorum sen neyaparsan yap diyor çoook mutsuzum
valla benim eşim istemese asla yapamam korkardım iyi cesaret sizdeki..
sizi anlıyorum istemediğiniz bişeyle yaşamak çok zor ama allah etmesin her şekilde sonuçlanabilir her ameliyat en basitide..
eşiniz destek olmuyorsa ilerde olacak bişey için ben demiştim der..
yani ben olsam yaptıramazdımda siz bilirsiniz tabi..
estelcim zatenh bende o ikna olmadan asla yapamamki dediğin gibi bişey olursa ben demiştim der
asla cesaret edemem o tamam demeden
ben nerdeyse bi yıldır uğraşıyorum ama olmaz diyor
konu parasalda değil yani bi arkadaş paradan kaçıyorlar diyor ben öyle düşünmüyorum
hem kendi paramıda topladım ondan tek kuruş gitmiceküstelik çalışan bi bayan değilim zar zor denkleştirdim
buyaz olacam diyorum kalkmış tatil planları yapıyor halbuki kışın tatile çıkamayız paramız yok diyordu
sırf ben yapmayayım diye tatillere götürecek ama ben hayatta mutlu olamamki burnundan getirirm
intahar konusu şakaydı canım o kadar da değil
ben lafın gelişi kullanırım böle
hani eskiden bi dizi vardı ekmek teknesi orada mehpare vardı allah canımı alsada kurtulsam diyordu onun gibi oldum yafdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?